Suomalaistuomareilta jämäkkä esitys Old Traffordilla – Glen Kamara pelasti varman maalin Eurooppa-liigassa

yle 00:07 08.11

Manchester United jyräsi jatkoon jalkapallon Eurooppa-liigassa suomalaistuomarien silmien edessä. Glen Kamaran edustama Rangers kaatoi puolestaan FC Porton.


Glen Kamaran Rangers venyi vierastasapeliin Euroopan liigassa – HJK:n ex-tykki Alfredo Morelos osui

iltasanomat 22:13 24.10

Rangers pelasi 1–1-tasapelin FC Porton vieraana.


Mikä viimeistely: entinen HJK-tähti rankaisi suurseuraa europelissä

MTV 21:48 24.10

Kolumbialaishyökkääjä Alfredo Morelos iski komealla maalilla Rangersin 1–1-tasapeliin Porton vieraana jalkapallon Eurooppa-liigassa. 


Eurooppa-liigan alkulohkot on arvottu – ainoalle suomalaispelaajalle vastaan Mestarien liigankin voittanut jalkapallojätti

MTV 15:18 30.08

Eurooppa-liigan lohkot arvottiin perjantaina. Turnauksen ainoa suomalaisedustaja, Rangersiä edustava Glen Kamara saa vastaansa jalkapallojätti Portugalin Porton, Sveitsin Young Boysin ja Hollannin Feyenoord.


Yllätyskäänne: Sydänkohtauksen saanut maalivahtilegenda yrittää paluuta huipulle – ”Mestarit eivät luovuta koskaan”

iltalehti 09:45 21.08

Iker Casillas ei ole vielä valmis luovuttamaan ja ripustamaan nappulakenkiään naulaan. Viime toukokuussa sydänkohtauksen saanut Iker Casillas, 38, ei halua lopettaa pitkää ja loisteliasta uraansa vielä. Portugalilaislehti A Bola uutisoi, että Casillas aikoo joulukuussa käydä läpi mittavan terveystarkastuksen, jonka jälkeen hän saattaa palata takaisin Porton paitaan.


Celtic ja FC Porto pettyivät Mestarien liigan karsinnoissa – HJK saattaa kohdata FC Kööpenhaminan

yle 00:23 14.08

FC Porton ja Celticin taival päättyi yllättäen jalkapallon Mestarien liigan 3. karsintakierroksella tiistaina.


Teemu Suninen ja Jari-Matti Latvala avasivat Portugalin MM-rallin vahvasti - paksu pölypilvi kiusaa kuljettajia: ”Oli vaikeaa hengittää”

iltalehti 12:42 31.05

Portugalin MM-ralli alkoi perjantaina puoliltapäivin. Kauden seitsemänteen MM-ralliin lähdettiin kutkuttavista asetelmista, sillä MM-sarjan kärkikolmikko – Citroënin Sébastien Ogier, Toyotan Ott Tänak ja Hyundain Thierry Neuville – on vain 12 pisteen sisällä toisistaan. Seitsemän erikoiskoetta ja reilut 90 erikoiskoekilometriä käsittävästä perjantaipäivästä ei ole luvassa kolmikolle kovinkaan helppoa. Lämpötilat Porton seudulla huitelevat 30 asteessa, ja reitillä on paljon irtosoraa, mikä aiheuttaa pahimmillaan kaksikin ongelmaa: Tien pinta on liukas ja ilma hyvin pölyinen – siitäkin huolimatta, että lähtövälit ovat neljä minuuttia.


aikuisia – Ruotsin Aula ja Jari Brexit varmistui, Konservatiiveilla 80 paikan peli-idoita

Hot topics