Mika Häkkiseltä ytimekäs linjaus Valtteri Bottaksen koko kaudesta – pieni piikki myös Red Bullin suuntaan

MTV 16:20 05.12

F1-kausi 2019 päättyi viime viikonloppuna Abu Dhabissa. Lewis Hamilton varmisti jo aiemmin mestaruutensa, mutta kaiken kruunuksi britti löi pöytään mykistävän näytteen osaamisestaan, vielä viimeisessä kisassa. F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen jakoi Hamiltonin lisäksi kovia kehuja muun muassa tämän tallikaverille, Valtteri Bottakselle.


Mika Häkkiseltä ytimekäs linjaus Valtteri Bottaksen suorituksesta – pieni piikki Red Bullin suuntaan

MTV 16:20 05.12

F1-kausi 2019 päättyi viime viikonloppuna Abu Dhabissa. Lewis Hamilton varmisti jo aiemmin mestaruutensa, mutta kaiken kruunuksi britti löi pöytään mykistävän näytteen osaamisestaan, vielä viimeisessä kisassa. F1-sarjan kaksinkertainen maailmanmestari Mika Häkkinen jakoi Hamiltonin lisäksi kovia kehuja muun muassa tämän tallikaverille, Valtteri Bottakselle.


Alkuvuodesta eronnut oopperatähti Karita Mattila, 59, on yhä hyvä ystävä ex-miehensä kanssa: Sinkkuelämä sujuu opetellessa

iltalehti 20:16 04.12

Karita Mattila lahjoitti esiintymispukujaan pienelle oopperayhdistykselle Turun seudulle. Avioliittonsa aikana hänellä oli Turussa Suomen-koti. Suomen tunnetuin oopperatähti Karita Mattila, 59, on vuosikymmenten aikana nähty toinen toistaan upeammissa esiintymisasuissa. Hän on osallistunut itse useimpien pukujen suunnittelemiseen, ja se on ollut hänelle rakas harrastus. Nyt Mattila on lahjoittanut noin 90 esiintymisasua Saaristo-oopperalle, joka on pieni Turun seudulla vaikuttava oopperaseurue. Idea pukulahjoitukseen tuli Mattilan entiseltä aviomieheltä Tapio Kuneiselta.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 4.12.

iltalehti 07:15 04.12

Better Boss rynnii ulkoakin. Toto64-1: Vermon tämän viikon Toto64-kierros vaikuttaa sopivan haastavalta vailla supersuosikkeja. Avauskohteen niukaksi suosikiksi nostetaan viimeksi päätöskierroksen 12,4-kyytiä kulkenut Willow Pride. Eniten pelattu on kovakuntoinen Callela Lisbeth. Tamma on oppinut avaamaan vauhdikkaasti, mutta ykkösradalta on silti pieni pussiinjäämisen riski. Toto64-2: My Ways Not Yours on selkeä suosikki. Viimeksi ori voitti erittäin niukasti Vermossa kuukauden tauon päätteeksi. Vain kerran urallaan voittanut Cool Type on mahdollinen megayllättäjä.


Rajkumar Sabanadesanin kolumni: On lottovoitto syntyä Suomeen

yle 06:45 04.12

Todennäköisyys sille, että lapsi kuolee Suomessa ennen viidettä ikävuottaan, on erittäin pieni, kirjoittaa Rajkumar Sabanadesan.


C Moren F1-lähetyksissä vaihtuu väki: Studioisäntä loikkaa Ylelle – Mervi Kallion rooliin pieni muutos

iltasanomat 14:10 03.12

Tomi Tuominen siirtyy sivuun C Moren F1-studioista. Mervi Kallio raportoi ensi kaudella kaikista kisoista paikan päältä.


C Moren F1-lähetyksissä vaihtuu väki: Studioisännäksi uusi mies, Mervi Kallion rooliin pieni muutos

iltasanomat 14:10 03.12

Tomi Tuominen siirtyy sivuun C Moren F1-studioista. Mervi Kallio raportoi ensi kaudella kaikista kisoista paikan päältä.


Internetin kissakuuluisuus Lil Bub on kuollut

iltalehti 05:55 03.12

Miljoonien seuraama pieni kissa kuoli nukkuessaan kahdeksanvuotiaana. Erikoisesta ulkonäöstään tunnettu suloinen internet-julkkis Lil Bub -kissa kuoli joulukuun ensimmäisenä päivänä, kertoo sen omistaja Mike Bridavsky kissan sometilillä. Kahdeksanvuotias kissa kärsi monenlaisista fyysisistä ongelmista, mutta Bridavskyn mukaan viimeisinä aikoinaan kissalla oli niiden lisäksi vaikea tulehdus.


Virkamiehen yllättävä syrjäytys kuohuttaa ulkoministeriön henkilökuntaa: "Meillä on pieni pelon ilmapiiri tällä hetkellä"

yle 17:20 02.12

Konsulipäällikkö Pasi Tuomisen siirto pois tehtävistään oli ikävä ja huonosti ajoitettu yllätys, ulkoministeriöstä kerrotaan.


Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies: En luopunut toivostani tulla äidiksi

iltasanomat 07:47 30.11

Toimittaja, kirjailija Eve Hietamies naurahtaa kirjoittaneensa vain kymmenen kirjaa. –?Olen kaukana vanhempieni kirjojen määrästä. Äiti (Laila Hirvisaari) on kirjoittanut 44 kirjaa ja isä (Heikki Hietamies) 26 teosta, Eve sanoo.


Neloisvoitto! Norjalaiset aloittivat yhdistetyn maailmancupin mykistävällä ylivoimalla – Herola tyytyväinen avaukseensa: "Hyppäämiseen tulee kymmenen metriä lisää pienillä jutuilla"

yle 16:36 29.11

Norjan Jarl Magnus Riiber hiihti odotetusti voittoon Rukan yhdistetyn kilpailussa. Ilkka Herola oli parhaana suomalaisena 13:s.


Pääministeri Rinne lupaa suosia lähiruokaa ja suomalaisia järvikaloja – lähes 1?400 suomalaista on tehnyt ilmastositoumuksen

iltasanomat 06:44 29.11

Pieniin muutoksiin helpompi sitoutua: Moni on valmis pesemään täysiä koneellisia pyykkiä, mutta ei viettämään lomiaan Suomessa.


Suomen tähtihiihtäjät pullistelevat huoltoalueen komeimman rekan kyljessä – Norjankin kärry kalpenee: ”Tästä on meille selkeä hyöty”

iltalehti 08:45 28.11

Suomen hiihtomaajoukkueen uudistetun huoltorekan vierellä kalpenevat jopa Norjan ja Ruotsin rekat. Venäjän vaunu jää täysin varjoon. Kaudelle 2017-2018 käyttöön otettu Suomen hiihtomaajoukkueen huoltorekka on saanut uudet valokuvateippaukset kylkiinsä. Itse rekkaan on tehty vain pieniä muutoksia. Rekan painoa on madallettu kevyemmillä kalusteilla, myös ilmanvaihtoon on tehty pieniä parannuksia. Suomen kaksikerroksinen rekka kelpaa vertailun kaikki kärkimaihin. Yläkerran urheilijoiden huolto- ja taukotilan kaltaista lämmitettyä huonetta ei löydy kuin parilta maalta, kuten Norjalta, Suomen lisäksi.


Marika Fingerroos nakuilee saunassa – vain pieni löylykauha edessään

stara 05:00 28.11

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden


Horoskooppi

iltalehti 02:03 28.11

OINAS 21.3.–19.4. Olet levoton ja podet kaukokaipuuta. Pieni matka tekisikin nyt terää, mutta jos siihen ei ole mahdollisuutta, ravitse mieltäsi jollain muulla kiinnostavalla tekemisellä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jokin mainiona pitämäsi idea kohtaa yllättävää vastustusta. Kuuntele muiden perustelut, mutta jos niidenkin jälkeen yhä uskot asiaasi, vie ideaasi eteenpäin.


Mies tunkeutui kotiin – 82-vuotiaan mummon raivo löi ällikällä: ”Hän murtautui väärään taloon”

iltalehti 22:45 27.11

Willie Murphy, 82, sanoo taltuttaneensa hänen kotiinsa tunkeutuneen miehen. New Yorkin osavaltiossa Rochesterin kaupungissa asuva 82-vuotias Willie Murphy taltutti hänen kotiinsa tunkeutuneen miehen ja käsitteli tätä niin kovakouraisesti, että mies piti viedä sairaalaan, uutisoi muun muassa yhdysvaltalainen ABC News. Murphysta on tullut tapauksen jälkeen Yhdysvalloissa pienimuotoinen julkkis, sillä useat suuret yhdysvaltalaismediat ovat kertoneet tarinan viime päivinä.


Liigakääpiö Jukurit selätti sarjan jättiläisen – HIFK nöyrtyi kotiyleisönsä edessä

iltalehti 20:09 27.11

Viidentenä ollut HIFK isännöi 12. sijan Jukureita keskiviikon kolmen matsin liigakierroksella ja hävisi 1–3. Taloudellisilla resursseilla mitattuna vastakkain olivat Liigan suurin ja pienin: HIFK:n pelaajabudjetti (3,3 miljoonaa euroa) on yli tuplasti suurempi kuin Jukurien (1,5 miljoonaa euroa). Jäällä tämä ei kuitenkaan näkynyt, ja koko sielullaan taistellut Jukurit vei täyden pistepotin.


HIFK sai sokkihoitoa – liigakääpiö uhittelee sarjan jättiläiselle Nordiksella

iltalehti 20:09 27.11

Viidentenä oleva HIFK isännöi 12. sijan Jukureita keskiviikon kolmen matsin liigakierroksella. Taloudellisilla resursseilla mitattuna vastakkain ovat Liigan suurin ja pienin: HIFK:n pelaajabudjetti (3,3 miljoonaa euroa) on yli tuplasti suurempi kuin Jukurien (1,5 miljoonaa euroa). Jäällä tämä ei kahdessa ensimmäisessä erässä näkynyt, silla päätöserään lähdettiin Jukurien johtaessa 3–1.


Kalle Rovanperä lähtee maltillisesti ensimmäiseen WRC-kauteensa: "Kun olen oppinut auton, voin laittaa itselleni pieniä, yksittäisiä tavoitteita"

yle 17:34 27.11

19-vuotiaasta Kalle Rovanperästä tulee ensi kaudella historian nuorin tehdaskuljettaja rallin MM-sarjassa.


Pommi pudotettiin postilaatikosta – asukkaat heräsivät räjähdykseen keskellä yötä Kajaanissa

stara 11:20 27.11

Kajaanin Kauppakadulla sijaitsevaan yksityisasuntoon pudotettiin pieni räjähde postiluukusta. Keskellä yötä


matkaa aivan muutokset säässä puhelun koskien punaista puolue­hallitus pää­ministeri Antti pursuavat vanhoja ratkaisu venyy tutkija Rinteen uransa itsenäisyyspäivänä vihdoin tuotua

Hot topics