Kuninkaallisasiantuntijat: Herttuatar Catherine loukkaantui uutuuskirjan väitteistä - prinssiveljesten välit kylmenivät entisestään

iltalehti 12:59 07.08

Cambridgen herttuatar ei pidä uutuuskirjassa esitetyistä väitteistä. Brittilehdet kertovat, että uutuuskirja Finding Freedom on aiheuttanut eripuraa hovissa. The Sunin mukaan erityisesti herttuatar Catherine on loukkaantunut kirjassa esitetyistä väitteistä hänen ja herttuatar Meghanin huonoista väleistä. Uutuuskirjalla on ollut myös vaikutusta prinssi Harryn ja prinssi Williamin väleihin. Välit ovat nyt entistä huonommat, Daily Mail väittää. Uutuuskirja Finding Freedom ilmestyy virallisesti vasta viikon päästä, mutta kirjasta on jo vuotanut valtavasti sisältöä julkisuuteen ennen virallista julkaisupäivää. Kirjan ovat kirjoittaneet Omid Scobie ja Carolyn Durand.


Prinssi William ja herttuatar Catherine hulluttelivat pelihallissa – jakoivat myös harvinaisen hellän hetken keskenään julkisesti

mtv 10:02 07.08

William ja Catherine julkaisivat synttärionnittelut 39 vuotta täyttäneelle Meghanille – herttuatar joutui silmittömän someraivon kohteeksi


William ja Catherine julkaisivat synttärionnittelut 39 vuotta täyttäneelle Meghanille – herttuatar joutui silmittömän someraivon kohteeksi

mtv 14:47 06.08

Sosiaalisessa mediassa kuohahti heti, kun prinssi William ja herttuatar Catherine julkistivat syntymäpäiväonnittelut herttuatar Meghanille.


Tanskan prinssi Joachimin perhe rikkoi hiljaisuuden sairaalareissun jälkeen – ex-vaimo: "Se tuli meille isona sokkina"

mtv 11:28 06.08

Perhepiiristä kommentoidaan nyt ensimmäistä kertaa veritulpan saaneen Tanskan prinssi Joachimin vointia.


Veritulpan takia leikkaukseen kiidätetty Tanskan prinssi Joachim pääsi pois sairaalasta – siirtyi toipumaan Ranskassa sijaitsevaan linnaan

mtv 20:55 05.08

Tanskan prinssi Joachimin toipuminen aivoveritulppaleikkauksesta edistyy.


Catherine ja William onnittelivat Meghania – somemyrsky käynnistyi heti: ”Ei tarvitse enää esittää, että välittäisitte”

iltalehti 11:42 05.08

Meghanille suunnatut syntymäpäiväonnittelut jakavat kuninkaallisfanien mielipiteet. Herttuatar Meghan täyttää tänään tiistaina 39 vuotta. Meghania on onniteltu ympäri sosiaalista mediaa, ja niin kuningatar Elisabet kuin appiukko prinssi Charles ovat antaneet onnentoivotuksensa. Myös prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen virallinen Kensington Royal -Instagram-sivu julkaisi onnittelut Meghanille. Kuvassa Meghan juttelee maahan laskeutuneena pienen lapsen kanssa.


Kuningatar Elisabet, 94, ja prinssi Philip, 99, pääsivät vihdoin kesälomalle – matkustivat pohjoiseen suosikkilinnaansa

mtv 11:20 05.08

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip pääsivät pitkän odotuksen jälkeen Skotlantiin Balmoralin linnaan.


Muistatko sinihiuksisen Paula Vesalan? Monien suomalaisjulkkisten tähdittämä elokuva takavuosilta tänään tv:ssä

iltalehti 08:32 05.08

Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut Syysprinssi-elokuva esitetään tänään TV2:lla. Syysprinssi herätti huomiota julkaisuvuonnaan, sillä sen näyttelijäkaarti koostui monista suomalaisjulkkiksista. Tänään uusintana nähtävä elokuva kertoo kahdesta nuoresta kirjailijanalusta, Inkasta (Laura Birn) ja Juhanasta (Lauri Tilkanen), jotka rakastuvat toisiinsa palavasti. Eletään 1980-lukua, ja punk-liike alkaa rantautua Suomeen. Rakkaudesta inspiroituneena Inka päättää julkaista rohkean esikoisromaaninsa. Suhteella on kuitenkin päinvastainen vaikutus Juhanaan, ja tämän ote kirjoitusprojekteista alkaa lipsua.


Prinssi Edward tyttärensä kanssa harvinaisissa kuvissa – nauttivat kesäpäivästä Windsorissa

iltalehti 20:39 04.08

Kuningatar Elisabetin nuorimmainen ratsastaa äitinsä tavoin mielellään. Kuningatar Elisabet II:n kaikki lapset osaavat ratsastaa. Erityisesti prinsessa Anne, prinssi Edward ja prinssi Andrew kuvataan usein ratsastamassa Windsorissa. Seurana ovat usein omat lapset. Elokuun alussa prinssi Edward vei tyttärensä Louise Windsorin, 16, ratsastamaan. Isä ja tytär ratsastavat usein yhdessä.


Prinssi Andrew’n hyväksikäyttämä nainen: ”Hän rakastaa varpaiden nuolemista”

stara 16:40 04.08

Prinssi Andrew joutui luopumaan viime vuonna kuninkaallisista velvollisuuksistaan mijardööri Jeffrey


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 04.08

Prinssi Andrew joutui luopumaan viime vuonna kuninkaallisista velvollisuuksistaan mijardööri Jeffrey


Harryn ja Meghanin koiran nimi paljastui: Labradorinnoutajan nimellä tärkeä merkitys

iltalehti 15:11 04.08

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin koiran nimi on Pula. Kesällä 2018, pian häidensä jälkeen prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin perhe täydentyi rescue-koiralla. Labradorinnoutajan nimi on tähän saakka pidetty salassa, mutta nyt on selvinnyt, että koiran nimeksi on paljastunut Pula. Harryn ja Meghanin elämää valottavassa uutuuskirjassa Finding Freedom toimittajat Omid Scobie ja Carolyn Durand kertovat taustoja perheen koirasta. Pula tarkoittaa Botswanassa puhutulla tswanan kielellä sadetta, joka on odotettu sääilmiö kuivuudesta kärsivässä maassa. Tästä syystä nimellä Pula viitataan arvokkuuteen ja siunaukseen.


Kuninkaallisen perheen jäsenet onnittelevat Meghania vuolaasti – yhteiskuva kuningatar Elisabetin kanssa julki

iltalehti 11:53 04.08

Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenet ovat onnitelleet Meghania hänen syntymäpäivänsä johdosta. Herttuatar Meghan juhlii tänään 39-vuotissyntymäpäiviään, ja juhlapäivän kunniaksi kuninkaallisen perheen jäsenet onnittelevat prinssi Harryn vaimoa. Kuningatar Elisabet, prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinssi William ja herttuatar Catherine ovat kaikki onnitelleet Meghania sosiaalisessa mediassa merkkipäivän johdosta.


Kuningasperheen jäsenet onnittelevat Meghania vuolaasti – yhteiskuva kuningatar Elisabetin kanssa julki

iltalehti 11:53 04.08

Iso-Britannian kuninkaallisen perheen jäsenet ovat onnitelleet Meghania hänen syntymäpäivänsä johdosta. Herttuatar Meghan juhlii tänään 39-vuotissyntymäpäiviään, ja juhlapäivän kunniaksi kuningasperheen jäsenet onnittelevat prinssi Harryn vaimoa. Kuningatar Elisabet, prinssi Charles ja herttuatar Camilla sekä prinssi William ja herttuatar Catherine ovat kaikki onnitelleet Meghania sosiaalisessa mediassa merkkipäivän johdosta.


Prinssi Danielin firma teki ennätystappiot

iltasanomat 09:28 04.08

Pieleen menneen sijoituksen takia yritys teki historiansa huonoimman tuloksen.


Herttuatar Meghan tänään 39 vuotta – takana kohujen vuosi, edessä suuri tuntematon

iltalehti 07:42 04.08

Syntymäpäiväänsä viettävällä herttuatar Meghanilla on ollut takana tapahtumarikas vuosi. Sussexin herttuatar Meghan täyttää tiistaina 39 vuotta. Ennen kuin hänestä tuli herttuatar, Meghan kirjoitti The Tig -blogiinsa toivovansa joka vuosi syntymäpäivänään enemmän yllätyksiä, seikkailua, kasvunmahdollisuuksia, kikatuksen ja huonojen vitsien täyttämiä päiviä, herkullisia aterioita ja inspiraatiota. Yllätyksiä ja seikkailua herttuattaren elämästä ei todellakaan puutu. Viimeistään alkuvuodesta Meghanista tuli yksi maailman nimekkäimmistä ja seuratuimmista naisista, kun hän ja prinssi Harry kohauttivat koko maailmaa ilmoittaessaan eroavansa hovista. Tämän jälkeen Meghan on ehtinyt vaihtaa kotimaata kahdesti, puhumaan Michelle Obaman rinnalla YK:n nuorten naisten kampanjassa ja juhlimaan esikoispoikansa ensimmäistä syntymäpäivää.


Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin lähtö hovista ei olekaan lopullinen – lupa paluuseen annettu

iltalehti 20:26 03.08

Kuningatar Elisabet II ei halua sulkea Sussexin herttuaparia ulos. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan muuttivat alkuvuodesta Kanadan kautta Yhdysvaltoihin. Päätöstä edelsivät pitkät neuvottelut sekä kuningatar Elisabetin että Walesin prinssi Charlesin kanssa. Sussexin herttuapari haluaa kuitenkin keskittyä uran rakentamiseen hovin ulkopuolella, joten he suorittivat viimeiset edustustehtävänsä osana kuninkaallisen perheen aktiivijäseniä maaliskuussa. Uutuuskirja Finding Freedom taustoittaa prinssin ja herttuattaren lähtöä. Kirjan ovat kirjoittaneet kuninkaallistoimittajat Omid Scobie ja Carolyn Durand. Kirjasta käy ilmi, että kuningatar kutsui Sussexin herttuaparin luokseen lounaalle keskustelemaan lähtöpäätöksestä. Samalla kuningatar kirjan mukaan korosti, että prinssi Harry ja herttuatar Meghan saavat palata hoviin milloin tahansa. Tuolloin he saisivat vanhat roolinsa takaisin.


Brittihovissa pelätään, ettei kuningatar Elisabet tule enää koskaan tapaamaan pikku-Archieta – näin erilainen suhde monarkilla on prinssi Georgeen

iltasanomat 18:45 03.08

Brittihovin lähipiirissä on herännyt huoli siitä, tuleeko Elisabet enää koskaan tapaamaan pikku-Archieta. Sen sijaan prinssi George saa isoisoäidiltään huomiota osakseen myös serkkunsa edestä.


Prinssi William ja herttuatar Catherine lähettivät harvoille ja valituille yllättävän kirjeen – mukana ennennäkemätön kuva heidän pojastaan

iltalehti 12:19 03.08

Cambridgen herttuapari ilahdutti fanejaan lähettämällä heille pojastaan ennennäkemättömän kuvan, kertoo Daily Mail. Moni onnitteli vastikään kaksi vuotta täyttänyttä prinssi Louisia tämän syntymäpäivän johdosta. Yllättäen prinssin vanhemmat, prinssi William ja herttuatar Catherine päättivät muistaa kirjelähetyksellä poikaansa onnitelleita faneja. Herttuapari lähetti kirjekuoressa harvoille ja valituille faneille ennennäkemättömän kuvan pienestä prinssistä sekä lyhyen viestin.


Hot topics