Katy Perry ja Orlando Bloom: häät siirtyvät - lähipiirilähteet paljastavat

iltalehti 11:42 05.12

Kihlaparin piti mennä naimisiin tänä vuonna. Lähipiirilähteiden mukaan häät on kuitenkin siirretty ensi vuodelle. Työt pitävät artisti Katy Perryn, 35, ja näyttelijä Orlando Bloomin, 42, niin kiireisinä, ettei heillä ole ollut aikaa järjestää häitään. Lähipiirilähteet kertovat, että pariskunta kaavaili ensin häitään jo kuluneen vuoden syyskuulle ja sitten joulukuulle. Nyt häitä on jälleen lykätty ja niiden uumoillaan olevan ensi vuoden alkupuolella. – He halusivat avioitua nopeasti, mutta aikataulutus ja kaiken järjestely on osoittautunut hankalaksi, lähde kertoo.


Frendien ”Monica ja Chandler” herkässä yhteiskuvassa illallisella - Frendit-kollegat kommentoivat kuvaa kilpaa

iltalehti 20:21 08.11

Frendeissä Monica Gelleriä ja Chandler Bingiä näytelleet Courteney Cox ja Matthew Perry ovat edelleen ystäviä. Torstaina näyttelijä, tuottaja Courteney Cox jakoi Instagramissa herkän yhteiskuvan näyttelijä Matthew Perryn kanssa. Cox ja Perry näyttelivät vuosia suositussa Frendit-sarjassa pariskuntaa, Cox Monicaa ja Perry Monican naapurissa ensimmäiset tuotantokaudet asunutta Chandleriä. Näet kuvan myös täältä. Kuvan saatteeksi Cox on kirjoittanut:


Trump nimesi uuden energiaministerin

yle 01:49 19.10

Trumpin hallinnon energiaministerin Rick Perryn erosta ilmoitettiin torstaina.


Nyt Trumpin hallinnosta lähtee Ukraina-skandaaliin sekaantunut energiaministeri Perry – seuraaja ilmoitetaan pian

yle 03:09 18.10

Presidentti Trump sanoo tienneensä energiaministeri Perryn eroaikeista jo kuukausien ajan.


Orlando Bloom yllätti – haluaa lapsia Katy Perryn kanssa

stara 18:00 22.09

Näyttelijä Orlando Bloomilla on kahdeksanvuotias Flynn-niminen poika entisen vaimonsa Miranda


Katy Perryn musiikkivideota tähdittänyt miesmalli syyttää laulajaa seksuaalisesta ahdistelusta - väittää tähden paljastaneen väkisin miehen genitaalialueen juhlavieraille

iltalehti 06:17 14.08

Josh Kloss tunnetaan esimerkiksi Katy Perryn Teenage Dream -videolta. Katy Perryn kanssa työskennellyt miesmalli Josh Kloss syyttää laulajaa seksuaalisesta ahdistelusta. Miehen mukaan Katy Perry paljasti miehen alapään Yhdysvalloissa pidetyissä juhlissa. Josh Kloss, 38, miesmalli, joka esiintyi Teenage Dream -musiikkivideolla, kutsuu tapahtunutta kuvottavaksi. Kloss tapasi Perryn kuvausten aikana. Kloss väittää Perryn myös kutsuneen hänet mukaansa strippiklubille.


Miesmallilta hurja syytös: väittää Katy Perryn kourineen häntä – ”Hän veti housuni alas”

iltasanomat 13:48 13.08

Mallina työskentelevä Josh Kloss syyttää Katy Perryn nöyryyttäneen häntä kotibileissä viisi vuotta sitten.


Kuvat ei herkille: Vapaaottelijan nenä meni tuusan nuuskaksi - joutui välittömästi leikkaukseen

iltalehti 09:30 12.08

UFC:n välisarjan ottelussa Vicente Luque mursi Mike Perryn nenän karmeannäköiseksi. Katso Luquen ja Perryn kohtaamisessa tullut polvipotku ja muita kohokohtia jutun videolta. Ultimate Fighting Championshipin ottelut näet Viasatin kanavilta ja Viaplaysta. Uruguayn Montevideossa oteltu UFC:n välisarjan ottelu Vicente Luquen ja Mike Perryn välillä päättyi ensimmäiseksi mainitun voittoon tuomareiden hajaäänin. Molemmat ottelijat esittivät viihdyttävää kamppailua, tuoden uruguaylaiselle yleisölle erinomaista vapaaotteluviihdettä.


Voiko ulkonäkö enää karummaksi mennä – nenä täysin murskaksi vapaaottelussa: "Tuo vaatii yhdeksän kuukauden tauon ennen kuin se toimii taas"

MTV 17:15 11.08

Vapaaottelija Mike Perryn ulkonäkö meni täysin uusiksi viimeöisessä ottelussa Vicente Luqueta vastaan Uruguaysa järjestetyssä UFC-illassa. Aiheesta kertoo Sportbladet.


Katy Perryn biisi jälleen plagiointikohun pyörteissä – nyt puhuvat Dark Horsen tekijät: ”Tuomio on oikeuden irvikuva”

iltalehti 17:41 07.08

Räppäri Flame syyttää Perryä Joyful Noise -biisinsä matkimisesta. Laulaja-lauluntekijä Katy Perry kamppailee edelleen plagiointikiistan kanssa. Aiemmin Perry hävisi tekijänoikeuskiistan, joka koski hänen Dark Horse -hittiään. Räppäri Marcus Gray eli Flame syytti popparia Joyful Noise -kappaleensa plagioinnista. Levy-yhtiö määrättiin maksamaan Flamelle yli miljoonan euron korvaukset. Voit kuunnella Joyful Noise -kappaleen tästä. Perryn Dark Horsen pääset kuuntelemaan tästä.


Katy Perrylle jättilasku tekijänoikeuskiistan tuloksena – räppärille yli kahden miljoonan euron korvaukset

iltalehti 01:51 03.08

Räppäri Flame syytti laulajaa biisinsä plagioinnista. Laulaja Katy Perry hävisi tekijänoikeuskiistan, joka koski hänen Dark Horse -hittikappalettaan. Räppäri Marcus Gray, taiteilijanimeltään Flame, syytti popparia Joyful Noise -kappaleensa plagioinnista. Oikeus on nyt määrännyt Perryn korvaamaan räppärille TMZ-uutissivuston mukaan 550 000 dollaria, eli noin 495 000 euroa. Syytteessä oli Perryn lisäksi biisin tekijätiimiin kuuluvia henkilöitä, kuten Dr. Luke ja Max Martin. Levy-yhtiön tulee maksaa Flamelle yli 1,08 miljoonaa euroa korvauksia.


Katy Perry tuomittiin plagioinnista – oikeus määräsi korvaussummat

mtv 08:56 02.08

Katy Perryn vanha hitti tuomittiin plagiaatiksi juryn toimesta.


Katy Perry ja hänen levy-yhtiönsä määrättiin maksamaan Dark Horse -hitin plagioinnista lähes 2,5 miljoonan euron korvaukset

yle 06:32 02.08

Valtaosan maksuista saa maksettavakseen Perryn levy-yhtiö. Perry määrättiin maksamaan noin 450 000 euroa.


Katy Perry tuomittiin plagioinnista – yksi tähden suurimmista hiteistä lainasi kristillisestä räpistä

mtv 18:01 30.07

Katy Perryn vanha hitti tuomittiin plagiaatiksi juryn toimesta.


Katy Perry hävisi tekijänoikeuskiistan – oikeus totesi megatähden kappaleen plagiaatiksi

iltalehti 16:02 30.07

Oikeus katsoi Katy Perryn hittikappaleen olevan plagiaatti. Laulaja Katy Perryä syytettiin räppäri Flamen biisin plagioinnista. Flame, oikealta nimeltään Marcus Gray, väitti, että Perryn Dark Horse -kappaleessa on samanlainen biitti kuin hänen Joyful Noise -kappaleessa. Perry hävisi oikeustaistelun, kertoo Guardian-lehti. Perryn lisäksi syytöksien kohteeksi joutuivat Perryn tiimiin kuuluneet Dr. Luke, Max Martin, Cirkut, Sarah Hudson ja Juicy J. Perryn mukaan he eivät olleet koskaan kuulleetkaan kappaletta. Grayn asianajajat kuitenkin osoittivat, että kappale oli tarpeeksi tunnettu, sillä se oli muun muassa saanut Grammy-ehdokkuuden.


Katy Perryn hitti tuomittiin plagiaatiksi Los Angelesissa

yle 15:02 30.07

Valamiehistö kuuli Perryn Dark Horse -hitissä elementtejä gospelräppäri Flamen kappaleesta.


Edesmenneen Luke Perryn poika muistelee isäänsä: "Hän oli kaikkien rakastama"

mtv 21:09 26.07

Luke Perry menehtyi sairaskohtaukseen 4. maaliskuuta. Perry muistetaan muun muassa Riverdale ja Beverlty Hills 90210-sarjoista.


Taylor Swift lähetti Katy Perrylle keksejä – vuosien riita ohi

stara 16:00 22.07

Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä on jo vuosien ajan


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:00 22.07

Taylor Swiftin ja Katy Perryn välillä on jo vuosien ajan


Tuoreet Katy Perryn rantakuvat lisäsivät vettä myllyyn raskaushuhuille - kiisti vauvauutiset jo keväällä

iltalehti 10:40 12.07

Tuoreet Katy Perryn ja Orlando Bloomin rantalomakuvat ovat lietsoneet jälleen raskaushuhut liikkeelle. Laulaja Katy Perry, 34, ja näyttelijä Orlando Bloomi, 42, kihlautuivat vuoden alussa. Siitä lähtien raskaushuhut ovat velloneet pariskunnan ympärillä. Kaksikon tuoreet lomakuvat Ranskasta ovat lisänneet vettä myllyyn. Rantakuvissa tarkkasilmäisten katseet ovat kiinnittyneet Perryn vatsanseutuun ja somessa spekuloidaan hänen odottavan esikoistaan.


Atlantasta – suomalaisvalmentaja ”Porukka on tänään Näin brexit

Hot topics