Tämäkö tavallista kurinpitoa? ”Minua lyötiin lautasilla ja vöillä”

iltalehti 06:13 15.08

Saudiarabialainen Salwa Zahrani soitti turhaan hätänumeroon, jossa hakkaamista ja vangitsemista ei pidetty apua vaativana ongelmana. 24-vuotias Salwa Zahrani opettelee itsenäistä elämää Kanadassa. Hän pakeni maahan Saudi-Arabiasta, jossa elämä oli käynyt sietämättömäksi. Entisestä ja nykyisestä elämästä kuullaan illan Ukolinjassa. Saudinaisten pako -reportaasi on Pirkko Pöntisen toimittama. Salwa on perheväkivallan uhri, joka yritti ensin saada apua synnyinmaansa viranomaisilta. Hän soitti useita kertoja hätänumeroon ja kertoi, kuinka häntä hakattiin ja pidettiin huoneessaan vankina.


Kiina julkaisi mahtipontisen propagandavideon – näin sotilasajoneuvojen letkat etenevät kohti Hongkongin rajaa

iltasanomat 21:51 13.08

Kiinan valtion sanomalehden Global Timesin päätoimittajan mukaan sotilaallinen läsnäolo on merkki siitä, että Kiina puuttuu Hongkongin tilanteeseen, ellei se ala muuttua.


Kuvat: NBA-seuralle rakennetaan henkeäsalpaava areena - ”Vertaansa vailla”

iltalehti 13:54 27.07

Los Angeles Clippersin uuden pyhätön rakennustyöt on määrä aloittaa vuonna 2021. NBA-seura Los Angeles Clippers on julkaissut mahtipontisen videon uudesta areenasta, joka sille on tarkoitus rakentaa. Videoon on liitetty sanat ”käänteentekevä” ja ”vertaansa vailla”.


Krista bongasi veneilyreissullaan mahtipontisen näyn – Helsingin satamaan pysähtyi urheilujoukkueita keräilevän miljardöörin luksusjahti

iltasanomat 21:34 12.05

Kruunuvuoren rantaan ankkuroitunut mega-alus herätti sunnuntaipäivänä huomiota.


Corbyn pyytää hävisi Venäjälle – ole mitään muuta perisynti

Hot topics