Ylellä tv-kulttihahmoksi nousseella valmentajalla on harvinainen pahe – huonekaveri kertoo: ”Sekin muuttuu hauskaksi jutuksi”

iltasanomat 17:03 04.10

Petteri Piironen ei muista aiemmilla arvokisareissuilla nauraneensa niin makeasti kuin Dohassa.


Tässä on uusi keihästähti: Hirmuisen heittokäden omaava Taiwanin herra kiskaisi valtavan kaaren – virolainen kiilasi viimeisellä ohi

iltalehti 23:00 29.08

Chao-Tsun Cheng heitti ennätyksensä 89,05 Zürichin Timanttiliigassa. Magnus Kirt heitti viimeisellä 89,13 ja voitti kisan. Taiwanin mies Chao-Tsun Cheng jysäytti hirmuisen kaaren 89,05 Zürichin Timanttiliigassa miesten keihäässä avauskierroksella. Tulos on herran kauden paras siivu. –?Kovakätisin heittäjä, mitä olen nähnyt. Hän veti kevyesti muutaman ristiaskeleen vauhdilla 80 metriä. Tyypillinen aasialainen kaveri, joka juoksee heittoviivalle itseään säästelemättä niin paljon kuin lähtee. Hänellä on kaikki tai ei mitään -asenne, mestarivalmentaja Petteri Piironen kertoi aiemmin Iltalehden jutussa.


Tässä on uusi keihästähti: Hirmuisen heittokäden omaava Taiwanin herra kiskaisi valtavan kaaren – virolainen kiilasi viime hetkillä ohi

iltalehti 22:16 29.08

Chao-Tsun Cheng heitti ennätyksensä 89,05 Zürichin Timanttiliigassa. Magnus Kirt heitti viimeisellä 89,13 ja voitti kisan. Taiwanin mies Chao-Tsun Cheng jysäytti hirmuisen kaaren 89,05 Zürichin Timanttiliigassa miesten keihäässä avauskierroksella. –?Kovakätisin heittäjä, mitä olen nähnyt. Hän veti kevyesti muutaman ristiaskeleen vauhdilla 80 metriä. Tyypillinen aasialainen kaveri, joka juoksee heittoviivalle itseään säästelemättä niin paljon kuin lähtee. Hänellä on kaikki tai ei mitään -asenne, mestarivalmentaja Petteri Piironen kertoi aiemmin Iltalehden jutussa.


Tässä on uusi keihästähti: Hirmuisen heittokäden omaava Taiwanin herra kiskaisi valtavan kaaren

iltalehti 22:16 29.08

Chao-Tsun Cheng heitti ennätyksensä 89,05 Zürichin Timanttiliigassa. Taiwanin mies Chao-Tsun Cheng jysäytti hirmuisen kaaren 89,05 Zürichin Timanttiliigassa miesten keihäässä avauskierroksella. –?Kovakätisin heittäjä, mitä olen nähnyt. Hän veti kevyesti muutaman ristiaskeleen vauhdilla 80 metriä. Tyypillinen aasialainen kaveri, joka juoksee heittoviivalle itseään säästelemättä niin paljon kuin lähtee. Hänellä on kaikki tai ei mitään -asenne, mestarivalmentaja Petteri Piironen kertoi aiemmin Iltalehden jutussa.


MM-rajan rikkonut Suomen keihäskarju pudisteli tyytymättömänä päätään – Dohan-lippu karkaamassa käsistä

iltalehti 21:25 14.08

Toni Kuusela voitti Oulun tähtikisat tuloksella 79,41. Lassi Etelätalo on edellä kahdessa kolmesta MM-valintakriteeristä. –?Ihan ok. Tonin kuudenneksi paras kisatulos. Ei huono lähtökohtiin nähden. Näin analysoi mestarivalmentaja Petteri Piironen suojattinsa Toni Kuuselan suoritusta keskiviikkona Oulun tähtikisoissa.


Petteri Piironen rikkoi hiljaisuuden Kalevan kisoissa – antoi havainnollisen esimerkin suomalaisen valmennuksen ongelmista: "Alakerroksissa"

yle 06:41 04.08

Keihäänheiton lajivalmentaja Petteri Piironen toivoo, että suomalaisessa yleisurheiluvalmennuksessa tukeuduttaisiin jatkossa enemmän tutkittuun tietoon.


Keihäänheittäjä Teemu Wirkkala kiskaisi paluukisassaan Suomen tilaston kärkipäähän – mestarivalmentaja kertoo taustasta

iltasanomat 21:57 22.07

Keihäänheiton lajivalmentaja Petteri Piironen avasi Teemu Wirkkalan paluun taustoja Ilta-Sanomille.


Keihäänheittäjä Teemu Wirkkalan kiskaisi paluukisassaan Suomen tilaston kärkipäähän – mestarivalmentaja kertoo taustasta

iltasanomat 21:57 22.07

Keihäänheiton lajivalmentaja Petteri Piironen avasi Teemu Wirkkalan paluun taustoja Ilta-Sanomille.


Nyt puhuu Amanda Harkimo: ”Ottaisin vähän järkeä mukaan seuraavalla kerralla” – tv-kaunotar ja rallijärjestäjä kertovat, mitä oikeasti tapahtui

iltasanomat 15:42 05.07

–?Tulin aamulenkiltä ja joku sanoi, että käyppä lukemassa, Amandasta on juttua, kertoo tapahtuman järjestäjä Markus Piironen.


Antti Ruuskanen avaa keihäskautensa Raaseporissa, heittokunto hieman mysteeri – "Ei hän tule tänne 75-metrisiä räpsimään"

MTV 17:52 16.06

Antti Ruuskanen avaa keihäskautensa sunnuntaina Raaseporin Aktia Gamesissa. SUL:n keihäsvalmentaja Petteri Piironen uskoo, että kautensa avausta reisivamman vuoksi lykännyt Ruuskanen tulee heittoviivalle hyvässä kunnossa.


Antti Ruuskanen avaa keihäskautensa Raaseporissa, heittokunto hieman mysteeri –"Ei hän tule tänne 75-metrisiä räpsimään"

MTV 17:52 16.06

Antti Ruuskanen avaa keihäskautensa sunnuntaina Raaseporin Aktia Gamesissa. SUL:n keihäsvalmentaja Petteri Piironen uskoo, että kautensa avausta reisivamman vuoksi lykännyt Ruuskanen tulee heittoviivalle hyvässä kunnossa.


Keihäänheittäjä Oliver Helanderin olkapään lihaksessa on repeämä: ”En sanoisi, että pelottaa heittää”

iltalehti 14:45 25.05

Huippulupaus ei usko, että alemmassa lapalihaksessa oleva repeämä häiritsee heittämistä. Raaseporilaisen potentiaali on hurja, kunhan käsi kestää. – Hänellä on kaikki edellytykset heittää päälle 90 metriä, sanoo keihäsvalmentaja Petteri Piironen. – Jos hän pääsee potentiaaliinsa, voi tapahtua mitä vaan, arvioi Iltalehden asiantuntija Toni Roponen.


julkisen liikenteen tekstiä Ylellä ”Koko Tsyplakov on ”Myyjätyttösestä

Hot topics