Mestarien liigan puolivälieräparit arvottiin – Cristiano Ronaldo saattaa kohdata Real Madridin

iltalehti 16:51 10.07

Kaksi paria on selvillä ja kaksi selviää myöhemmin. Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n päämajassa Sveitsin Nyonissa arvottiin perjantaina Mestarien liigan puolivälieräparit. Tosin vain kaksi puolivälieräparia on selvillä, koska neljä paria pelaa vielä toiset osaottelut neljännesvälierissä, jotka jäivät väliin keväällä koronapandemian suljettua sarjan. Ottelut pelataan 7.–8. elokuuta.


Motonet-miljonääristä tulee yksi Joensuun Mailan mestarijoukkueen omistajista – pesäpalloyhtiön talous halutaan turvata

yle 15:44 30.06

Harri Bromanin edustama Motonet on muun muassa Palloliiton pääyhteistyökumppani. Sidos Super-JoMaan on henkilökohtainen.


Valmentaja häiritsi alaikäistä pelaajaa seksuaalisesti – Palloliitolta lävähti rangaistus

MTV 21:57 26.06

Palloliiton kurinpitovaliokunta on asettanut määräaikaiseen toimitsijakieltoon valmentajan, jonka on todistettu häirinneen seksuaalisesti alaikäistä pelaajaa liiton jäsenseurassa viime vuonna. Toimitsijakielto kestää vuoden loppuun.


Palloliitto asetti alaikäistä pelaajaa seksuaalisesti häirinneen valmentajan määräaikaiseen toimitsijakieltoon

iltasanomat 21:45 26.06

Palloliiton asettama toimitsijakielto kestää vuoden loppuun saakka.


Ari Lahti jatkamassa Palloliiton johdossa – ei vastaehdokkaita puheenjohtajakisaan

yle 10:34 25.06

Ari Lahden jatkokausi Suomen Palloliiton johdossa saanee sinettinsä elokuussa.


Maalivahtilegenda Iker Casillas ei pyrikään Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajaksi

iltasanomat 15:18 15.06

Iker Casillas ilmoitti Twitterissä peruvansa pyrkimyksensä päästä Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajaksi.


Sveitsin syyttäjä tutkii Sepp Blatteria Fifan miljoonamaksun takia

MTV 10:47 14.06

Sveitsin valtionsyyttäjä tutkii Kansainvälisen jalkapalloliiton Fifan entisen puheenjohtajan Sepp Blatterin osuutta miljoonan dollarin maksuun Trinindad & Tobagon jalkapalloliitolle, uutistoimisto AP paljastaa.


Iker Casillas vetäytyy presidenttikilvasta – syynä korona

iltalehti 21:00 12.06

Casillas ehti voittaa peliurallaan kaiken mahdollisen niin seura- kuin maajoukkueessa. Maalivahtilegenda Iker Casillas on kertonut vetäytyvänsä Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajavaaleista, kertoo espanjalainen radiokanava Onda Cero. Helmikuussa ennen koronapandemian aiheuttamia poikkeustoimia, Casillas kertoi lopettavana upean peliuransa. Samalla hän kertoi hakevansa liiton puheenjohtajaksi ja haastavansa nykyisen puheenjohtajan, Luis Rubialesin.


Alaikäinen jalkapalloilija kertoi joutuneensa valmentajansa seksuaalisesti häiritsemäksi vuosi sitten – valmentaja sai potkut, mutta jatkoi uraansa uudessa seurassa

yle 11:14 07.06

Valmentaja on Palloliiton mukaan tällä hetkellä valmennuskiellossa.


Suomen Palloliitto tiedotti 15-vuotiasta pelaajaa koskevasta seksuaalisesta häirinnästä

iltasanomat 10:26 07.06

Palloliiton mukaan seura on pääkaupunkiseudulta ja seksuaalisesta häirinnästä kertonut oli tapahtuma-aikaan 15-vuotias tyttö.


Suomen Palloliitto tiedotti 15-vuotiaaseen pelaajaan koskevasta seksuaalisesta häirinnästä

iltasanomat 10:26 07.06

Palloliiton mukaan seura on pääkaupunkiseudulta ja seksuaalisesta häirinnästä kertonut oli tapahtuma-aikaan 15-vuotias tyttö.


Seurajohtaja kertoo, miksi HIFK otti näyttävästi kantaa rasisminvastaisessa taistelussa – pitää Saksan jalkapalloliiton toimintaa vaarallisena

yle 08:30 03.06

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mukaan on tärkeää, että jalkapallon pelaajat eivät ole vain urheilijoita.


Mikä moka! Katsomossa Hitlerin ja massamurhaajan kuvat, tv-kanava pyytää anteeksi

iltalehti 22:56 02.06

Hyvää tarkoittanut yhteisöllisyydenosoitus ei onnistunut halutulla tavalla. Australian jalkapalloliiton pyrkimys elävöittää ottelutapahtumia koronaviruksen aikakaudella epäonnistui karmeasti, kun tarkkaavaisimmat katsojat huomasivat pahviyleisössä sinne kuulumattomia henkilöhahmoja. Nostattaakseen otteluita TV:stä katsovien tunnelmaa tyhjille stadioneille oli hankittu täytettä pahvisista ihmishahmoista, jotka esittivät faneja. Kuka tahansa tahansa sai teetättää itsestään pahvikuvan pientä maksua vastaan.


Superpesis Oy:n alasajo pienensi rajusti Pesäpalloliiton tilinpäätöksen ylijäämää – "Onneksi teimme sen tuolloin emmekä nyt, koska nyt olisimme lirissä"

yle 10:36 01.06

Pesäpalloliiton puheenjohtaja kiittelee ratkaisun oikea-aikaisuutta.


Pesäpalloliitto teki ylijäämäisen tilinpäätöksen, mutta vain murto-osan verran edellisvuodesta

yle 10:36 01.06

Pesäpalloliiton kevätkokous ei ole vielä kokoontunut koronaviruksen vuoksi.


Arsenal irtisanoi autistisen valmentajan – sai muhkeat sakot

iltalehti 10:01 28.05

Erottaminen tapahtui jo vuonna 2014, mutta FA antoi tuomionsa tällä viikolla. Lontoon suurseura Arsenal on saanut 50 000 punnan eli reilun 55 000 euron sakot, kun seuran naisjoukkue irtisanoi autistisen juniorivalmentajan Englannin jalkapalloliiton FA:n sääntöjen vastaisella tavalla. Seura kielsi syyllistyneensä irtisanomisessa laittomuuksiin, mutta ulkopuolinen tutkijataho totesi Arsenalin kohdelleen valmentajaa ”huonommalla tavalla kuin miten he olisivat kohdelleet häntä, jos hänellä ei olisi kyseistä kehityshäiriötä.”


Tapahtuiko oikeusmurha? Mestarien liigan ulkopuolelle karulla tavalla jätetty seura ei niele kohtaloaan – vaatii Uefalta oikeutta

MTV 12:41 26.05

Hollantilaisseura AZ Alkmaar on kirjoittanut Euroopan jalkapalloliitolle kirjeen, jossa se toivoo Uefan pyörtävän maan jalkapalloliiton päätöksen palkita Ajax Hollannin ainoalla automaattisella Mestarien liigan lohkovaiheen paikalla ensi kaudelle.


Jalkapallopomoa epäillään useista alaikäisten tyttöjen raiskauksista – Fifa reagoi rangaistuksella

MTV 08:22 26.05

Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa on määrännyt Haitin jalkapalloliiton puheenjohtajan Yves Jean-Bartin 90 päivän toimintakieltoon. Jean-Bartia epäillään teini-ikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä.


Fifa määräsi raiskauksista epäillyn Haitin jalkapallopomon toimintakieltoon

yle 07:43 26.05

Haitin jalkapalloliiton puheenjohtaja Yves Jean-Bart on kiistänyt syytteet.


Hot topics