Vararikossa oleva Katie Price vaatii ex-miehiltä rahaa – elätti heitä vuosien ajan

stara 13:20 03.12

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ajautunut vararikkoon, sillä hän ei


Viihdelehti Stara.fi

stara 13:20 03.12

Brittiläinen glamourmalli Katie Price on ajautunut vararikkoon, sillä hän ei


Konkurssiin asetetun Katie Pricen velka-ahdinko: törsäsi miljoonaomaisuuden kauneuteen - exä vaatii jättikorvauksia seksivideosta

iltalehti 22:12 28.11

Katie Price asetettiin tällä viikolla konkurssiin, sillä hän ei onnistunut maksamaan velkojaan edes velkajärjestelyn avulla. Entinen glamourmalli ja nykyinen tosi-tv-tähti Katie Price, 41, on pahassa velka-ahdingossa. Vuosien saatossa hän on onnistunut tuhlaamaan jättimäisen, joka 50 miljoonan euron omaisuutensa taivaan tuuliin ja velkojat ovat ottaneet hänet hampaisiinsa. Kokonaisvelkaa naisella kerrotaan olevan yli 934 000 euroa. Britannian tuomioistuin määräsi Pricen kuluneella viikolla konkurssiin, sillä hän ei ollut maksanut sovittuja kuukausittaisia velkaeriään. Hänen olisi pitänyt maksaa velkojilleen 14 000 euroa kuussa. Nyt konkurssin myötä pesänhoitaja ottaa haltuunsa Pricen jäljellä olevat varat ja omaisuuden.


Konkurssiin asetettu Katie Price törsäsi yli 50 miljoonaa hemmotteluun – tuoreet kuvat kohukaunottaren ränsistyneestä miljoonakartanosta järkyttävät

iltasanomat 08:00 28.11

Katie Price saattaa menettää kotinsa konkurssin seurauksena


Katie Price vararikossa – tuhlasi satumaisen omaisuutensa

stara 22:40 26.11

Alunperin Povipommi Jordan -taitelijanimellään maailmanlaajuisesti tunnetuksi tullut Katie Price on


Kohukaunotar Katie Price asetettiin konkurssiin – törsäsi yli 50 miljoonaa euroa ulkonäköönsä ja hemmotteluun: on nyt korviaan myöten veloissa

iltasanomat 21:29 26.11

Katie Price asetettiin konkurssiin. Kohukaunotar on onnistunut vuosien varrella tuhlaamaan koko omaisuutensa.


NHL-aamuraportti: Kaapo Kakko palautti Rangersin jälleen voittojen tielle, Brady Tkachuk puikotti itsensä Senatorsin sankariksi

jatkoaika.com 07:50 21.11

Flunssan takia kaksi ottelua sivussa ollut Kaapo Kakko teki näyttävän paluun NHL-jäille. New York Rangers sai tiivistettyä puolustuspelaamisensa ja vahvaa kautta pelaava Washington Capitals joutui taipumaan. Montreal Canadiens hallitsi peliä, mutta maalinteko tuottaa tuskaa. Ottawa Senatorsin Brady Tkachuk lirutti voittomaalin jatkoajalla Carey pricen puikoista sisään.


Kohukaunotar Katie Pricelle on tehty valtava määrä kauneusleikkauksia – lähipiiri paljastaa järkyttävät seuraukset: ”Hänen kasvoissaan ei ole enää tuntoa”

iltasanomat 14:14 16.11

Kohujulkkis Katie Pricelle on tehty useita kasvojenkohotusleikkauksia Britanniassa ja ulkomailla. Nyt naisen kasvoista on kadonnut tunto.


Nuori rakastaja paljastaa: ”Katie Price on huono sängyssä”

stara 18:00 28.10

Povipommi Katie Price seurusteli kesällä huomattavasti itseään nuoremman Kris Boysonin


Kerry Katona jatkaa Katie Pricen haukkumista: ”Törkyinen asunto aiheutti ahdistusta”

stara 14:40 28.10

Katie Pricen hyvä ystävä Kerry Katona on noussut julkisuuteen Atomic


"Tulin paikalle tuhoamaan" – Dereck Chisoralta taas musertava tyrmäys, manageri väläytti supertähteä vastustajaksi

MTV 07:32 27.10

Raskaan sarjan nyrkkeilytähti Dereck Chisora antoi taas näytteen tyrmäysvoimastaan, kun hän kukisti brittimaanmiehensä David Pricen Lontoossa lauantaina.


"Tulin paikalle tuhoamaan" – Dereck Chisoralta taas musertavaa moukarointia, manageri väläytti supertähteä vastustajaksi

MTV 07:32 27.10

Raskaan sarjan nyrkkeilytähti Dereck Chisora antoi taas näytteen tyrmäysvoimastaan, kun hän kukisti brittimaanmiehensä David Pricen Lontoossa lauantaina.


Yksityiskohta kohujulkkis Katie Pricen kuvassa pistää pahasti silmään – kysymystulvasta ei ollut tulla loppua

iltasanomat 10:58 20.10

Skandaalien keskellä viime vuosina ryvettynyt Katie Price julkaisi kuvan lastensa kanssa. Fanit tyrmistyivät näkemästään.


Katie Price närkästytti hyväntekeväisyystapahtumassa – fanit huolestuivat lapsen kenkävalinnasta

iltalehti 23:55 19.10

Brittiläinen kohujulkkis Katie Price osallistui lapsineen Autism’s Got Talent -hyväntekeväisyystapahtumaan. Kuten tapahtuman nimestä voi päätellä, Autism’s Got Talent on myös kykykilpailu, joka on tarkoitettu autistisille henkilöille. Pricen vanhin lapsi Harvey on autistinen. Harvey soitti tapahtumassa kosketinsoittimia, ja Price ja perheen muut lapset olivat paikalla osoittamassa tukeaan.


Katie Price menetti ajokorttinsa kahdeksi vuodeksi – salasi kolarikuskin

stara 09:20 12.10

Povipommi Katie Pricen pinkki Range Rover joutui onnettomuuteen viime vuonna.


Pelottava yhteenotto: Dereck Chisora sai uuden vastustajan, jolle on jo suositeltu uran päättämistä

MTV 20:23 08.10

Nyrkkeilyn brittitähti Dereck Chisora kohtaakin maanmiehensä David Pricen Lontoossa 26. lokakuuta. Chisoran piti ottaa yhteen Joseph Parkerin kanssa, mutta uusiseelantilainen joutui vetäytymään raskaan sarjan kamppailusta. 


Kulkueet muuttavat Helsingin ole parhaimmillamme" ole vain oikeus,

Hot topics