MTV: Arman Alizadin Senay-rakas on haaveillut suuresta perheestä – elää nyt uusioperheen arkea tv-tähden kanssa: ”Olen tosi onnellinen”

iltalehti 09:15 25.01

Televisiopersoona Arman Alizad ja meikkaaja-stylisti Senay Coco elävät yhessä uusperheen arkea. Meikkaaja ja stylisti Senay, lempinimeltään ja taiteilijanimeltään ”Coco”, kertoo MTV:lle elävänsä onnellista uusperheen arkea avopuolisonsa Arman Alizadin kanssa. 1990-luvun alussa perheineen Kosovosta Suomeen muuttanut Senay kertoo haaveilleensa aina suuresta perheestä. – Meillä on iso uusioperhe. Olen itse aina halunnut ison perheen ja samoin Arman, niin on jotenkin ollut ihanaa, että olemme saaneet toteuttaa tällaisen ihanan unelman, Senay toteaa.


Marika ja Jouni avioituivat Unelmahäät-ohjelmassa – pian puhelin alkoi tulvia viestejä: ”Päätimme kertoa kaikki ihan totuudenmukaisesti”

iltasanomat 10:02 01.01

Unelmahäät-ohjelmasta tutut Marika ja Jouni asuvat nykyään pysyvästi Nokialla. Heidän yhteinen arkensa on onnellista, mutta työntäyteistä.


Maajussi-Tuomo rakastui Marjoon vuosi sitten – näin heillä menee nyt: "Paljon on tapahtunut"

mtv 20:04 26.12

Maajussi-Tuomo ja Marjo aloittivat avoliittonsa viime vuodenvaihteessa ja elävät onnellista perhe-elämää edelleen Marjon pienen tyttären kanssa.


Hämmentävä syy myöhästymiselle: ”Joulupukit tanssivat keskellä tietä!”

stara 13:00 24.12

Jouluna on tarkoituksena levittää ilosanomaa ja antaa ihmisille onnellista mieltä.


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:00 24.12

Jouluna on tarkoituksena levittää ilosanomaa ja antaa ihmisille onnellista mieltä.


Tommi Mäkiseltä, 55, huikea joulutervehdys lumisesta Keski-Suomesta – veti ajohaalarit päälle: ”Kyllä kyllä, pukki on valmis jouluun”

iltalehti 17:43 23.12

Tallipäällikkö Tommi Mäkinen toivottaa englanninkielisellä videolla hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Toyotan rallitalli ilahdutti seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videomuotoon tehdyn joulutervehdyksen. Videolla Toyotan ensi kauden auto kurvaa joulupukin luokse. Ratin takana on itse tallipäällikkö.


Antti Railion elämä oli suistua raiteiltaan, kun rahat loppuivat ja viina maistui – salamarakkaus Siiriin pelasti rappiolta: ”Olen kuin uudestisyntynyt”

iltasanomat 10:52 24.11

Antti Railio elää vaikeiden vuosien jälkeen onnellista aikaa. Laulaja ja hänen uusi Siiri-rakkaansa pyörittävät kuusilapsisen uusperheen arkea Seinäjoella.


Pariskunta meni naimisiin lentokoneessa

stara 10:00 24.11

Australiasta Uuteen-Seelantiin matkalla olleessa koneessa todistettiin taannoin onnellista tapahtumaa. Cathy


Rimakauhua ja rakkautta -sarja oli käsikirjoittaja David Nichollsille haastava projekti: ”Piti miellyttää näyttelijöitä, jotka tiesivät asemansa”

iltasanomat 11:41 02.11

Englantilainen kirjailija David Nicholls kirjoittaa romanttisia tarinoita, joissa ei välttämättä ole onnellista loppua.


Rakkautta ja rimakauhua -sarja oli käsikirjoittaja David Nichollsille haastava projekti: ”Piti miellyttää näyttelijöitä, jotka tiesivät asemansa”

iltasanomat 11:41 02.11

Englantilainen kirjailija David Nicholls kirjoittaa romanttisia tarinoita, joissa ei välttämättä ole onnellista loppua.


Maajussille morsian -sarjan kulisseissa leimahti kiusallisesti, kun Laurin valitsema Terhi rakastuikin miehen ystävään – nyt pari elää onnellista vauva-arkea

iltasanomat 15:15 05.10

Maajussille morsian -sarjan kulisseissa leimahti vuonna 2017 yllättävä rakkaustarina, kun sarjassa Laurin valitsema Terhi rakastuikin Laurin parhaaseen kaveriin.


Kaksosten esikoispojat syntyivät samana päivänä

stara 22:40 04.10

Yhdysvaltojen Minnesotassa on hämmästelty onnellista yhteensattumaa. Kaksosveljekset saivat esikoislapsensa samana


Shirly Karvinen rakastui sokkotreffeillä – elää nyt onnellista arkea avopuolisonsa kanssa: ”Haluan todella paljon äidiksi”

iltasanomat 12:55 21.09

Vuoden 2016 Miss Suomi ja juontaja Shirly Karvinen, 26, löysi uuden rakkauden, kun hän odotti sitä kaikkein vähiten. Nyt hän elää uutta elämänvaihetta kumppaninsa rinnalla yhteisessä kodissa.


Temppelistä pelastettujen tiikerien tarina ei saanut onnellista loppua Thaimaassa – Jo yli puolet kuollut sairauksiin

yle 17:46 16.09

147 tiikeriä vietiin kolme vuotta sitten turvaan temppelistä, jossa ne toimivat turistimagneetteina.


Juhani Tammisen ärähdys tuotti tulosta: luvaton vene häipyi – laiturissa yhä toinen vitsaus: ”Yököttää tuollainen”

iltasanomat 08:59 27.08

Venesaaga ei ole saanut vielä onnellista loppua.


Japanilaiset Shun ja Misato Sasaki opettelivat, mikä Suomen luonnossa tekee onnelliseksi: ”Menetin täysin ajantajuni ja nukahdin huomaamatta”

iltasanomat 14:23 13.08

Onnellista Suomea esittelevään Rent a Finn -kampanjaan osallistuneet Shun ja Misato Sasaki vietiin rentoutumaan Nuuksioon ja Porkkalaan.


Heidi Pakarinen viettää kiireistä sinkkukesää – tangokuningatar törmäsi deittimaailmassa kiusalliseen ongelmaan: ”Siitä seuraa usein vääriä johtopäätöksiä”

iltasanomat 07:21 13.07

Kuusi vuotta sitten tangokuningattareksi kruunattu Heidi Pakarinen elää onnellista sinkkuarkea tyttäriensä kanssa ja uskoo sen oikean tulevan vastaan, kun on aika.


suorassa lähetyksessä iltapäivällä Tampereen henkirikoksesta epäilty – Buffalon syksyn – ”Piha on

Hot topics