NHL-tähdet palaamassa olympiakaukaloihin? Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia tietoja

MTV 06:58 02.07

NHL:n ja pelaajayhdistys NHLPA:n neuvottelema uusi työehtosopimus on päästämässä NHL-pelaajat jälleen olympiakaukaloihin, kertoo TSN:n toimittaja Pierre LeBrun.


HIFK hankki uuden sentterin Pohjois-Amerikasta – ”Olemme seuranneet pidempään”

iltalehti 15:51 28.06

Helsingin IFK on hankkinut riveihinsä Alex Broadhurstin. Alex Broadhurst on solminut HIFK:n kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen, kertoo seura tiedotteessaan. 27-vuotias yhdysvaltalaissentteri on pelannut edelliset seitsemän kautta NHL:n farmisarjassa AHL:ssä. Viime kaudella hän edusti San Diego Gullsia. NHL-seura Chicago Blackhawks varasi Broadhurstin seitsemännellä varauskierroksella vuoden 2011 varaustilaisuudessa.


Ex-NHL: Kari Takko teki ummikkona viisivuotisen uran NHL:ssä, muttei sopeutunut kakkosrooliin ? "Ymmärrän tappeluiden puolustelun 110-prosenttisesti"

jatkoaika.com 09:00 27.06

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Maalivahti Kari Takolle tuli 80-luvulla tutuksi sekä bussiliiga AHL että NHL:ssä State of Hockey ja menestysjoukkue Edmonton Oilers.


Kultaleijona Oliwer Kaski siirtyy Pohjois-Amerikasta KHL:ään

iltalehti 16:09 18.06

Puolustajana pelaava Oliwer Kaski jättää Pohjois-Amerikan kaukalot. Kaski siirtyy KHL:ssä pelaavan Avangard Omskin riveihin, seura tiedottaa verkkosivustollaan. Kasken ja Avangardin välinen sopimus kattaa ensi kauden.


TPS kiinnitti hyökkääjän NHL-seuran listoilta

iltasanomat 13:36 12.06

19-vuotias venäläishyökkääjä tulee TPS:ään lainasopimuksella Pohjois-Amerikasta San Jose Sharksin organisaatiosta.


SM-liigan ykköspyssy jätti jo seuransa, mutta uutta ei ole vielä tiedossa – kolme vaihtoehtoa tulevaksi suunnaksi

MTV 11:24 10.06

Jääkiekon SM-liigan maalipörssin päättyneellä kaudella voittanut Julius Nättinen ei ole vielä tehnyt sopimusta uuden seuran kanssa. 23-vuotiaalle keskushyökkääjälle ei tällä hetkellä kartoiteta paikkaa Pohjois-Amerikasta.


Ex-NHL: Janne Laukkanen todisti värikkäällä urallaan šokkisiirron ja viiden pakin avauskentällisen ? "Ainakaan ensimmäisessä vaihdossa ei kolahda omiin"

jatkoaika.com 16:12 22.05

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Janne Laukkanen koki, millaista on olla ainoa eurooppalaispelaaja AHL:ssä, mutta myös miltä tuntuu pelata maailman parhaiden kanssa maailman parhaita vastaan NHL:ssä.


Pohjois-Amerikasta kantautuu lupaavia uutisia: NBA-pelaajia kutsutaan takaisin, seuraako NHL perässä?

MTV 22:46 20.05

Pohjois-Amerikassa koripalloliiga NBA ja jääkiekkoliiga NHL yrittävät jatkaa kesken olevaa kautta. Molemmat sarjat ovat olleet kahden kuukauden ajan jäissä koronaviruspandemian takia. Nyt NBA:n puolelta kuuluu lupaavia uutisia.


NHL-kauden jatkuminen on entistä todennäköisempää: "Minulle on kerrottu, että testaaminen on mahdollista ja siihen on tarpeeksi ihmisiä"

jatkoaika.com 00:42 19.05

NHL-kausi 2019–2020 on ollut maaliskuun 12. päivän jälkeen seisahduksissa. Viime päivinä Pohjois-Amerikasta on alkanut kuulua erilaista tietoa kauden jatkumisen suunnittelusta. Juuri nyt näyttää siltä, että heinä-elokuussa pelataan jälleen maailman parasta jääkiekkosarjaa.


Pohjois-Amerikasta tullut hyökkääjä jatkaa Lukossa myös ensi kaudella

MTV 09:28 12.05

Hyökkäääjä Sebastian Repo jatkaa uraansa Lukko-paidassa. Laituri ja raumalaisseura somivat vuoden jatkosopimuksen.


Repo jatkaa Lukon riveissä - "Uskon hänen ottavan vielä yhden askeleen eteenpäin viime kaudesta"

jatkoaika.com 09:13 12.05

Kesken viime kauden Pohjois-Amerikasta Suomeen palannut Sebastian Repo teki jatkosopimuksen Lukon kanssa.


Ex-NHL: NHL:ään maailmanmestarina, Suomeen Stanley Cup -voittajana ja seuraikonina – Jere Lehtisen pelaajaura hakee Suomi-kiekossa vertaistaan

jatkoaika.com 08:00 11.05

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Jere Lehtinen aloitti NHL-matkansa vuoden 1995 maailmanmestaruuden jälkeen ja kohtasi matkallaan yllätyksiä, uudenlaisen kulttuurin sekä elinikäisiä ystäviä.


Näkemys: Kun katselet Jukka Jalosen kommentteja NHL:stä ja viimeisimpänä Marko Anttilasta, haluaisitko sinä hänet valmentamaan NHL-seuraasi?

jatkoaika.com 14:59 06.05

Valmennuspestiä Pohjois-Amerikasta tavoitteleva Jukka Jalonen alensi selvästi arvoaan NHL-seurojen silmissä kommenteillaan Marko Anttilasta ja NHL-pelaajista.


Lukko hankki suomalaislupauksen Pohjois-Amerikasta: ”NHL-seurat tulevat tarkkailemaan”

iltalehti 21:14 04.05

Julius Mattila siirtyy Rauman Lukkoon kahden vuoden sopimuksella. 22-vuotias sentteri Julius Mattila siirtyy Boston Collegen yliopistojoukkueesta Rauman Lukkoon. – Uskon, että Lukko tarjoaa mulle parhaan mahdollisuuden kehittyä ja ottaa seuraava askel urallani, Mattila perustelee päätöstään Lukon verkkosivuilla.


Ex-NHL: Aina tarvitaan ensimmäinen – Hexi Riihiranta meni Vellu Ketolan kanssa ensimmäisenä suomalaisena Pohjois-Amerikkaan ja voitti WHA:n mestaruuden

jatkoaika.com 08:00 10.04

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Hexi Riihiranta lähti aikoinaan hakemaan paikkaa Boston Bruinsin NHL-miehistöstä, mutta päätyikin kilpailevaan sarjaan WHA:han Winnipeg Jetsiin.


Ex-NHL: Aina tarvitaan ensimmäinen – Hexi Riihiranta meni Vellu Ketolan kanssa ensimmäisenä suomalaisena Pohjois-Amerikkaan ja voitti WHL:n mestaruuden

jatkoaika.com 08:00 10.04

Ex-NHL on Jatkoajan juttusarja, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Hexi Riihiranta lähti aikoinaan hakemaan paikkaa Boston Bruinsin NHL-miehistöstä, mutta päätyikin kilpailevaan sarjaan WHA:han Winnipeg Jetsiin.


KalPa vahvistuu Aapeli Räsäsellä ja Jesper Mattilalla ? "Hän tuo koppiin karismaa ja johtajuutta nuoresta iästään huolimatta"

jatkoaika.com 11:16 09.04

KalPa on tehnyt sopimukset nuorten Aapeli Räsäsen ja Jesper Mattilan kanssa. Räsänen on pelipaikaltaan hyökkääjä ja Mattila puolustaja. Molemmat tulevat Liigaan Pohjois-Amerikasta.


Ex-NHL: Craig Simpson voitti Stanley Cupin Wayne Gretzkyn ja Jari Kurrin kanssa, mutta luunmurskauskiekossa tullut selkävamma päätti uran nuorena

jatkoaika.com 09:00 09.04

Jatkoaika aloittaa uuden juttusarjan, jonka jokaisessa artikkelissa haastatellaan yhtä entistä NHL-pelaajaa hänen aikakautensa NHL:stä ja Pohjois-Amerikasta. Juttusarjan nimi on Ex-NHL ja sen ydinkysymys kuuluu: millaista siellä oli. Juttusarjan aloittaa kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja, kanadalainen Craig Simpson.


Tuliko NHL:n valloituksessa seinä vastaan? Suomalainen pistenikkari siirtymässä Ruotsiin

iltasanomat 15:01 30.03

Oula Palve on siirtymässä Pohjois-Amerikasta Ruotsiin, kertoo Expressen-lehti.


NHL:n valloituksessa tuli seinä vastaan? Suomalainen pistenikkari siirtymässä Ruotsiin

iltasanomat 15:01 30.03

Oula Palve on siirtymässä Pohjois-Amerikasta Ruotsiin, kertoo Expressen-lehti.


Hot topics