Uusi tieto vainoajasta saa Salkkarit-kaunottaren kauhusta sekaisin – Sabrina kohtaa jälleen järkyttävän yllätyksen

mtv 20:00 03.08

Pihlajakadulla surraan onnettomuudessa menehtyneitä ja osa taistelee hengestään sairaalassa. Myös Sabrinan tilanne muuttuu yhä epämiellyttävämmäksi.


Muistatko vielä, mihin Salatut elämät jäi? Tällaista jälkeä traaginen onnettomuus sai aikaan Pihlajakadulla

mtv 17:30 01.08

Salkkareiden kevätkauden lopussa nähtiin järkyttävä onnettomuus. Minkälaista jälkeä helikopteriturma sai aikaan Pihlajakadulla?


Salkkareiden suosikkihahmo Sebastian nähdään jälleen Pihlajakadulla! Uusi työ pitää näyttelijä Jarkko Nymanin kiireisenä: "Aika täysi paletti on tällä hetkellä"

mtv 19:32 07.07

Pihlajasadun uudella tuotantokaudella nähdään fanien iloksi myös muutaman vuoden Salkkareista poissa ollut Sebastian Vuorela, jota näyttelee Jarkko Nyman.


Esimakua Salkkareiden traagisesta kauden päätösjaksosta! Pihlajakadulla tapahtuu massiivinen räjähdys

mtv 09:04 14.06

Kevään Salatut elämät -kausi päättyy 23. kesäkuuta dramaattiseen jaksoon.


Shirly Karviselle tarjottiin yllättäen roolia Salkkareiden spin-off-sarjassa: ”Ajattelin, että ehdottomasti otan tämän vastaan”

iltalehti 12:13 28.05

Shirly Karvinen on mukana Salatut elämät -sarjan spin-off-sarja Pihlajasadun uudella kaudella. Radiojuontaja ja Miss Suomi Shirly Karvinen on mukana suositun Salatut elämät -sarjan spin-offin, Pihlajasatu-sarjan kolmannella kaudella. Pihlajasadun kolmannella kaudella kurkistetaan jälleen kaikille tutun Ulla Taalasmaan kristallipalloon ja nähdään millaista arki Pihlajakadulla olisi, jos asiat olisivat menneet toisin. Tällä kertaa selviää millaisia Dahlia Mustavaaran ja Helenan elämät olisivat voineet olla.


Näin erikoisesta oivalluksesta syntyi Salatut elämät -sarja: Kaiken takana sattumalta löytynyt tutkimus

iltalehti 06:18 28.05

Salattujen elämien tarina syntyi tutkimuksesta, joka paljasti, etteivät suomalaiset jaa salaisuuksiaan – paitsi Pihlajakadulla. Eletään 1990-luvun loppua. MTV3:lla on nähty suomalaisia menestyssarjoja toisensa perään: televisiossa ovat pyörineet niin Puhtaat valkeat lakanat, Blondi tuli taloon kuin Ihmeidentekijätkin.


Salkkareiden kevätkausi huipentuu kaikkien aikojen jännittävimpiin käänteisiin – Pihlajakadulla suruliputetaan jälleen

mtv 08:02 02.05

Salattujen elämien kevätkauden loppu häämöttää jo. Kauden lopetus on tällä kertaa jotakin sellaista, mitä kukaan ei olisi osannut ennustaa!


Salkkarit-hahmon kohtalo ihmetyttää Pihlajakadulla – miksi Aaro ei vastaa puhelimeen?

mtv 10:00 08.01

Salatut elämät -sarjassa on jälleen luvassa yllättäviä käänteitä. 


Hot topics