Miljonäärin puoliso Anne-Elisabeth soitti vuosi sitten läheiselleen ja sen jälkeen hänestä ei ole ollut elonmerkkejä – Norjan poliisi yhä täysin ymmällään tapahtuneesta

iltasanomat 22:56 30.10

69-vuotias Anne-Elisabeth Falkevik-Hagen katosi kotoaan Oslon liepeiltä 31. lokakuuta 2018.


Asianajaja: Oslon päälleajosta epäillyllä ei ole yhteyksiä äärioikeistoon, teko oli päähänpisto

iltasanomat 14:57 23.10

Oslon päälleajosta epäillyn asianajaja kiistää tiedot, joiden mukaan miehellä olisi yhteyksiä äärioikeistoon.


Rauhan-Nobelin saaja julkistetaan Oslossa – Katso suorana kello 12 alkaen

yle 10:40 11.10

Norjan Nobel-komitean puheenjohtaja Berit Reiss-Andersen ilmoittaa rauhanpalkinnon saajan Oslon kaupungintalossa.


Finnairin Oslon-lento palasi takaisin Helsinki-Vantaalle – lintu osui koneen moottoriin

iltasanomat 14:56 03.10

Linnut osuvat Finnairin koneiden moottoriin muutamia kertoja vuodessa.


Norjassa jopa +28,2 astetta, Ruotsissa +24,4, mutta Turussa +13,1 – Meteorologi: lämpöä vyöryy Suomeenkin ensi viikolla

iltasanomat 14:11 22.09

Norjassa on paahduttu viikonloppuna poikkeuksellisissa lämpötiloissa. Ilmatieteen laitoksen mukaan Oslon lähellä hätyyteltiin jopa maan kaikkien aikojen syyskuun lämpöennätystä lauantaina. Lämmin ilmamassa on saapumassa Suomeen tulevana viikonloppuna, mutta jäähtyneenä.


Norjassa jopa +28,2 astetta, Ruotsissa, +24,4, mutta Turussa +13,1 – Meteorologi: lämpöä vyöryy Suomeenkin loppu­viikolla

iltasanomat 14:11 22.09

Norjassa on paahduttu viikonloppuna poikkeuksellisissa lämpötiloissa. Ilmatieteen laitoksen mukaan Oslon lähellä hätyyteltiin jopa maan kaikkien aikojen syyskuun lämpöennätystä lauantaina. Lämmin ilmamassa on saapumassa Suomeen tulevana viikonloppuna, mutta jäähtyneenä.


Onko tässä mitään järkeä? Norjassa lumilautaillaan lauantaina helteistä huolimatta – lunta kannettu vuorilta areenalle, rinne rakennuksen ulkopuolella

iltalehti 12:01 30.08

Norjalaislaskijan mukaan olosuhteet ovat pelottavat. Extreme-lajien tapahtuma X Games järjestetään lauantaina Norjassa. Oslon lähellä sijaitsevassa Fornebussa kilpaillaan skeittauksessa ja Moto X:ssä, mutta myös lumilautailussa ja freestylessä. Telenor Arenalla nähdään sekä lumilautailun että freestylen big air -kilpailut.


Lintu vai jänis – kumpi tämä päähierontaa saava elävä otus on?

iltalehti 01:07 22.08

Lintu vai kani, siinäpä kysymys. –Jänikset tykkäävät, kun niiden kuonoa silitetään, Oslon yliopiston tutkija Dan Quintana kirjoitti Twitteriin jakamansa videon yhteydessä. Videossa jänistä hierotaan kuonosta. Vai onko kyseessä sittenkään jänis? Monet kun näkevät kuvassa linnun, tarkemmin ottaen korpin. Toiset ovat kuitenkin sitä mieltä, että kyseessä on aivan ehdottomasti jänis.


Tragedia houkutteli laittomuuksiin: Kuolleen olympiavoittajan tietoja urkittiin Norjassa

iltalehti 10:43 19.08

Useat norjalaispoliisit ovat saaneet sakkoja viime kesänä traagisesti menehtyneen Skofterudin tapauksen urkkimisesta. Asiasta kertoo Bergensavisen. Vibeke Skofterud menehtyi viime vuoden heinäkuussa vesiskootterionnettomuudessa kaakkois-Norjassa. Skofterud oli menehtyessään 38-vuotias. Skofterudin traaginen menehtyminen järkytti laajalti hiihtomaailmaa. Norjalainen voitti hiihtourallaan viisi aikuisten arvokisamitalia, kaikki viestistä. Kultaa tuli Vancouverin olympialaisista 2010 sekä Oberstdorfin (2005) ja Oslon (2011) MM-kisoista. MM-hopeaa Skofterud voitti Val di Fiemmen laduilla 2003 ja -pronssia Sapporossa 2007. Hän lopetti hiihtouransa vuonna 2015.


Mystiset terveysongelmat piinaavat Norjan urheilutähtiä – Iivo Niskaselta vakavamielinen viesti Suomen kansalle: "Ikävää lukea reaktioita"

iltalehti 11:32 15.08

Norjalaishiihtäjän sydänpysähdyksen syy on edelleen mysteeri. Sondre Turvoll Fossli sai sydämenpysähdyksen maanantai-aamuna ajaessaan autoa. Kyseessä oli todella läheltä piti -tilanne. Fosslin vaimo Henriette onnistui samaan hiihtäjän auton turvallisesti tien viereen ja paikalle sattunut pyöräilijä alkoi elvyttää. Ambulanssi saapui paikalle muutamassa minuutissa ja vei norjalaisen Oslon yliopistolliseen keskussairaalaan hätäensiapuun.


Norjan maajoukkuehiihtäjällä onnea matkassa sydänpysähdyksessä – "Tilastojen mukaan 15 prosentin mahdollisuus selvitä hengissä"

yle 19:45 14.08

Norjan maajoukkuehiihtäjä Sondre Turvoll Fossli toipuu parhaillaan Oslon sairaalassa maanantaina sattuneesta sydänpysähdyksestä.


Norjalaishiihtäjä sai sydänkohtauksen auton ratissa: Uudet tiedot kertovat, kuinka täpärällä hengissä selviytyminen oli

iltalehti 13:34 14.08

Norjalaishiihtäjä Sondre Turvoll Fosslin maanantaiaamuinen sairaskohtaus oli todellinen lähellä piti -tilanne. Fosslin sydän pysähtyi hänen ajaessaan autoa Oslossa maanantaiaamuna. Alkuun tapauksesta tiedettiin se, että Oslon yliopistollisessa keskussairaalassa annettu hätäensiapu oli kriittistä hengissä selviämisen kannalta. Tuoreiden tietojen perusteella jo sairaalaan saakka selviäminen oli monen mutkan takana.


Norjan maajoukkuehiihtäjä kiidätetty sairaalaan sydänpysähdyksen vuoksi

MTV 20:12 13.08

Norjan maajoukkuehiihtäjä Sondre Turvoll Fossli kiidätettiin Oslon yliopistolliseen sairaalaan sydänpysähdyksen vuoksi maanantaina. Turvoll Fossli, 26, sai nopeasti ensiapua ja selvisi tilanteesta hengissä.


Norjan 26-vuotias maajoukkuehiihtäjä sai sydänkohtauksen

iltalehti 20:09 13.08

Sondre Turvoll Fossli sai sydämenpysähdyksen maanantai-aamuna. 26-vuotias Fossli oli ajamassa maanantaina autollaan Oslossa, kun hän sai sydämenpysähdyksen. Norjalaishiihtäjä oli noussut autostaan kohtauksen jälkeen ja kävellyt itse Oslon yliopistolliseen keskussairaalaan, missä hän sai hätäensiapua sydänsairauksiin erikoistuneilta lääkäreiltä.


Norjan moskeija-ampumisesta epäilty 21-vuotias mies nähtiin oikeudessa silmät mustelmilla – määrättiin tutkintavankeudessa eristykseen

iltasanomat 21:24 12.08

Oslon käräjäoikeus määräsi epäillyn neljän viikon tutkintavankeuteen maanantaina.


Norjan poliisi tutkii ampumista moskeijassa terroriteon yrityksenä – "Epäillyllä äärioikeistosympatioita", "Ihannoi Christchurchin ampujaa"

yle 13:32 11.08

Ampuminen tapahtui lauantaina Oslon lähellä sijaitsevassa moskeijassa.


Norjan poliisi tutkii ampumista moskeijassa terroriteon yrityksenä – "Epäillyllä äärioikeistosympatioita"

yle 13:32 11.08

Ampuminen tapahtui lauantaina Oslon lähellä sijaitsevassa moskeijassa.


Norjan poliisi tutkii ampumista moskeijassa mahdollisena terroritekona

yle 13:32 11.08

Ampuminen tapahtui lauantaina Oslon lähellä sijaitsevassa moskeijassa.


Norjalaisesta asunnosta löydettiin ruumis – poliisi: liittyy lauantain moskeija-ampumiseen

iltasanomat 23:48 10.08

Norjan poliisi kertoo löytäneensä ruumiin Oslon lähellä sijaitsevasta asunnosta.


Media: Kadonneen norjalaisnaisen miljardöörimies maksoi miljoonan vain saadakseen todisteen vaimon elossaolosta

iltasanomat 11:17 03.08

69-vuotias Anne-Elisabeth Hagen katosi viime vuoden lokakuusta avioparin kodista Oslon itäpuolella sijaitsevasta Fjellhamarista.


juniorin tuomariäänillä kaksoisveljensä palaa kuollut Delhissä tehdaspalossa minut niskalenkkiin voittoon päättyneessä ottelussa

Hot topics