Pohjoismaisten lasten kotiuttaminen al-Holin leiriltä ei ole edennyt korona-aikana – Myös ruotsalaisia pakeni leiriltä Turkkiin

yle 20:50 04.06

Syyrialaisleirillä on yhä arviolta 200 terroristijärjestö Isisin alueelle lähteneiden pohjoismaalaisten lasta.


Ei mitään järkeä! Hiihdon ja ampumahiihdon maailmancupit järjestetään Suomessa samaan aikaan

iltalehti 18:53 14.05

Ruka isännöi pohjoismaisten hiihtolajien maailmancupia ja Kontiolahti ampumahiihdon maailmancupia marraskuun lopussa. Pohjoismaisten hiihtolajien ja ampumahiihdon suurimmat Suomessa järjestettävät tapahtumat pidetään marraskuussa samaan aikaan. –?Pieni harmitus tuli, kun kuulin asiasta ensimmäisen kerran. Suomalainen urheiluväki joutuu nyt valitsemaan, kumpaan tapahtumaan osallistuu, sanoo Kontiolahden tapahtuman johtaja Sami Leinonen.


Suomalaiset haluttomia maksamaan musiikista, mutta videopalveluita kyllä tilataan – asiantuntija: "Ihmiset tottuivat, että musiikki on saatava ilmaiseksi"

yle 06:18 14.05

Tiedot selviävät pohjoismaisten tekijänoikeusjärjestöjen tilaamasta tutkimuksesta. Tässä jutussa aihetta kommentoivat Teoston ja Muusikkojen liiton asiantuntijat.


Unkari kutsui pohjoismaiset suurlähettiläät puhutteluun – ulkoministeri suivaantui poikkeustoimien arvostelusta

yle 13:32 11.05

Syynä pohjoismaisten ulkoministerien Euroopan neuvostolle lähettämä kirje.


Unkari kutsuu pohjoismaiset suurlähettiläät puhutteluun – ulkoministeri suivaantui poikkeustoimien arvostelusta

yle 13:32 11.05

Syynä pohjoismaisten ulkoministerien Euroopan neuvostolle lähettämä kirje.


Nyt hemmotellaan kunnolla pohjoismaisten rikosten ystäviä: Tänään alkaa 3 sarjaa!

iltalehti 08:31 05.04

Sarjat ovat suomalaista, tanskalaista ja ruotsalaista tekoa. Sofia, Rolf ja Tomas antavat tänään aihetta juhlaan kaikille niille, jotka ovat pohjoismaisten trillerien ja rikossarjojen ystäviä. Tv:ssä käynnistyy peräti kolme sarjaa, joista yksi on suomalaista, toinen tanskalaista ja kolmas ruotsalaista tekoa. Ne lähetetään osin päällekkäin, mutta tässä tapauksessa sillä ei ole niin suurta merkitystä. Karppi, DNA ja Tsunami löytyvät Ylen netti-tv:stä. (TV1 kello 20.55 ja Areena)


MM-kisoissa kiinni jäänyt dopinghiihtäjä sai vankeustuomion – rikosnimike ”vakava urheilupetos”

iltasanomat 23:35 14.01

Pohjoismaisten hiihtolajien MM-kisoissa Itävallan Seefeldissä viime talvena dopingratsiassa kärähtänyt itävaltalaishiihtäjä Dominik Baldauf sai tiistaina tuomion oikeudessa Innsbruckissa.


Fortum myy valtaosan pohjoismaisten tuulivoimalaitosten omistuksestaan

yle 17:33 20.12

Kauppaan sisältyy yhteensä kolme toiminnassa olevaa tuulipuistoa Norjassa ja Ruotsissa sekä rakenteilla oleva tuulipuisto Suomessa.


Hot topics