Oikeuskansleri Tuomas Pöysti vilauttaa vihreää valoa edeltäjänsä Jaakko Jonkan ajatuksille: Politikointi pois ministeririkoksen käsittelystä

yle 05:37 28.07

Jonkan ehdottama ministerin muita korkeamman syytekynnyksen poistaminen vaatii perustuslain muuttamista.


Nämä tutut julkkikset ovat työllistyneet aivan uudella alalla: Lentäjä, kahvilan emäntä, rakennusmies, kiinteistönvälittäjä...

iltalehti 08:15 23.07

Moni suomalaisille tuttu julkkis on löytänyt uuden uran. Iltalehti kokosi yhteen julkisuudesta tuttuja suomalaisia, jotka ovat luoneet uraa uudella alalla. Missinä tutuksi tullut Essi Pöysti, missinä niin ikään tunnettu Piritta Hagman, näyttelijä Ronny Roslöf, kiinteistökuningatar Kaisa Liski, näyttelijä Jarkko Nyman ja laulaja Mikael Konttinen kertovat, millaista on työ uudella alalla. Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöysti on kolmen lapsen uraäiti. Jo aiemmin sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinnon suorittanut Pöysti sai kesäkuussa suoritettua loppuun myös alan ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon.


Tove Jansson saa oman elokuvansa – ensimmäinen traileri vihdoin julki

iltalehti 08:02 24.06

Uutuuselokuvan on ohjannut Zaida Bergroth. Tove Janssonin elämästä on tehty elokuva nimeltä TOVE. Elokuva sijoittuu 1940-50-lukujen taitteen Helsinkiin. Elokuvan on ohjannut Zaida Bergroth. Muumien äidin tarina nähdään energisenä, rosoisena ja intiiminä. Janssonin roolissa nähdään Alma Pöysti. Pöystin lisäksi elokuvassa nähdään esimerkiksi Krista Kosonen ja Shanti Roney. Elokuvassa seurataan taidemaalari Tove Janssonin elämää. Yksipuolinen rakkaus teatterijohtaja Vivica Bandleriin vaikuttaa Janssonin valintoihin.


Oikeuskansleria ei informoitu etukäteen Kulmunin suunnitelmista jatkaa ministeri­ryhmän johdossa

iltasanomat 21:05 08.06

Pöysti ei ole varma, onko asiasta jo tullut kanteluita.


Oikeuskansleri Tuomas Pöysti: Valmiuslakia on syytä tarkastella koronakriisin jälkeen

yle 10:31 02.05

Valtioneuvoston oikeuskansleri katsoo, että oikeusvaltion periaatteet ovat toteutuneet koronaepidemian aikana


Oikeuskansleri Tuomas Pöysti katsoo, että oikeusvaltion periaatteet ovat toteutuneet koronaepidemian aikana

yle 10:31 02.05

Valtioneuvoston oikeuskansleri huomauttaa, että ilman valmiuslakia monien toimien toteutus olisi vienyt pidemmän ajan.


Lännen Media: Huoltovarmuus­keskuksen suojain­hankinnoista tehty ainakin kolme kantelua oikeuskanslerille

iltasanomat 14:09 10.04

Huoltovarmuuskeskuksen suojainhankinnoista on tehty ainakin kolme kantelua, kertoo oikeuskansleri Tuomas Pöysti Lännen Medialle.


Ex-missi Essi Pöystin mielestä misseys on nykyisin raadollisempaa: "Se vaatii kovaa päätä ja suodatinta"

mtv 11:02 14.03

Silloin, kun Essi Pöysti kruunattiin Miss Suomeksi, ei sosiaalista mediaa ollut niin kuin nyt.


Kaikkien aikojen stressittömin morsian Unelmahäissä? Tarja käyskentelee kirkkoon kirppiksen kautta

iltalehti 05:59 17.02

Tarja Klemetti, 57, saa Unelmahäissä aviomiehekseen Raimo Pöystin, 42. Siihen on totuttu niin oikeassa elämässä kuin kotimaisessa tosi-tv-sarjassakin, että hääpäivänä etenkin morsiamelle on tulla kiire. Toisin on Tarja Klementin, 57, laita. Hänelle jää luppoaikaakin. Valmistautuminen on yksi kiireettömimmistä – jos ei kiireettömin – Unelmahäissä koskaan nähdyistä. Stressistä ja paniikista ei ole tietoakaan. Kolmannen kauden kuudes jakso esitetään tänään maksullisessa Dplay+-palvelussa. Se nähdään myöhemmin tänä keväänä TV5:lla.


Jättiyllätys! Muumifaniksi tunnustautuva Beck-tähti mukaan Tove-elokuvaan

iltalehti 18:54 16.01

Ruotsalainen Shanti Roney näyttelee elämäkertaelokuvassa Tove Janssonin avomiestä Atos Wirtasta. Torstaina Helsingissä julkaistiin Tove Janssonin elämäkertaelokuvan näyttelijät. Tove Janssonia esittää Alma Pöysti ja hänen rakastajatartaan, teatteriohjaaja Vivica Bandleria Krista Kosonen. Kenties yllättävin nimi näyttelijäkaartissa on ruotsalainen Shanti Roney, joka esittää Janssonin avomiestä Atos Wirtasta.


Alma Pöysti näyttelee pääroolin Tove Janssonista kertovassa elokuvassa

yle 12:19 16.01

Syksyllä 2020 ensi-iltansa saavan Tove-elokuvan ohjaa Zaida Bergroth.


Alma Pöysti nähdään rakastetun Muumi-kirjailija Tove Janssonin roolissa valkokankaalla

iltasanomat 12:01 16.01

Alma Pöysti esittää Tove Janssonia tulevassa elokuvassa


Oikeuskansleri Tuomas Pöysti: Terrorismilainsäädäntöä voitaisiin kiristää, koska sen soveltamisessa on ongelmia

yle 22:23 14.01

Pöysti kannattaa myös korkeimmille oikeusistuimille laajempia valtuuksia lakien perustuslainmukaisuuden selvittämisessä.


Purjehdus oli Lasse Pöystin intohimo – saattoi koitua pitkän avioliiton tuhoksi: ”Ulfsson jätti minut, koska...”

iltasanomat 10:02 03.01

Viime huhtikuussa kuollut Lasse Pöysti esiintyy 1990-luvun lopulla kuvatussa henkilökuvassa ja kertoo elämästään roolien takaa.


Perustuslakivaliokunta käsittelee tänään Haaviston toimien laillisuutta – Myös oikeuskansleri Pöysti saapui kuultavaksi

yle 09:44 20.12

Myös jääviysasiat ovat esillä.


Essi Pöysti harvinaisessa yhteiskuvassa lastensa kanssa - uusi työ ja opinnot pitävät kiireisenä: ”Nyt pitäisi pusertaa”

iltalehti 22:00 16.12

Vuoden 2009 Miss Suomi Essi Pöystin arki kolmen lapsen työssä käyvänä äitinä on kiireistä. Essi Pöysti saapui Frozen 2 -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan yhdessä lastensa Armin, 4, ja Aaron, 6, kanssa. Perheen kuopus, Alvari, jäi tällä kertaa kotiin. Pöysti kertoo, että arki kolmen lapsen kanssa on aikamoista tasapainottelua. Pöysti on naimisissa ex-koripalloilija Ville Mäkäläisen kanssa. — Meidän arkemme on tosi haipakkaa, Pöysti kertoo.


Ex-jääkiekkoilija Eetu Pöysti menee naimisiin Italiassa – 180 vierasta lentää juhlimaan julkkisten suosimaan trendikohteeseen

iltasanomat 15:15 12.12

Jääkiekkoilija Eetu Pöysti ja hänen kihlattunsa Clarissa Hedman menevät naimisiin. –?Totta. Häät ovat Italiassa ensi kesänä, Clarissan isä, tennisvalmentaja Jari Hedman vahvisti.


Ulkoasiainvaliokunta kuulee Haavistoa ”Isis-lapsien” palauttamisesta – Niikko: Miksi valiokunta on jätetty pimentoon?

iltasanomat 12:59 03.12

Ulkoasiainvaliokunta kuulee parhaillaan ulkoministeri Pekka Haavistoa ja oikeuskansleri Tuomas Pöystiä al-Holin suomalaisiin liittyvistä suunnitelmista ja ohjeista.


Uusi kotimainen trilleri Huone 301 alkaa pian - katso ensimmäinen traileri!

iltalehti 08:48 29.11

Elisa Viihteen alkuperäissarjassa Huone 301 perhetragedian salaisuudet paljastuvat vuosien jälkeen. Kansainvälisenä yhteistyönä syntyneen psykologisen trillerin pääosissa nähdään muun muassa Antti Virmavirta, Kaija Pakarinen, Jussi Vatanen, Leena Pöysti, Andrei Alén ja Kreeta Salminen. Kuusiosainen Huone 301 on psykologinen trilleri Kurtin perheestä, jonka elämä muuttuu peruuttamattomasti eräänä juhannusyönä. Perhesiteen vahvuus testataan vuosia myöhemmin, kun salaisuudet kohtalokkaan kesän tapahtumista alkavat paljastua suvun lomamatkalla Kreikassa. Kurtit joutuvat kohtaamaan sekä toisensa että menneiden tekojensa seuraukset henkensä uhalla. Jokainen joutuu kysymään itseltään, kuinka pitkälle olisi valmis menemään rakkaimpiensa tähden.


Hot topics