KuPS-ikoni Petteri Pennasen siirtosaagasta pannukakku – antoi vihjeen seuraavasta osoitteestaan: "Veikkausliiga ei missään nimessä ole tavoite"

MTV 17:11 07.07

Kuopion Palloseuran kasvatti ja viime vuoden veikkausliigavoittaja Petteri Pennanen, 29, on ajautunut odottamattomaan tienhaaraan. Indonesiasta ennenaikaisesti lähtenyt pelintekijä haluaisi palata nopeasti takaisin ulkomaille, mutta näkee välikauden Suomessa realistisena vaihtoehtona.


"Petteri kuuluu KuPS-perheeseen" – mestarikapteeni Pennasen ura Indonesiassa jäi kolmeen peliin, koittaako paluu keltapaitaan?

yle 14:31 07.07

Petteri Pennanen on harjoitellut Kuopion Palloseuran kanssa toukokuusta lähtien.


KuPS-mestarikapteeni Pennasen ura Indonesiassa jäi kolmeen peliin

yle 14:31 07.07

Petteri Pennanen on harjoitellut Kuopion Palloseuran kanssa toukokuusta lähtien.


Selin korvaa Pennasen Leijonissa – sopimuksessa Ässien optio jälkimmäisestä kaudesta

yle 12:33 15.05

Ari-Pekka Selinin sopimus Jääkiekkoliiton kanssa on lähtökohtaisesti kaksivuotinen.


Selin Leijonien apuvalmentajaksi ? myös muiden maajoukkueiden valmennusryhmät nimetty

jatkoaika.com 12:24 15.05

Jääkiekkoliitto on julkistanut tulevan kauden maajoukkueiden valmennusryhmät. Antti Pennasen siirryttyä Nuorten Leijonien valmentajaksi Ari-Pekka Selin ottaa hänen paikkansa A-maajoukkueessa.


Näkemys: Suomalaisen kiekon valta on nyt Pennasella ja Jalosella ? muut sivuroolissa, ei vastalauseita

jatkoaika.com 07:00 14.05

Jukka Jalosen ja Antti Pennasen kasvanut valta suomalaisessa kiekossa on lähitulevaisuuden kannalta äärimmäisen hyvä asia. Valta tarvitsee kuitenkin aina haastajansa, sillä heidänkin suuruutensa rakennettiin olemassaolevia totuuksia haastamalla.


Jukka Jalosen valta Suomi-kiekossa kasvaa – Jääkiekkoliitto etsii yhä korvaajaa TPS:ään lähtevälle Rauli Uramalle

jatkoaika.com 14:20 23.04

Jukka Jalosen valta suomalaisessa jääkiekossa kasvaa. Myös HPK:stä Nuorten Leijonien päävalmentajaksi hyppäävän Antti Pennasen valta kasvaa yhtäkkisesti.


Suomen kauneinta kesämökkiä etsivät kertovat, mitkä asiat ovat nyt pinnalla ja mitkä eivät: ”En pidä siitä, että...”

iltasanomat 08:45 22.04

Kenellä on Suomen kaunein kesäpaikka? Se selviää, kun Suomen kaunein koti -ohjelma etsii tällä kaudella vuoden kauneinta kesämökkiä tuomarikolmikko Hanna Sumarin, Sini Rainion ja Tero Pennasen voimin.


Näkemys: Pennanen oli korvaamaton, mutta HPK:n suurimmat uhkat liittyvät muuhun kuin Pennasen lähtöön

jatkoaika.com 15:57 21.03

Tänä keväänä ? jos korona suo ? alkaa HPK:ssa aika jälkeen Antti Pennasen. Se tekee seuralle kipeää, mutta ei automaattisesti merkitse menestyksen loppua. Varsinaiset uhkat ovat muualla kuin valmentajanvaihdoksessa.


Kalervo Kummola allekirjoittaa mestarivalmentaja Antti Pennasen näkemykset Liigan haasteista ja osoittaa ongelmien ydintä: "En koskaan ole ymmärtänyt"

MTV 17:00 14.02

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen otti torstaina kantaa suomalaisen seurajääkiekon tilaan MTV Urheilun haastattelussa. Pennanen antoi kahden korkeimman sarjatason järjestämisestä ehdotuksen, jossa sekä Liiga että Mestis käsittäisivät 10-12 joukkuetta saman osakeyhtiön alla. 


HPK-luotsi liputtaa avoimen kilpailun puolesta, SM-liigan nykyinen joukkuemäärä liikaa – "Se on huolestuttavaa"

MTV 17:29 13.02

HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen liputtaa avoimen kilpailun puolesta. Pennasen mukaan Suomessa on aivan liian vähän huippuorganisaatioita.


HPK täydensi ensi kauden valmennustiimiään ja teki jatkosopimuksia

yle 15:15 06.02

Antti Pennasen paikan päävalmentajana ottava Matti Tiilikainen saa avukseen Janne Sinkkosen, Timo Turusen ja Juha Lehtolan.


Petteri Pennasen siirto KuPSista Indonesiaan varmistui

yle 15:59 17.01

Pennanen kipparoi Kuopion Palloseuran kauden päätteeksi Veikkausliigan mestaruuteen.


KuPS-kapteeni Petteri Pennasen siirto indonesialaisseuraan varmistumassa

yle 14:03 14.01

Veikkausliigan mestarijoukkueen kapteeni allekirjoittaa sopimuksen Indonesian pääsarjajoukkue TIRA Persikabon kanssa lähipäivinä.


KuPS-kapteeni Petteri Pennasen siirto indonesialaisseuraan varmistui

yle 14:03 14.01

Veikkausliigan mestarijoukkueen kapteeni on tehnyt sopimuksen Indonesian pääsarjajoukkue TIRA Persikabon kanssa.


SM-liigan kultavalmentajan seuraaja selvillä: Matti Tiilikainen HPK:n peräsimeen

iltalehti 20:02 27.11

Antti Pennasen seuraaja on selvillä. Jääkiekon SM-liigaseura HPK:n päävalmentaja ensi kaudesta lähtien on Matti Tiilikainen, 32. Tiilikaisen sopimus HPK:n kanssa on 2+1-vuotinen, jossa viimeinen kausi on seuran optiolla. HPK:n valmentaja vuodesta 2016 lähtien on ollut Antti Pennanen, joka valmensi seuran sen historian toiseen mestaruuteen viime kaudella. Pennanen siirtyy kuluvan kauden jälkeen Pikkuleijonien peräsimeen.


Veikkausliigan mestaruus ratkaistaan jättiyleisön edessä – raikuuko Uuno-elokuvista tuttu klassikkokappale tänään Kuopion illassa? "Olen kuullut huhuja"

MTV 11:39 19.10

Kotimainen jalkapallokausi saa Veikkausliigan osalta komean sinetin, kun mestaruus ratkaistaan lauantain päätöskierroksella Interin ja KuPS:in välillä Turussa. MTV Urheilu tapasi kuopiolaisten kapteenin Petteri Pennasen ja joukkueen päävalmentajan Jani Honkavaaran huippuottelun alla.


Hot topics