Start-up-firma palkkasi Tero Pitkämäen – urheilusankaria kosittiin töihin erikoisella tavalla: ”Kylän miehiltäkin tuli viestiä”

iltasanomat 10:28 09.01

Uransa syksyllä lopettanut Tero Pitkämäki aluejohtajaksi start-up-yritykseen.


Uransa lopettanut Tero Pitkämäki sai töitä – suorastaan revittiin pois kortistosta: ”Kylänmiehiltäkin tuli viestiä”

iltalehti 09:27 09.01

Syksyllä uransa lopettamisesta kertonut keihäsmestari on nyt aluejohtaja. Tero Pitkämäki kertoi lokakuussa lopettavansa menestyksekkään keihäänheittouransa ja on nyt löytänyt uusia töitä. 37-vuotias ex-urheilija aloittaa suomalaisen Leadoo Marketing Technologiesin aluejohtajana. Ilmajoen miehen vastuualueena on Pohjanmaa. Yritys tai Pitkämäki eivät kertoneet tiedotteessa tarkemmin työsopimuksen yksityiskohdista. Pitkämäen ensimmäinen työpäivä on maanantaina.


Tero Pitkämäki uusiin töihin – uransa päättänyt keihäslegenda: "Teki heti vaikutuksen"

MTV 08:20 09.01

Syksyllä menestyksekkään keihäänheittouransa päättänyt Tero Pitkämäki on löytänyt uuden työpaikan.


Julkinen kampanja toi tulosta – Tero Pitkämäki aloittaa uudessa työpaikassa: ”Kylän miehiltäkin tuli viestiä”

iltasanomat 07:00 09.01

Uransa syksyllä lopettanut Tero Pitkämäki aluejohtajaksi start-up-yritykseen.


Valmentajalegenda antoi murskakritiikkiä ”keihäänheiton pilaamisesta” – nyt vastaa Tero Pitkämäki: ”Menneessä vellomista”

iltasanomat 13:33 03.01

Pitkämäki ilmestyi yllättäen Tour de Skille kannustamaan ystäväänsä Iivo Niskasta.


Pilasiko Tero Pitkämäki keihäänheiton? Petteri Piironen vastaa Seppo Rädyn valmentajan rajuun väitteeseen: ”En kaipaa tämäntyylistä keskustelua”

iltasanomat 10:19 03.01

Seppo Rädyn valmentajan Eino Maksimaisen sivallus Karjalaisessa herätti keihäskeskustelun. Olympiavoittaja Tapio Korjuksen mielestä keskustelu vaatisi puolen päivän symposiumin.


Karjalainen: Seppo Rädyn valmentajalta raju kommentti: ”Tero Pitkämäki tuhosi suomalaisen keihäänheiton 20 vuodeksi”

iltalehti 08:44 01.01

Seppo Rädyn entinen valmentaja Eino Maksimainen antoi painavan haastattelun Karjalaiselle. Maksimaisen, 71, tulilinjalle joutuvat lajin kärkitoimijat. Seppo Rädyn kuuteen arvokisamitaliin valmentanut mies luokittelee Tero Pitkämäen menestyksen täyteisen aikakauden vahingolliseksi suomalaiselle keihäänheitolle.


Tero Pitkämäen radiohiljaisuus päättyi – kertoi keihäsuran jälkeisestä pettymyksestään: ”Olisi ollut valmius ja mielenkiinto”

iltasanomat 05:47 17.12

Tero Pitkämäki on hakenut uransa jälkeen myös päivätöitä.


Lokakuussa urheilu-uransa päättänyt Tero Pitkämäki pysyy salamyhkäisenä tulevaisuuden suunnitelmistaan: "Muutamassa työhaastattelussa olen käynyt"

yle 17:52 12.12

Suomen Urheiluliiton urapalkinnon saanut Tero Pitkämäki uskoo työkuvioiden selkeytyvän ensi vuonna.


Tero Pitkämäki vetäytyi julkisuudesta salassa pidetyn kirjaprojektin takia – kirjoittaja on tv:stä tuttu uutisankkuri

iltasanomat 14:24 10.12

Tero Pitkämäestä ilmestyy ensi syksynä kirja, josta useat kustantamot kilpailivat. Kirjoittaja on tunnettu tv:n uutisankkuri.


Tero Pitkämäki ei päässyt Urheiluliiton hallitukseen – äänestystulos ällistytti puheenjohtajankin: ”Tämä oli iso yllätys”

iltasanomat 06:05 20.11

Tero Pitkämäki yritti Urheiluliiton hallitukseen. Liittobyrokratia torppasi valinnan.


Tero Pitkämäki yleisurheilijoiden tulokuningas – MM-kisojen paras suomalainen jäi murto-osaan

MTV 15:18 04.11

Yksilölajien edustajista moni kestosuosikki pysyi korkealla vuoden 2018 verotiedoissa.


Tero Pitkämäki kertoi dramaattisen uutisen kolmen minuutin Whatsapp-viestillä – ”Tiesin, että ennen sen kuuntelemista on istuttava alas”

iltalehti 22:30 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki kertoi maanantaina Kuortaneen urheiluopistolla päättävänsä pitkän urheilu-uransa. Päätöksestä ei selvitty ilman kyyneliä. Koko tämän vuoden kilpailutaukoa polvioperaation jälkeen pitänyt Tero Pitkämäki, 36, kertoi maanantaina uransa huippu-urheilijana olevan ohi. Syynä päätökseen oli ennen kaikkea viime vuonna Paavo Nurmi Gamesissa katkennut vasemman polven eturistiside ja sen mukanaan tuomat kuntoutumisongelmat.


Pitkämäen pahin kilpakumppani Andreas Thorkildsen hehkuttaa kaksikon huimia taistoja: “Hänen kanssaan oli aina kiva kisata ja juoda oluet sen jälkeen”

yle 18:26 14.10

Norjan Andreas Thorkildsen ja Tero Pitkämäki kamppailivat vuosia maailman keihäskuninkuudesta.


Pitkämäen menestys muutti myös managerin elämää – ulkomaalaiset urheilijat ottavat yhteyttä jatkuvasti: ”Teron suosio on ollut ihan omalla tasollaan”

yle 17:26 14.10

Tero Pitkämäen manageri Tero Heiskan mukaan on vaikeaa, että Suomesta tulisi tulevaisuudessa yhtä menestynyttä keihäänheittäjää kuin Pitkämäki.


Pitkämäen menestys muutti myös managerin elämää – jatkuvasti soittoja ulkomailta: ”Teron suosio on ollut ihan omalla tasollaan”

yle 17:26 14.10

Tero Pitkämäen manageri Tero Heiskan mukaan on vaikeaa, että Suomesta tulisi tulevaisuudessa yhtä menestynyttä keihäänheittäjää kuin Pitkämäki.


Kommentti: Nuori miehenalku huhki kuin heikkopäinen pienen urheiluhallin peräkulmassa – hän oli Tero Pitkämäki, jonka haaveita ei sivustakatsoja tajunnut

MTV 17:24 14.10

PAM! PAM! PAM! 2000-luvun alkuvuosina Nurmon liikuntahallin peräkulmasta kuului pimeinä talvi-iltoina pauke, muistelee MTV Urheilun Matti Nyrhinen.


Tero Pitkämäki olisi halunnut päättää uransa toisella tavalla – kahden vuoden takainen tilanne häkellyttää legendaa

MTV 17:04 14.10

Tero Pitkämäki lopetti menestyksekkään keihäsuransa loukkaantumisen jäljiltä. Vuoden 2007 maailmanmestari myöntää, että olisi halunnut päättää karriäärinsä toisella tavalla.


Tero Pitkämäki itki ennen isoa ilmoitustaan: ”Kaikki loppuu kuin veitsellä leikaten”

iltalehti 16:55 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ura on päättynyt. Tero Pitkämäkeä jännitti maanantaina. Edessä oli hänen elämänsä rankin tiedotustilaisuus - tilaisuus, jossa hän kertoisi uransa päättyneen. Takana on 36 vuotta elettyä elämää ja suomalaisittain ennätykselliset seitsemän keihäänheiton arvokisamitalia.


Pitkämäen tulevaisuus on vielä täysin auki, mutta keihäänheittoa hän ei hylkää – Niina-vaimo perheen arjesta: "Keihäs lentää jo kotipihassa"

yle 16:47 14.10

Tero Pitkämäki aikoo heittää keihästä jatkossakin, vaikka urheilu-ura on ohi.


Berliinin huippu­kokous ulkovallat hyvästelemään isyyttä jakaa miesten kolhivat loukkaantumiset Selvitys suomalaiskohtaloista suksivalinnasta ”En halua Suomen jalkapallomaajoukkueelle shampanjaa

Hot topics