Prinssi Charles poseerasi aurinkoisena Greta Thunbergin kanssa – sitten kulissien tapahtumat asettivat kuvat rumaan valoon

iltasanomat 20:18 26.01

Ilmastonmuutoksesta saarnanneen Prinssi Charlesin lukuisat yksityislennot viime päivien aikana ovat herättäneet närää brittien keskuudessa.


Miten Paul Burrell tiesi niin tarkasti? Dianan hovimestari ennusti Harryn ja Meghanin teot jo viime kesänä

iltalehti 08:34 26.01

Paul Burrell arveli herttuaparin nostavan kytkintä, niin kuin on nyt käynytkin. Prinsessa Dianan entisessä hovimestarissa Paul Burrellissa on ennustajan vikaa. Hän antoi viime vuonna yhtenä monista haastattelun William \& Harry: Prinssien välirikko -brittidokumentin tekijöille. Britit näkivät sen elokuun puolivälissä, meillä se esitetään tänään TV5:lla. Dokumentissa vain 18-vuotiaana hovin palveluksessa aloittanut Burrell jakaa näkemyksensä Sussexin herttuaparin mahdollisista tulevaisuuden suunnitelmista.


Prinssi Williamin ja prinssi Harryn välit olleet katkolla ennenkin – uutuusdokumentti kertoo veljesten ajautumisesta erilleen

iltasanomat 07:59 26.01

Illalla tv:ssä esitettävää brittidokumenttia on kuvattu myös Suomessa.


Meghan sanoo pelastaneensa Harryn – näki prinssin kärsimyksen ja auttoi tämän ulos hovista

iltalehti 17:13 25.01

Meghan uskoo tehneensä Harrylle palveluksen. Sussexin herttuapari, Harry, 35, ja Meghan, 38, ovat asettuneet kakkoskotiinsa Kanadan Vancouveriin. Pariskunta on vuokrannut Kanadasta kartanon, jossa vietti Archie-poikansa kanssa jo joulun ja uuden vuoden. Meghan kävi vuodenvaihteen yli venyneen loman jälkeen vain kääntymässä Britanniassa kunnes palasi takaisin vaahteranlehtimaahan. Harry sen sijaan jäi vielä setvimään kuninkaallisen perheen kanssa hovista vetäytymiseen liittyviä asioita. Hän lensi Kanadaan maanantai-iltana.


Meghan Markle on lähiössä kasvanut uraohjus, josta tuli maailmankuulu herttuatar – tällainen on tähden koko tarina noususta brittihoviin ja lopulta ulos sieltä

iltalehti 09:37 25.01

Herttuatar Meghan on ollut myrskyn silmässä siitä lähtien, kun seurustelu prinssi Harryn kanssa paljastui. Meghan Marklen tarina vaikutti häiden alla olevan kuin satu, johon ei vieläkään – prinssistä huolimatta – voi kirjoittaa loppuun lausetta: He elivät elämänsä onnellisena loppuun asti. 38-vuotiaan amerikkalaisen elämässä on ollut hajonnut perhe, ennakkoluuloja, kamppailua, särkyneitä unelmia ja turhautumista. Mutta myös menestystä ja unelmien täyttymistä, rakkautta ja romanttisia käänteitä.


Nähdäänkö Harry ja Meghan seuraavaksi Netflixissä? Nyt herttuaparia havittelee jopa suoratoistojätti

iltalehti 08:52 24.01

Suoratoistopalvelu Netflix haaveilee jo yhteistyöstä kuninkaallisista titteleistään luopuvien prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin kanssa. Kuningatar Elisabet kertoi lauantaina, että Sussexin herttuapari menettää kuninkaalliset tittelinsä brittihovista erotessaan. Luopumisen taustalla on parin toive elää vapaammin ja taloudellisesti riippumattomina hovista. Päätös avaa prinssi Harrylle ja herttuatar Meghanille aivan uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kaupallisten yhteistöiden, kuten Netflixin ja Disneyn kanssa työskentelemisen saralla. Brittihovin edustajina vastaavien yhteistöiden tekeminen ei ole aiemmin ollut mahdollista. Tilanteesta on innostunut nyt myös suoratoistojätti Netflix. Uutismedia News Skyn mukaan Netflixin sisältöjohtaja Ted Sarandos on kertonut avoimesti halustaan päästä tekemään yhteistyötä Harryn ja Meghanin kanssa.


Hurja väite: Prinssi Harry haluaa lopettaa The Crown -sarjan: ”Varmistan, että sarjalle tulee loppu”

iltalehti 00:37 24.01

Netflixin The Crown -sarja kertoo kuningatar Elisabetin valtaannoususta ja brittihovin käänteistä hänen hallitsijuutensa aikana. Brittihovissa on riittänyt viime aikoina tohinaa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat halustaan jättää kuningashuone ja elää jatkossa ilman hovin rahallista tukea. He menettivät kuninkaalliset tittelinsä, eli heistä ei käytetä enää jatkossa nimitystä ”kuninkaallinen korkeutenne”. Jatkossa Harry ja Meghan tulevat asumaan sekä Britanniassa että Pohjois-Amerikassa. Käänteet ovat olleet niin hurjia, että kuninkaallisfanit taatusti nauttisivat niistä The Crown -sarjassa, mikäli sarjaa tehtäisiin tähän päivään saakka ulottuvaksi. Neljättä kautta tehdään parhaillaan ja se sijoittuu 1980-luvulle. Vuosikymmeniä siis riittää ennen kuin tähän päivään asti päästäisiin.


Brittikuninkaallisista animaatio – Prinssi Harryn äänenä Orlando Bloom

iltalehti 22:39 23.01

Animaatiossa seurataan kuninkaallista elämää prinssi Georgen näkökulmasta. Brittikuninkaalliset ovat saamassa nimikkosarjan televisioon – ainakin jonkinlaisen. Mistään tositelevisiosta ei suinkaan ole kyse vaan HBO Maxin animaatiosta nimeltään ”The Prince”. Se kertoo kuninkaallisesta perheestä 6-vuotiaan prinssi Georgen silmin.


Herttuatar Catherine koki olevansa ”eristyksissä”, kun prinssi George oli vauva – avautui Williamin työn aiheuttamasta yksinäisyydestä

iltasanomat 21:03 23.01

Herttuatar Catherine ja prinssi William asuivat pikkukaupungissa Walesissa, kun prinssi George oli vauva. Catherinen mukaan hän koki tuolloin olevansa eristyksissä.


Kohujen piinaamasta kuninkaallisesta perheestä uusi televisiosarja – prinssi Harrya tulkitsee Orlando Bloom

mtv 19:16 23.01

Orlando Bloom on kiinnitetty prinssi Harryn ääninäyttelijäksi animaatiosarjassa, joka kertoo kuninkaallisen perheen elämästä prinssi Georgen silmin. 


Jo yhdeksäs työntekijä otti lopputilin herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn palveluksesta – nyt parin hylkäsi hyvin tärkeä henkilö

iltasanomat 15:53 23.01

Meghanin ja Harryn tärkeä työntekijä jätti pestinsä vain viiden kuukauden jälkeen.


Prinssi William ja Harry: Vihdoinkin sopu veljesten välille!

stara 13:20 23.01

Kuningatar Elisabet antoi äskettäin suostumuksensa Sussexin herttuaparille, että he voivat


Seksin Samuraiksi ja Hollywoodin prinssiksi kutsuttu Warren Beatty on urallaan kuvannut elokuvaa myös Suomessa – tältä kuvauksissa näytti Senaatintorilla

iltasanomat 12:55 23.01

Warren Beatty, 82, on astellut Hollywood-estradilla huimat kuusi vuosikymmentä. Röyhkeästä hurmurista kuoriutui rakastettu perfektionisti.


Ruotsin hovi julkaisi kuvan Sanna Marinista – poseeraa prinssin kanssa

mtv 09:59 23.01

Ruotsin prinssi Daniel ja Suomen pääministeri Sanna Marin poseeraavat hymyillen yhteiskuvassa.


Meghanin Thomas-isän paljastus: puhui Harryn kanssa puhelimessa - prinssin sanat saivat lyömään luurin korvaan

iltalehti 07:48 23.01

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle puhuu suunsa puhtaaksi välirikostaan tyttäreensä uutuusdokumentissa. Britanniassa televisioitiin keskiviikkoiltana Thomas Markle: My Story -uutuusdokumentti, jossa ääneen pääsi herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 75. Häntä on haastateltu kotonaan Meksikossa. Dokumentin sisältöä avaa muun muassa Daily Mail. Dokumentissa isä haluaa puhdistaa mainettaan ja taustoittaa välirikkoaan tyttäreensä. Välit ovat jäätyneet niin pahasti, että Thomas sai kuulla Meghanin raskaudestakin radiouutisista.


Rintarepussa Archieta roikottanut Meghan suivaantui paparazzeille – uhkaa haastaa kuvien julkaisijat oikeuteen

iltalehti 19:42 22.01

Meghan, Harry ja Archie aloittelevat arkeaan Vancouverissa kaikkea muuta kuin rauhassa. Prinssi Harry lensi maanantaina kohujen jälkeen Kanadaan. Häntä oli Vancouverissa vastassa vaimo Meghan, joka pyörähti uuden vuoden yli venyneen joululoman jälkeen Britanniaan vain kolmeksi päiväksi. Noiden päivien aikana herttuapari ilmoitti aikovansa vetäytyä kuninkaallisesta ytimestä ja pyrkivänsä taloudelliseen riippumattomuuteen vailla hovin rahoitusta.


YK:n asiantuntijat: Saudi-Arabian kruununprinssillä yhteys Jeff Bezosin puhelimen hakkerointiin – vaativat välitöntä tutkintaa

iltasanomat 19:24 22.01

Väitetty hakkerointi tapahtui toukokuussa 2018.


Herttuatar Catherine edusti ensimmäistä kertaa Megxit-skandaalin jälkeen – lumosi kaikki näyttävällä tyylillään

mtv 19:05 22.01

Herttuatar Catherine ja prinssi William edustivat ensimmäistä kertaa brittihovin Megxit-skandaalin jälkeen.


Tätä mieltä herttuatar Camilla on Harryn ja Meghanin lähdöstä - tyhjentävä vastaus tallentui videolle

iltalehti 15:47 22.01

Prinssi Charlesin puoliso herttuatar Camilla on kommentoinut lyhytsanaisesti Harryn ja Meghanin pesäeroa hovista. Britannian kuningashuoneen ympärillä on kuohunut viimeiset kaksi viikkoa, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan ilmoittivat haluavansa jatkossa elää ilman hovin rahallista tukea ja vetäytyvänsä edustustehtävistä. Alustavasti Harry ja Meghan ovat sanoneet, että jakavat jatkossa aikansa Pohjois-Amerikan ja Britannian välillä. Meghan läksi Kanadaan oitis uutispommin pudotettuaan ja Harry lensi perässä noin kahta viikkoa myöhemmin. Neuvonpidon jälkeen kuningatar Elisabet antoi lausunnon, jossa kertoi Sussexin herttuaparin luopuvan myös ”teidän kuninkaallinen korkeutenne” -puhuttelusta.


kuoli kopterionnettomuudessa ”Hän oli erinomainen

Hot topics