Kommentti: Voiton takana on pelottava näkymä – Anthony Joshuasta on isketty luonto pois

iltasanomat 08:26 08.12

Riskejä vältelleen Anthony Joshuan kehonkielestä näkyi pelko, kirjoittaa Mikko Marttinen.


Saudi-Arabian kruununprinssi kylvää pelkoa – lukemattomat karut kohtalot eivät haitanneet nyrkkeilykihoa, joka toteutti prinssin haaveen

iltasanomat 08:55 07.12

Vuoden odotetuin nyrkkeilyshow esitetään ihmisoikeuksien polkemisesta tunnetussa maassa.


Ole Einar Björndalen elää dopingpelkojen keskellä – norjalaislegendalta avointa tekstiä

MTV 07:23 07.12

Ole Einar Björndalen hyppäsi hiljattain Kiinan ampumahiihtojoukkueen valmennustehtäviin vaimonsa Darja Domratshevan kanssa. Norjalaislegenda joutui tosin harkitsemaan tehtävän vastaanottamista maan likaisen dopinghistorian vuoksi, kertoo NRK.


Jaana Pelkonen edusti upeana Linnan juhlissa – veistoksellinen asu käänsi katseet

mtv 21:20 06.12

Jaana Pelkonen edustaa tänä vuonna Linnan juhlissa Teemu Muurimäen suunnittelemassa asussa.


Jaana Pelkosen tyyli ei petä - veistoksellista valkoista pukua koristaa illan erikoisin vyö

iltalehti 20:58 06.12

Kansanedustaja Jaana Pelkonen (kok.) on jälleen yksi Linnan tyylikkäimmistä naisvieraista. Lentäjäpuolisonsa Niko Ahon kanssa Linnaan saapuneen kansanedustaja Jaana Pelkosen valkoinen kreppipuku on Teemu Muurimäen käsialaa. Sari Hörkön ompeleman tyköistuvan puvun etumuksen jujuna ovat puvun kankaasta ommellut nauhamaiset elementit. Olennaisena osana kokonaisuuteen kuuluvat koruseppä Anu Ekin käsialaa olevat kullanvärinen vyö ja rannekorut. Tyylikkäässä kokonaisuudessa on häivähdys samaa kuin Anna Puun viimevuotisessa punaisessa, hopeanvärisen korsetin koristamassa puvussa, joka oli samojen tekijöiden käsialaa.


Onko tässä Jaana Pelkosen upein Linna-tyyli? – muotiasiantuntijat ylistävät: ”Jumalatartyyli, elegantin seksikäs...”

iltasanomat 20:24 06.12

Jaana Pelkonen asteli Linnan juhliin valkoisessa puvussa ja onnistui tyylivalinnassaan jälleen, sanovat muotiasiantuntijat.


Eurooppa-kirje: Pelko on läsnä kaikkialla, junista joulumarkkinoihin

yle 08:00 06.12

Saat Euroopan unionin sisäpiirijutut kerran viikossa suoraan sähköpostiisi, kun tilaat Ylen Eurooppa-uutiskirjeen.


Huhut valkoisella pakettiautolla liikkuvista sieppaajista herättivät pelkoa Yhdysvalloissa – pormestari varoitti vaarasta televisiossa

iltasanomat 23:27 05.12

Toistaiseksi ei ole käynyt ilmi, että kyse olisi muusta kuin huhuista. Poliisi ei ole saanut rikosilmoituksia sieppauksiin yhdistetyistä valkoisista pakettiautoista.


Aira Samulin, 92, on kapinoinut tanssilla ja minihameilla: ”Olen ilolla rikkonut turhia sääntöjä”

iltalehti 18:16 05.12

102-vuotias Suomi on tarvinnut eturivissä kulkevia, rohkeita naisia. Kotimaataan kymmenen vuotta nuorempi Aira Samulin on yksi heistä. Elämässä ei ole muuta pelkäämistä kuin pelko itse. Niin Aira Samulin ajattelee nyt 92 elinvuoden kokemuksella. Mieli oli tyyni jopa silloin, kun 13-vuotias Aira, hänen äitinsä ja sisaruksensa olivat talvisodan alettua jääneet evakuoimatta. Vihollinen oli lähellä ja hän oli varma, että he kuolisivat. Kuolema ei pelottanut, mutta mielessä oli kyti siitä, mitä vihollinen voisi tehdä naisen mittoihin kasvaneelle teinitytölle. Perhe pääsi turvaan. Elämä jatkui eikä tämä nainen ole pelännyt elää sitä. Hän on tehnyt etunenässä asioita, joita moni on tehnyt perässä. Puhunut asioista, joista harva on tohtinut.


Valmentajansa menettänyt Matti Suur-Hamari upeasti kolmas: "Sitä Mikko olisi halunnut"

MTV 19:11 03.12

Valmentaja Mikko Wendelinin yllättävä kuolema viime viikolla laittoi lumilautailija Matti Suur-Hamarin henkisesti lujille Pyhätunturilla lasketussa paracrossin maailmancupissa. Suur-Hamari laski Pelkosenniemellä cupin avauspäivänä tiistaina kolmanneksi.


Ruotsin entiseltä NHL-tähdeltä raju avautuminen huippuvalmentajan metodeista: Pelkotilat veivät yöunet vuosien ajaksi

iltalehti 07:25 03.12

Sädekehä Mike Babcockin ympärillä himmenee. Nyt rankoista metodeista avautuu Johan Franzén, joka kertoo sairastuneensa vakavasti menestysluotsin kanssa vietettyjen vuosien aikana. Babcockin kyseenalaisista toimista saatiin vihiä, kun hän sai potkut Toronto Maple Leafsin päävalmentajan paikalta vajaat kaksi viikkoa sitten. Kanadan kiekkomedia kertoi Babcockin nöyryyttäneen tuolloin tulokaskautta pelannutta Mitch Marneria laittamalla tämän listaamaan joukkueen ahkerimmat ja laiskimmat pelaajat. Marnerin yllätykseksi Babcock kertoi listan häntäpäähän pelaajille nuoren pelaajan valinnoista.


Hollolan koulu-uhkaaja on vangittu – aiheuttanut pelkoa paikallisissa aiemminkin

stara 14:40 02.12

Poliisi kartoittaa parhaillaan Hollolassa uhkatilanteita paikallisille aiheuttaneen miehen toimintaa ja


Rallin maailmanmestari ahdistui suurimman pelkonsa edessä: "Menin lääkäriltä toiselle, pelkäsin sokeutuvani"

MTV 10:11 02.12

Entinen norjalainen rallitähti Petter Solberg on kantanut salassa sairautta vuosien ajan. 45-vuotias Solberg puhuu diagnoosistaan norjalaislehti VG:n haastattelussa.


Rallin maailmanmestari ahdistui suurimman pelkonsa edessä: "En ollut kuullut koko sairaudesta"

MTV 10:11 02.12

Entinen norjalainen rallitähti Petter Solberg on kantanut salassa sairautta vuosien ajan. 45-vuotias Solberg puhuu diagnoosistaan norjalaislehti VG:n haastattelussa.


Hovin pelko kävi toteen - katso video haastattelusta, jossa nainen syyttää prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta: ”Hän tietää, mitä tapahtui”

iltalehti 10:35 29.11

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävän Virginia Giuffren BBC-haastattelu lähetetään ensi viikolla, mutta jo ensimmäinen klippi siitä on hyytävä. BBC on julkaissut ensimmäisen klipin Virginia Giuffren haastattelusta. Video on kuvattu ennen prinssi Andrew’n paljon julkisuutta saanutta BBC-haastattelua, jota kuvattiin jopa katastrofaaliseksi. – Hän (prinssi Andrew) tietää, mitä tapahtui ja minä tiedän, mitä tapahtui. Ja vain yksi meistä kertoo totuutta, Giuffre sanoo klipissä.


Venäjällä iso pelko massiivisesta dopingsanktiosta – presidentti Vladimir Putinilta anellaan apua

MTV 10:38 26.11

Venäjän antidopingtoimiston Rusadan johtaja Juri Ganus uskoo, että Venäjä suljetaan neljäksi vuodeksi kansainvälisestä urheilusta. Maailman antidopingtoimiston Wadan hallitus käsittelee asiaa 9. joulukuuta.


NHLssä – hattutemppu tehdaspalo, kymmeniä kuoli

Hot topics