Tänään vietetään Lucian päivää – pääroolissa entisen huippuhiihtäjän tytär

iltasanomat 03:21 13.12

Sara Ray on Suomen Lucia-neito.


Christina Aguileran kaula-aukko ei liikoja peittele – povi pääroolissa

stara 05:00 12.12

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Alma kiinnitettiin taannoin takavuosien supertähti Christina Aguileran Iso-Britannian


Huima roolisuoritus! NHL:n suomalaislupaus näyttelee seuransa The Office -henkisellä videolla

MTV 23:02 11.12

Nykyisin AHL-seura Springfield Thunderbirdsissa kiekkoileva Henrik Borgström esiintyy pääroolissa seuransa pikkujouluhupailussa.


Puolustajat pääroolissa TPS:n kaadossa – Tapparalle ensimmäinen täysi pistepotti maajoukkuetauon jälkeen

jatkoaika.com 20:57 26.11

Tappara takoi kolmen pisteen täydennyksen pistepussiin yli kolmen viikon tauon jälkeen.


Muistatko tämän Kimi Räikkösen klassikkohetken? F1:n järjestämä yllätys ei vakuuttanut samppanjaa siemaillutta Jäämiestä

MTV 15:14 23.10

F1 herkutteli Instagram-tilillään kahden vuoden takaisen Meksikon GP:n palkintotunnelmilla, jossa Kimi Räikkönen oli pääroolissa.


Muistatko tämän Kimi Räikkösen klassikkohetken? F1:n järjestämä yllätys ei vakuuttanut Jäämiestä

MTV 15:14 23.10

F1 herkutteli Instagram-tilillään kahden vuoden takaisen Meksikon GP:n palkintotunnelmilla, jossa Kimi Räikkönen oli pääroolissa.


MM-yleisurheilussa muhii suuri sensaatio – Norjan ihmepoika pääroolissa

iltalehti 07:39 07.09

Asiantuntija Toni Roponen analysoi Norjan Ingebrigtsenin juoksijaveljeksiä. Tällä vuosituhannella afrikkalaisten dominoimassa lajissa syntyperältään pohjoismaalainen miesten 1 500 metrin juoksun maailmanmestari vuonna 2019. Kuulostaa lähes sensaatiomaiselta, mutta se voi realisoitua vajaan kuukauden päästä Dohan kisoissa.


Demi Lovato mukaan Netflixin uutuuselokuvaan – pääroolissa Will Ferrell

mtv 15:01 25.08

Pop-tähti nähdään Netflixin Eurovision-komediassa.


Lizzie McGuire palaa! Uutuussarjassa teinistä on kasvanut aikuinen - pääroolissa jatkaa Hillary Duff

iltalehti 12:09 24.08

Lizzie McGuire -sarjaa esitti Suomessa 2000-luvun alussa Yle. Nyt sarja saanee jatkoa. Lizzie McGuire oli yhdysvaltalainen koulumaailmaan sijoittunut televisiosarja, joka kertoi yläasteikäisen Lizzien (Hillary Duff) arjesta. Sarja sai ensiesityksensä Disney Channelilla tammikuussa 2001. Sitä televisioitiin vuoteen 2004 saakka. Sarja poiki myös elokuvan. Terri Minskyn luoman sarjan pääroolia näytellyt Hillary Duff jakoi lauantaina Instagramissa ilouutiset sarjan faneille: sarja tekee paluun. Tieto julkistettiin D23Expo-tapahtumassa, People kertoo. Sarja nähdään Disney+-suoratoistopalvelussa.


Näytelmä siitä, kuinka kaikki menee pieleen – Pekka Strang kertoo nauttivansa farssin tekemisestä

iltalehti 22:02 14.08

Täydellinen lauantai saa ensi-iltansa 5. syyskuuta. Jokainen on joskus elämässään kohdannut sellaisen päivän, kun kaikki menee pieleen. Helsingin kaupunginteatterissa syyskuun 5. päivä ensi-iltaan tuleva Täydellinen lauantai kertoo juuri siitä. Päähenkilö on löytänyt kauan metsästämänsä levyn, jonka hän haluaisi kuunnella rauhassa, mutta asiat alkavat välittömästi kaatua päälle. Pääroolissa näyttelevä Pekka Strang kertoo nauttivansa farssin tekemisestä. Hänestä näytelmän naurunaiheet kuvaavat sitä, miten ihmiset katsovat maailmaa.


Kerrankin yleisö nousi päärooliin! Katso Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutilaisuuden tallenne

iltasanomat 17:41 12.08

Tunnetut laulajat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen olivat lauantaina 10.8.2019 lavalla, mutta tällä keikalla he eivät olleet pääroolissa. Suurin huomio kiinnittyi yleisöön, sillä kysymys oli Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutapahtumasta.


Pieni Merenneito -elokuvaan valittu Halle Bailey sai osakseen rasistisia kommentteja – vastaa nyt saamaansa huomioon

iltalehti 02:58 11.08

R&B-laulaja ei välitä saamistaan negatiivisista kommenteista. Heinäkuun alussa julkistettiin, että Disneyn tulevan Pieni Merenneito -elokuvan pääroolissa nähdään 19-vuotias Halle Bailey. R\&B-laulajan valinta merenneito Arieliksi aiheutti paljon keskustelua näyttelijän ihonvärin vuoksi. Disneyn animaatiossa Ariel kuvattiin vaaleaihoisena ja punatukkaisena, minkä vuoksi osa odotti samaa tekeillä olevan elokuvan roolivalinnalta. Samalla kun monet ylistivät nuoren ja lahjakkaan Baileyn valintaa, laulaja joutui myös rasismin kohteeksi. Sosiaalisessa mediassa levitettiin muun muassa aihetunnistetta #NotMyAriel.


Kerrankin yleisö nousee päärooliin! Katso Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutilaisuus ISTV:ssä klo 14

iltasanomat 13:54 10.08

Tunnetut laulajat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen ovat lauantaina 10.8.2019 lavalla, mutta tällä keikalla he eivät ole pääroolissa. Suurin huomio kiinnittyy yleisöön, sillä kysymys on Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutapahtumasta.


Kerrankin yleisö nousee päärooliin! Katso Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutilaisuus ISTV:ssä!

iltasanomat 13:09 10.08

Tunnetut laulajat Arja Koriseva ja Mikael Konttinen ovat lauantaina 10.8.2019 lavalla, mutta tällä keikalla he eivät ole pääroolissa. Suurin huomio kiinnittyy yleisöön, sillä kysymys on Kaikki laulaa Salmelassa -yhteislaulutapahtumasta.


Teemu Pukki Norwichin uuden sponsorin mainoskasvona – faneilta tyrmäävä vastaanotto pätkälle: ”Poistakaa tämä”

MTV 14:40 30.07

Valioliigaseura Norwich Cityn Teemu Pukki esiintyy seuran uuden sponsorin mainoskasvona. Norwich on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jonka pääroolissa on kotkalaishyökkääjä.


Limp Bizkit -tähden elokuvatraileri ihmetyttää verkossa – pääroolissa John Travolta

stara 18:00 26.07

Fred Durst tunnetaan parhaiten Limp Bizkit -yhtyeen nokkamiehenä, mutta mies


Jim Carrey korvasi Jack Nicholsonin Hohto-kohtauksissa – huikea lopputulos

stara 22:00 16.07

Stanley Kubrickin Hohto-kauhuklassikon pääroolissa nähtiin tunnetusti näyttelijälegenda Jack Nicholson. Rooli


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:00 16.07

Stanley Kubrickin Hohto-kauhuklassikon pääroolissa nähtiin tunnetusti näyttelijälegenda Jack Nicholson. Rooli


Levottomat 3 -kohuelokuvasta 15 vuotta: Seksiaddiktia näytellyt Mi Grönlund järjestää nykyisin kansainvälistä taidefestivaalia – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 07:29 06.07

Mi Grönlund, 47, nousi otsikoihin kohutun alle 15-vuotiailta kielletyn elokuvan jälkeen. Keskustelua herättäneestä Levottomat 3 - kun mikään ei riitä -elokuvasta on kulunut 15 vuotta. Minna Virtasen ohjaama ja Markus Selinin tuottama elokuva käsitteli naisen seksiriippuvuutta, ja runsaiden seksikohtauksien vuoksi elokuva kiellettiin alle 15-vuotiailta. Elokuvan pääroolissa nähtiin Mi Grönlund, 47, joka näytteli elokuvassa kolmekymppistä Jonnaa, joka pakeni suorituskeskeistä uranaisen elämää lukuisiin irtosuhteisiin. Elokuvasta julkaistiin ennakkoon rohkea juliste, jossa Jonna on kietoutuneena paidattomaan mieheen. Elokuvan toisessa pääroolissa nähtiin myös Hollywood-uraa luonut Jasper Pääkkönen.


Bulls kaatui kotonaan Lindforsia – linja on tämä” muutti elämän suunnan Sudanissa ex-presidentti

Hot topics