Vesterbackan yksityisen Tallinna-tunnelin suunnittelu nytkähti taas vähän eteenpäin

yle 16:25 11.10

A-Insinöörit ja Pöyry ovat mukana Vesterbackan luotsaamassa yksityisessä Tallinna-tunnelihankkeessa.


Peter Westerbacka myi sähköauton Renny Harlinille: ”Numero 27”

iltalehti 22:01 18.07

Peter Westerbacka edusti hyväntuulisena Porin kaupungin ja valtioneuvoston juhlavastaanotolla Porissa. Suomen peliteollisuudelle mainetta tuonut Angry Birds -isä Peter Westerbacka, 51, on Porissa kasvanut kosmopoliitti. Mies tuli lähes suoraan Pekingistä Poriin ja jo perjantaina matkaa Intiaan. Miehen unelma tunnelijunasta Helsingistä Tallinnaan on tullut totta ja liikennöinti avataan jouluaattona noin viiden vuoden kuluttua. - 24.12.2024 ensimmäinen juna liikennöi, hanke toteutuu. Kolme vuotta sitä on tehty. Mukaan saimme juuri maailman suurimman rakennusfirman Kiinasta, CRC:n, joka tulee mm. Pöyryn mukaan hankkeeseen, Peter innostuu.


Tangofinaali alkoi nostalgisesti: Heikki Hietamies, 86, juonsi alun eturivistä - naljaili Lolalle: ”Voi, kun se on kateellinen”

iltalehti 19:11 13.07

Uudet tangokuninkaalliset valitaan tänään Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Mervi Kovero, Silla Pöyry, Pirita Niemenmaa, Juha Pirinen, Pasi Kivimäki ja Johannes Vatjus laulavat lauantai-iltana tangofinaalissa Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tangofinaali sai nostalgisen alun, kun legendaarinen tv-toimittaja Heikki Hietamies, 86, juonsi kilpailut alkamaan eturivistä käsin.


Yleisö valitsi suosikkinsa tangofinaaliin - IL esittelee: heidän joukostaan löytyvät tulevat kuninkaalliset

iltalehti 12:03 13.07

Yleisön valitsemat tangofinalistit kilpailevat kruunuista lauantaina. Valta vaihtuu lauantaina Tangomarkkinoilla, kun Saana Sassali ja Jarno Kokko luopuvat kruunuistaan. Seinäjoen Kisa-areenalla kilpailee kuusi laulajaa: kolme naista ja kolme miestä. Tangokuningattaren kruunua tavoittelevat Mervi Kovero Porvoosta, Silla Pöyry Lappeenrannasta ja Pirita Niemenmaa Seinäjoelta.


Silla, 18, on kuningatarfinaalin kuopus – selkeät sävelet tulevasta: ”Jos kruunu tulee, koulu saa jäädä”

iltasanomat 22:01 11.07

Lappeenrantalainen Silla Pöyry on tangokuningatarkilpailun kuopus. Hän tähtää kuitenkin heti korkealle, eli kirkkaimpaan kruunuun.


Ville Pöyry tekee työtään hymyillen ja saa kuunnella jatkuvasti helsinkiläisten solvauksia – ”Sehän ihan suuttui”

iltasanomat 09:09 24.05

Jäteautonkuljettajan painajaispaikka on Helsingin keskusta aamuruuhkan aikaan. IS seurasi jäteautonkuljettajan stressaavaa työaamua.


ihmettelee ”Ohjeistaan oliko auto pelaa nuorten MM-kisoissa

Hot topics