Ilouutinen faneille! Henkien kätkemä ja muut ylistetyt japanilaiset animaatiot saapuvat Netflixiin

iltalehti 10:12 22.01

Netflixiin saapuu liuta japanilaisia animaatioelokuvia. Suoratoistopalvelu Netflix hemmottelee japanilaisten animaatioelokuvien ystäviä. Helmikuun alusta lähtien katsottavaksi saapuu liuta Studio Ghiblin elokuvia. Netflixiin saapuvien elokuvien joukossa ovat esimerkiksi mestariohjaaja Hayao Miyazakin rakastetut klassikot Henkien kätkemä, Prinsessa Mononoke, Kikin lähettipalvelu, Naapurini Totoro, Liikkuva linna ja Prinsessa Kaguyan taru. Netflixin tiedotteen mukaan elokuvat tulevat katsottavaksi Aasiassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa ja Väli-Amerikassa.


Norjan tuleva kuningatar täytti 16 vuotta – tältä hän näyttää nyt

iltalehti 00:46 22.01

Norjan prinsessa juhli syntymäpäiväänsä tiistaina. Norjan prinsessa Ingrid Alexandra täytti 16 vuotta tiistaina 21. tammikuuta. Juhlapäivän kunniaksi Norjan hovi julkaisi tuoreita kuvia prinsessasta. Kuvat julkaistiin kuningashuoneen Instagram-tilillä.


Prinsessa Ingrid Alexandra täytti 16 vuotta – tältä näyttää Norjan tuleva kuningatar

mtv 21:03 21.01

Norjan hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi kuvia prinsessa Ingrid Alexandrasta, joka on toisena kruununperimysjärjestyksessä isänsä, kruununprinssi Haakonin, jälkeen.


Lehtiväite: Harryn ja Meghanin skandaaliero hovista sekoitti prinsessa Beatricen elämän – hääsuunnitelmat toistaiseksi jäissä

iltasanomat 07:03 20.01

Prinsessa Beatricen hääsuunnitelmat ovat ottaneet takapakkia viime aikaisten kohujen takia.


Hugh Grant puolustaa prinssi Harrya: "Lehdet murhasivat hänen äitinsä"

iltalehti 17:54 18.01

Englantilaisnäyttelijä otti kantaa Megxit-kohuun uuteen elokuvaansa liittyvässä haastattelussa. Lukuisista elokuva- ja televisiorooleistaan tunnettu Hugh Grant kertoi yhdysvaltalaisen radion haastattelussa ymmärtävänsä prinssi Harryn muuttoaikeita. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohahduttivat viime viikolla kertomalla suunnitelmastaan asua osan vuodesta Britanniassa ja osan Kanadassa. Ajatuksiaan kohuun liittyen avannut Grant perusteli mielipidettään prinsessa Dianan traagisella kuolemalla.


Molly Bloom järjesti salaisia pokeripelejä Hollywoodin kermalle, sitten FBI puuttui asiaan

iltalehti 09:05 18.01

Amerikkalainen Molly Bloom on entinen huipputason kumparelaskija. Molly Bloom oli yksi Pohjois-Amerikan parhaimmista kumparelaskijoista, kun hän loukkaantui ja joutui ottamaan olympialaisten sijaan elämälleen uuden suunnan. Hän päätyi pyörittämään salaista pokerikerhoa, jonka jäseneksi ei ketä tahansa hyväksyttykään. Sisäänpääsy oli vain julkkiksilla, ökyrikkailla, urheilutähdillä – ja venäläisillä mafiamiehillä. Eri medioiden mukaan peleihin olisivat osallistuneet ainakin Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Matt Damon ja Tobey Maguire. Rahantuloa ei voinut estää, kunnes FBI puuttui peliin, ja pokeriprinsessaksi kutsuttu Bloom löysi itsensä oikeussalista. Syytteet olivat kovia, samoin häntä uhanneet rangaistukset. Pelien järjestäminen ei sinällään ollut ollut laitonta, mutta sen ympärille kietoutuneet lieveilmiöt herättivät viranomaisten mielenkiinnon.


Uutuusdokumentti pureutuu Harryn ja Williamin tulehtuneiksi väitettyihin väleihin – asiantuntija nostaa esiin yllättävän yhtäläisyyden nuoreen kuningatar Elisabetiin

mtv 07:06 18.01

Prinsessa Dianan entinen hovimestari arvioi TV5:llä nähtävässä tuoreessa William & Harry: Prinssien välirikko -dokumentissa, että Meghan muutti prinssien välistä dynamiikkaa. Vastaavanlaisia sisaruussuhteita on kuitenkin ollut kuninkaallisessa perheessä aiemminkin, dokumentista selviää.


Prinssi William sai uuden ”aisaparin” – edustaa seuraavaksi kuningattaren nuorimmaisen kanssa

iltalehti 13:21 17.01

Sussexin herttuapari muuttaa Kanadaan. Prinssi William ja herttuatar Catherine työskentelevät aktiivisesti kuninkaallisen perheen erilaisissa edustustehtävissä ja velvoitteissa. Nyt prinssi William ja herttuatar Catherine ovat yhdistäneet voimansa Wessexin jaarli Edwardin ja Wessexin kreivitär Sophien kanssa. Prinssi Edward on kuningatar Elisabetin nuorin lapsi. Cambridget ja Wessexin isännöivät yhdessä Buckinghamin palatsissa maanantaina järjestettävää YK:n tapahtumaa. Myös prinsessa Anne saapuu kyseiselle vastaanotolle.


Prinssi William sai uuden ”aisaparin” – edustaa seuraavaksi kuningattaren lempilapsen kanssa

iltalehti 13:21 17.01

Sussexin herttuapari muuttaa Kanadaan. Prinssi William ja herttuatar Catherine työskentelevät aktiivisesti kuninkaallisen perheen erilaisissa edustustehtävissä ja velvoitteissa. Nyt prinssi William ja herttuatar Catherine ovat yhdistäneet voimansa Wessexin jaarli Edwardin ja Wessexin kreivitär Sophien kanssa. Prinssi Edward on kuningatar Elisabetin nuorin lapsi. Cambridget ja Wessexin isännöivät yhdessä Buckinghamin palatsissa maanantaina järjestettävää YK:n tapahtumaa. Myös prinsessa Anne saapuu kyseiselle vastaanotolle. Wessexit kuuluvat hovin aktiivisimpiin jäseniin. Silti prinssi William ja herttuatar Catherine on nähty useammin erilaisissa tilaisuuksissa prinssi Harryn kanssa ja myöhemmin avioliiton myötä Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa.


Myös prinsessa Madeleine käänsi selkänsä kuninkaalliselle elämälle ja muutti Amerikkaan – brittilehti: ”Harry ja Meghan voivat ottaa oppia”

iltasanomat 11:51 17.01

Harry ja Meghan eivät ole Euroopan ensimmäiset kuninkaalliset, jotka jättävät hovin velvollisuudet taakseen. Ruotsin prinsessa Madeleine teki saman päätöksen jo vuosia sitten.


Herttuatar Catherinelta yllättävä paljastus: Prinssi William ei halua enempää lapsia

iltalehti 21:56 16.01

Herttuatar Catherine paljasti, että hänen perheensä lapsiluku on todennäköisesti täynnä, kertoo People-lehti. Prinssi William, 37, ja herttuatar Catherine, 38, palasivat tällä viikolla julkisuuteen ensimmäistä kertaa prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin aikaansaaman kohun jälkeen. Cambridgen herttuapari tapasi edustustehtävissä Bradfordissa sekä lapsia että päättäjiä. Yllättäen herttuatar Catherine paljasti tilaisuudessa, että William ei halua enempää lapsia. Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kolme lasta: prinssi Louis, prinssi George ja prinsessa Charlotte.


Tällainen on tanskalaisten rakastama hallitsija - kuningatar Margareeta vallassa 48 vuotta: ”Poltan siellä, mistä ikinä löydänkään tuhkakupin”

iltalehti 08:38 16.01

Suosiota nauttiva kuningatar Margareeta on hallinnut maataan jo 48 vuotta. Tanskan kuningatar Margareeta II on saavuttanut vankkumattoman kansansuosion hallitsijavuosiensa aikana. Tiistaina tuli kuluneeksi 48 vuotta siitä, kun 31-vuotias prinsessa nousi Tanskan hallitsijaksi isänsä kuoleman jälkeen. Kuningas Frederik IX:n ja kuningatar Ingridin vanhin tytär nousi valtaistuimelle 14. tammikuuta 1972.


Lahtelainen Laura, 20, kisaa moottoripyörämissin tittelistä – katso kaikki upeat finalistit

iltalehti 18:01 15.01

Miss MP -kilpailu järjestetään jo seitsemättä kertaa. Pohjoismaiden suurimmilla moottoripyörämessuilla järjestettävän Miss MP20 -kisan finalistit on julkaistu. Kilpailun järjestää promootiotoimisto Helena Riihitupa Oy yhdessä MP-messujen kanssa. MP 20 -messut järjestetään 31.1 – 2.2.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Kilpailun finalistit esittäytyvät Miss MP20 Show’ssa perjantaina 31.1. klo 16.30 ja lauantaina 1.2. klo 13. Kilpailun voittaja ja perintöprinsessat julkistetaan lauantain show’n päätteeksi klo 15.15.


Näkökulma: Meghan-skandaali olisi voinut tuhota koko monarkian – pelastuksen toi 93-vuotias rautarouva taitavalla peliliikkeellään

iltalehti 16:07 14.01

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ero hovista olisi voinut tuhota koko brittihovin, muistuttaa Iltalehden toimittaja Sami Koski. "Meitä muita kaatuu kuin heinää, mutta hän se porskuttaa aina vaan.” The Crown -sarjassa on päästy vasta vuoteen 1977, mutta ohjelman kolmannella kaudella prinsessa Margaretin suusta kuultu kommentti on jälleen ajankohtainen.


Herttuatar Catherine 38 vuotta! Onnittelut kääntyivät piikittelyksi Meghanille: "Meidän oikea prinsessamme"

mtv 15:03 09.01

Cambridgen herttuatar Catherine täytti 38 vuotta. Juhlapäivää himmensi Sussexin herttuaparin ilmoitus vetäytyä kuninkaallisista tehtävistään.


Kuningatar Elisabetin kauhujen vuosi sai dramaattisen jatkon - Harryn ja Meghanin sokkiuutinen tipahti syliin

iltalehti 10:34 09.01

Kun kuningatar Elisabet vuonna 1992 kuvaili kulunutta vuotta latinaksi sanoilla annus horribilis (kauhea vuosi) hän tuskin osasi aavistaa, että hovi tulisi kohtaamaan vielä yhtä karmean vuoden. Vuonna 1992 hovi joutui otsikoihin, kun prinsessa Dianan ja prinssi Charlesin aviokriisi tuli päivänvaloon. Samaan aikaan prinssi Andrew’n ja Sarah Fergusonin suhde oli kriisissä, prinsessa Anne eronnut ja Windsorin linnan tulipalo aiheuttanut kymmenien miljoonien remonttikustannukset. – Vuosi, jota en muistele pelkästään mielissäni, kuningatar lausui ikimuistoisessa puheessaan.


Prinsessa Beatricen ja italialaispohatan häitä suunnitellaan jo täyttä häkää – näin juhla poikkeaa muista kuninkaallisista häistä

mtv 17:05 08.01

Prinsessa Beatricen häitä tullaan viettämään todennäköisesti matalammalla profiililla kuin muita brittihovin viime vuosina olleita kuninkaallisia häitä.


Tanskan kuninkaalliset kaksoset juhlivat syntymäpäiväänsä - hovi julkaisi suloiset synttärikuvat

iltalehti 13:50 08.01

Prinsessa Josephine ja prinssi Vincent juhlivat tänään 9-vuotissyntymäpäiväänsä. Tanskan kruununprinssi Frederikin ja prinsessa Maryn kaksoset Vincent ja Josephine juhlivat tänään syntymäpäiväänsä. He ovat nyt 9-vuotiaita. Syntymäpäivän kunniaksi perhe on julkaissut suloisia kuvia lapsista.


Miss Suomi -kilpailu uudistuu – tv-sarjan juontajaksi yllätysnimi

mtv 10:30 08.01

Ohjelman juontajaksi on valittu hallitseva perintöprinsessa Jutta Kyllönen, joka on innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.


arkisessa asioinnissa härveli ilmestyy Oulun ja nykyaikaisena Koronavirusepäily osoittautui vääräksi pisteen kohtalon - Teinisensaatio Coco Gauff – kentällä

Hot topics