KHL:ssä aivan älytön pelaajakauppa: Pietarin SKA sai sarjan parhaan maalivahdin pikkuseuralta lähes ilmaiseksi

iltalehti 19:27 18.10

KHL:n paras maalivahti siirtyy Vitjazista SKA:han. KHL:ssä on tehty pelaajakauppa, jossa ei ulkopuolisen silmin ole mitään järkeä. Sarjan sensaatiomaisen hyvin aloittanut piskuinen Vitjaz Podolsk antoi jättiseura Pietarin SKA:lle maalivahti Aleksandr Samonovin ja hyökkääjä Artjom Shvets-Rogovoin. Vaihdossa Vitjaz sai maalivahti Pjotr Kotshetkovin ja hyökkääjä Aleksei Byvaltsevin.


KHL:n uskomaton tuhkimotarina vain jatkuu - Miro Aaltonen upotti hallitsevan mestarin

iltalehti 11:44 04.10

Vitjaz johtaa koko KHL:ää. Katso Miro Aaltosen maali videolta. KHL on katsottavissa Viaplayssa ja Viasatin kanavilla. KHL-syksyn sensaatiojoukkue Vitjaz Podolsk otti jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Päänahka oli isoin mahdollinen: hallitseva mestari Moskovan ZSKA sen omassa kotihallissa.


Jukka Jalosen ex-apuri tekee uskomatonta jälkeä KHL:ssä - suomalaisille sataa ylistystä: ”Onko tämä unta?”

iltalehti 16:45 30.09

KHL:n lilliputti Vitjaz johtaa sensaatiomaisesti sarjaa. KHL:stä kuuluu kummia. Venäläisliigassa suuret ovat aina olleet suuria ja pienet jääneet pieniksi, mutta nyt piskuinen podolskilaispoppoo Vitjaz on rikkonut tarkoin varjellun hierarkian. Vitjaz johtaa sarjaa.


Miro Aaltonen kentän tehomies – KHL:n yllätysjoukkue möyhensi SKA:n Pietarissa

iltalehti 20:25 22.09

KHL:n läntistä konferenssia johtaa syksyn yllätysjoukkue. Vitjaz Podolsk on aloittanut kauden upeasti, sillä joukkue on voittanut yhdeksästä pelistään kahdeksan ja hävinnyt vain kerran. Sunnuntaina Vitjaz nappasi ison päänahan kaatamalla mahtiseura SKA:n tämän kotijäällä Pietarissa.


Lahden Pelicans sai KHL-seuralta selkäsaunan harjoitusottelussa – Ville Nieminen tyynenä: ”Ei tässä ole mitään selittelyjä”

iltalehti 21:56 13.08

HK Vitjaz Podolsk löi Pelicansin Imatralla pelatussa harjoitusottelussa 8–1. Lahden Pelicans jäi KHL-joukkue HK Vitjaz Podolskin jalkoihin Imatralla pelatussa harjoitusottelussa. Punavalkopaidat painelivat hurjan toisen eränsä ansiosta voittoon loppulukemin 8–1. Vitjaz paukutti ottelun toisessa erässä neljä osumaa, karattuaan jo kamppailun ensimmäisen viiden minuutin aikana kahden maalin karkumatkalle.


Pekka Jormakan pelit jatkuvat Vitjaz Podolskissa

yle 16:54 14.05

Viimeiset neljä kautta Jokereita edustanut suomalaishyökkääjä siirtyy Vitjaziin vuoden sopimuksella.


Jokereista lähtenyt suomalaistähti löysi uuden joukkueen – ura jatkuu KHL:ssä

MTV 16:25 14.05

Helsingin Jokerit neljän kauden jälkeen jättänyt Pekka Jormakka on löytänyt itselleen uuden joukkueen. Ura jatkuu KHL-seura Vitjaz Podolskin paidassa.


KHL-seura kahmii suomalaisia riveihinsä - nyt koukkuun tarttui Pekka Jormakka

iltalehti 14:54 14.05

Vitjaz täyttyy suomalaisista. Jokereista lähtenyt laitahyökkääjä Pekka Jormakka on ensi kaudella Vitjaz Podolskin mies. Venäläisseura kertoi yksivuotisesta sopimuksesta tiistaina. Neljällä viime kaudella Jormakka, 28, pelasi KHL:ää Jokereissa.


Corbynille sataa sataa kritiikkiä, kun vaalien tilannetta yrittää noutaa

Hot topics