Uutuussarja Netflixiin ensi vuonna – saanut inspiraationsa ”Megxitistä” ja prinssi Carl Philipin päätöksestä irrottaa lapsensa kuninkaallisesta perheestä

iltasanomat 14:11 11.07

Ohjaaja Rojda Sekersöz iloitsee mahdollisuudesta koukuttaa ulkomaalaisetkin katsojat ruotsalaisdraamalla.


Will Smith avautuu kokemastaan rasismista – oppi jo nuorella iällä pelkäämään poliisin läsnäoloa: "Sydämeni alkoi aina hakata lujaa"

mtv 11:00 11.07

Will Smith kertoo kokeneensa rasismia poliisien toimesta runsaasti nuoruuden kotikaupungissaan Philadelphiassa.


WIll Smith avautuu kokemastaan rasismista – oppi jo nuorella iällä pelkäämään poliisin läsnäoloa: "Sydämeni alkoi aina hakata lujaa"

mtv 11:00 11.07

Will Smith kertoo kokeneensa rasismia poliisien toimesta runsaasti nuoruuden kotikaupungissaan Philadelphiassa.


Reese Witherspoonin teinipoika Deacon kokeilee siipiään musiikkialalla – julkaisee ensimmäisen singlensä

stara 12:00 10.07

Hollywood-tähti Reese Witherspoonin ja Rayn Phillippen poika Deacon on ilmoittanut


Viihdelehti Stara.fi

stara 12:00 10.07

Hollywood-tähti Reese Witherspoonin ja Rayn Phillippen poika Deacon on ilmoittanut


3-vuotias poika oli vaarassa palavassa kerrostalossa – paikalle juosseen ex-urheilijan sankariteko taltioitui videolle

MTV 08:24 10.07

Entinen amerikkalaisen jalkapallon pelaaja Phillip Blanks auttoi pelastamaan ulos palavasta asunnosta heitetyn kolmevuotiaan pojan.


Näyttelijä Will Smith avautuu kokemastaan syrjinnästä – poliisit pysäyttäneet kadulla ja nimitelleet rasistisesti

iltalehti 22:32 09.07

Will Smith iloitsee Black Lives Matter -liikkeen saavutuksista. Kesän mittaan rodulliseen tasa-arvoon on otettu kantaa ympäri maailmaa Black Lives Matter -liikkeen myötä. Muun muassa Yhdysvalloissa puhutaan erityisesti tummaihoisten ja vähemmistöjen kokemasta poliisiväkivallasta, syrjinnästä ja rasismista. Monet julkisuuden henkilöt ovat puhuneet aiheesta ja kokemuksistaan asian tiimoilta. Näyttelijä Will Smith, 53, avautuu myös poliisien kanssa kokemastaan ennakkoluuloisesta ja syrjivästä kohtelusta. Smith muun muassa kertoo, että poliisit ovat nimitelleet häntä rasistisesti yli kymmenellä eri kerralla kotikaupungissaan Philadelphiassa.


Ava Phillippe ja Reese Witherspoon eivät enää ole kuin kaksi marjaa – tytär muutti tyyliään

stara 21:20 08.07

Hollywood-näyttelijä Reese Witherspoon tuli vuosia sitten maailmanlaajuisesti tunnetuksi muun muassa


Tunnistaisitko kuninkaalliseksi? Prinsessa Sofia lippalakissa metsäretkellä - vei lapset upeisiin maisemiin

iltalehti 20:38 08.07

Ruotsin pikkuprinssit viettävät kesälomaa vanhempiensa kanssa kotimaassaan. Ruotsin prinssi Carl Philip perheineen on lomaillut monena kesänä Ranskan Sainte-Maximessa. Koronapandemian vuoksi perhe viettää tämän kesän reissaten kotimaassa. Nyt pariskunta lapsineen jakaa sometilillään vinkkejä kesämatkailuun Ruotsissa. Ensimmäinen kohdevinkki, jota prinssi ja prinsessa kutsuvat ”mansikkapaikakseen” on Trosan tienoilla, Södermanlandin maakunnan rannikon tuntumasta löytyvä, maaseudun rauhaa henkivä Bergs Gård. Carlp Philip perheineen jakoi kuluneella viikolla kauniita lomakuvia idyllisessä maalaismaisemassa.


Prinssi Carl Philipin perhe jatkaa lomatärppien esittelyä – prinssi Alexander pääsi tutustumaan hyvin erityiseen paikkaan

mtv 16:01 08.07

Prinssi Carl Philipin perhe jatkaa kotimaanmatkailua ja julkaisi uuden matkavinkin Instagram-tilillään.


Tähtipelaaja siteerasi Adolf Hitleriä – seura ja liiga jyrähtivät, pelaaja pyysi anteeksi

MTV 12:26 08.07

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigassa pelaavan Philadelphia Eaglesin laitahyökkääjä DeSean Jackson laittoi maanantaina Instagram-tililleen antisemitistisen tekstin, jossa hän siteerasi Adolf Hitleriä.


NFL-tähti siteerasi Hitleriä – seura ja liiga jyrähtivät, pelaaja lupasi "harkita sanojaan tulevaisuudessa”

iltasanomat 12:15 08.07

Philadelphia Eaglesin laitahyökkääjä DeSean Jackson pahoitteli julkaisuaan ja lupasi ”harkita sanojaan ja tekojaan tulevaisuudessa”.


NFL-pelaaja siteerasi Hitleriä – seura ja liiga jyrähtivät

iltasanomat 12:15 08.07

Philadelphia Eaglesin laitahyökkääjä DeSean Jackson pahoitteli julkaisuaan ja lupasi ”harkita sanojaan ja tekojaan tulevaisuudessa”.


Karmea tilasto alleviivaa Kimi Räikkösen tyrmäävän ongelman – miten tässä näin kävi?

iltalehti 07:10 05.07

Tilasto ei ainakaan hiljennä epäilyjä Ferrarin arveluttavista toimintatavoista. F1-tallit hiovat autojaan vuosi vuodelta paremmiksi ja nopeammiksi, mutta osalle tiimeistä kauden 2020 avauskilpailun aika-ajot tarjosivat kylmän suihkun. F1-toimittaja Philip Horton julkaisi Twitterissä raakaa dataa tallien parhaista kierrosajoista tämän ja viime vuoden Itävallan GP:n aika-ajoista.


Näin urheilullisena prinsessa Sofiaa ei ole nähty - kauniit kuvat koko perheen kesälomareissulta

iltalehti 16:47 04.07

Ruotsin prinssi Carl Philip perheineen viettää kesälomaa kotimaassa koronapandemian vuoksi. Ruotsin prinssi Carl Philip perheineen on lomaillut monena kesänä Ranskan Sainte-Maximessa. Myös muuttosuunnitelmista ulkomaille on huhuttu. Koronapandemian vuoksi perhe viettää tämän kesän kuitenkin reissaten kotimaassa. Perinteisesti Carl Philip ja puolisonsa prinsessa Sofia ovat toivotelleet someseuraajilleen hyvät kesät ja pitäneet somesta pitkän tauon. Tämä kesä on poikkeus. Nyt pariskunta lapsineen jakaa kaikeksi yllätykseksi sometilillään vinkkejä kesämatkailuun Ruotsissa. Ensimmäisestä julkaisusta päätellen tulossa on useita vinkkejä.


Upea uutinen! Ruotsalaisen NHL-pelaajan syöpähoidot päättyivät – "Tämä on kuin viettäisi syntymäpäivää, joulua ja kaikkia lomapäiviä samaan aikaan"

MTV 11:54 04.07

Philadelphia Flyersin ruotsalaishyökkääjän Oskar Lindblomin syöpähoidot ovat päättyneet. Seura kertoi ilouutisesta Twitter-tilillään julkaisemassa videossa, jossa Lindblom soittaa sairaalassa kelloa sädehoitojen päättymisen merkiksi.


Analyysi: Ranskan hallitus erosi, koska Macron haluaa loppukaudelleen uutta virtaa

yle 13:12 03.07

Ranskan pääministerin Édouard Philippen hallitus erosi perjantaina aamupäivällä ja nyt jännitetään, kuka nousee uudeksi pääministeriksi.


Aikovatko myös Carl Philip ja Sofia jättää Ruotsin? Korona saattaa jarruttaa muuttosuunnitelmia

iltalehti 11:45 03.07

Prinssi Carl Philip saattaa seurata siskonsa prinsessa Madeleinen jalanjälkiä. Ruotsin hovi ilmoitti lokakuussa, etteivät prinssi Carl Philipin ja prinsessa Madeleinen lapsilla ole enää kuninkaalliseen perheeseen kuuluvia oikeuksia eivätkä he tulevaisuudessa osallistu hovin edustustehtäviin. Muutos koski 4-vuotiasta prinssi Alexanderia, 2-vuotiasta prinssi Gabrielia, 6-vuotiasta prinsessa Leonorea, 5-vuotiasta prinssi Nicolasta ja 2-vuotiasta prinsessa Adriennea. Sekä Carl Philip että Madeleine kommentoivat päätöstä ja näkivät sen hyvänä asiana.


Ranskan pääministeri eroaa – Macron panee hallituksen uusiksi

yle 10:46 03.07

Édouard Philippe valittiin viikonlopun vaaleissa Le Havren pormestariksi.


Luksusloma Rivieralla vaihtui kotoisiin maisemiin – prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia esittelivät koko perheen yhteisen harrastuksen

mtv 07:56 03.07

Ruotsin prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia lomailevat poikkeuksellisesti kotimaassa.


Hot topics