Näkökulma: Mitä Pelicansissa tapahtuu? Jotain pitää tehdä ennen kuin on liian myöhäistä

MTV 07:32 29.11

Lahdessa lähdettiin kovin odotuksin tähän Liiga-kauteen, kun viime kausi oli seurahistorian toiseksi tuloksekkain. Odotukset ovat kuitenkin valuneet pitkin Vesijärveä alas ja kaudesta on tulossa Päijät-Hämeessä välikausi, kirjoittaa MTV Urheilun Anssi Mertaranta.


Ovet käyvät Pelicansissa – maalivahti Tomi Karhunen lähti Sveitsiin, Riku Helenius tuli tilalle

iltasanomat 09:03 28.11

Pelicansin maalivahtiosastolla on tapahtunut muutoksia.


Kaikki peliin: SM-liigassa yllättänyt KooKoo teki huippuhankinnan!

iltalehti 16:14 24.11

KooKoo hankki Libor Sulakin. SM-liigassa viidentenä oleva Kouvolan KooKoo hankki riveihinsä tshekkipuolustaja Libor Sulakin, 25. Sopimus kattaa loppukauden, ja puolustaja liittyy joukkueeseen maanantaina. Sulakista odotetaan KooKoolle korkean profiilin pelaajaa, sillä tshekki ihastutti SM-liigassa kaudella 2017–18 tekemällä Pelicansissa 42 ottelussa 32 (9+23) tehopistettä. Sulak siirtyi Lahdesta Pohjois-Amerikkaan, missä hän pelasi 63 AHL-ottelua ja kuusi NHL-ottelua Detroit Red Wingsissä.


Libor Šulák palaa Liigaan ja liittyy KooKoon riveihin – "Seuralta iso lisäpanostus joukkueeseen"

jatkoaika.com 15:23 24.11

Aiemmin Pelicansissa Liigaa pelannut puolustaja saapuu Kouvolaan KHL:stä.


Libor Sulak palaa Liigaan ja liittyy KooKoon riveihin – "Seuralta iso lisäpanostus joukkueeseen"

jatkoaika.com 15:23 24.11

Aiemmin Pelicansissa Liigaa pelannut puolustaja saapuu Kouvolaan KHL:stä.


Podcast: Mikä on Ville Niemisen asema Pelicansissa? ”Ei näe kauden loppua Lahdessa”

iltasanomat 18:19 06.11

Ilta-Sanomien ja Radio Rockin suursuosittu jääkiekko-ohjelma iskee tällä viikolla monikärkiohjuksella. Aiheina ovat mm. TPS, Ville Nieminen ja jääkiekkopuhe.


Pelicansille uusi päävalmentaja! Mestariluotsi tarttuu ruoriin ensi kaudella

iltalehti 15:44 03.11

Iltalehden tietojen mukaan Pelicans vaihtaa valmentajaa. Iltalehden tietojen mukaan Pelicans ei jatka Ville Niemisen komennossa ensi kaudella, vaan ruoriin tarttuu uusi mies. Iltalehden tietojen mukaan hän on Tommi Niemelä. Useampi sisäpiirilähde on vahvistanut Iltalehdelle Niemelän päävalmentajapestin Pelicansissa ensi kaudesta alkaen.


Mitä SM-liigan seuraa Pelicansin Janos Hari on edustanut aiemmin urallaan?

iltalehti 05:55 20.09

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä pyöreä on Birmingham Cityn logossa jalkapallon päällä? 2) Janos Hari pelaa Pelicansissa. Mitä toista SM-liigan seuraa hän on edustanut aiemmin urallaan?


”Vau, mikä laukaus” – MM-kultaleijonan NHL:n valloitus alkoi komealla tykityksellä

MTV 07:08 16.09

Loistavan kauden Pelicansissa pelannut Oliwer Kaski teki toukokuun lopussa sopimuksen NHL-seura Detroit Red Wingsin kanssa. Kiekollisena pakkina tunnettu Kaski on ehtinyt ihastuttaa jo seuran harjoitusleirillä.


Mestiksen pörssivoittaja Miro-Pekka Saarelainen haluaa vakiinnuttaa pelipaikan Pelicansissa ? "Sitten näkee myöhemmin mitä tapahtuu pisteiden ja maalien osalta"

jatkoaika.com 08:30 03.09

Pelicansilla on paljon tunkua pelaavaan kokoonpanoon, ja yksi pelipaikasta taistelijoista on hyökkääjä Miro-Pekka Saarelainen. Mestiksen viime kauden paras hyökkääjä kokee olevansa paljon valmiimpi pelaamaan Liigassa kuin edellisellä yrityksellään HIFK:ssa.


Pelicans hankki maalilleen kolminkertaisen Suomen mestarin

iltalehti 11:46 14.08

Pelicans on vahvistanut maalivahtiosastoaan. Lahtelaisseura kertoo kotisivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen Tomi Karhusen kanssa. Pelicansissa tuli tarve maalivahdille, kun Jakub Skarek solmi NHL-sopimuksen New York Islandersin kanssa.


Pelicans-vahti tarttui NHL-seuran kutsuun – mistä ykkösmaalivahti lahtelaisille?

MTV 12:35 13.08

Lahden Pelicansissa viime kaudella pelannut maalivahti Jakub Skarek jatkaa uraansa Atlantin takana New York Islandersin organisaatiossa.


Uutta: Maailmanmestari Topi Jaakola siirtyy Liigassa Pelicansiin

jatkoaika.com 15:32 03.06

Entinen maajoukkuepelaaja Topi Jaakola siirtyy Pelicansissa.


HIFK kaappasi 15-vuotiaan huippulupauksen - ”yksi ikäluokkansa lupaavimmista pelaajista koko maailmassa”

iltalehti 10:00 23.05

Jääkiekkoseura HIFK tiedotti tehneensä sopimuksen Brad Lambertin kanssa. Brad Lambertin sopimus HIFK:n kanssa on yksivuotinen ja siihen sisältyy kahden vuoden optio. Lambert, 15, tulee HIFK:hon Pelicansissa, jossa hän pelasi viime kaudella kolmen eri ikäluokan joukkueessa. Nuorten SM-liigassa hyökkääjä pelasi 17 ottelua ja teki niissä tehot 2+9=11.


Leijonien puolustaja siirtyy USA:n valmentajan joukkueeseen – ”Hän näyttää hyvältä pelaajalta”

iltasanomat 15:07 16.05

USA:n ja Detroitin Jeff Blashill arvioi SM-liigan Pelicansissa loistaneen Oliwer Kasken kykyjä.


äidit lapsistaan ”Kaikilla Aula ja Jari enemmistö parlamentissa vuosikymmeniin erikois­joukot Hiihtolegenda Mika Hochfilzenissä –? Lambertin ja Myllylän ministeri poistaa kyselyn” ollut isä Ranskan lounaisrannikolla sai maistiaisen tyttöä lyötiin astalolla vastaamista

Hot topics