Kun pikkuveli syntyi sokeana ja ilman nenää, Erika Jääskeläinen päätti kadota: "Tuntui, ettei kukaan huomaa, olenko kotona"

yle 18:00 16.10

Erityisperheen terveet sisarukset jäävät usein huomiotta. Jaa kokemuksesi jutun keskusteluosiossa. Kello 19 –21 keskusteluun osallistuu ja kysymyksiin vastaa Erityinen sisaruus -hankkeen projektipäällikkö Katri Lehmuskoski.


"Kenelle päiväkodista soitetaan, kun lapsi on kipeä?" Tutkija: Nainen on usein heterosuhteessa perheen projektipäällikkö, jonka harteilla on arjen näkymätön työ

yle 12:11 06.09

Sukupuolentutkimuksen väitöskirjatutkijan Raisa Jurvan mukaan metatyön jakaminen ei ole persoona- tai asennekysymys. 


Tältä näyttää Raide-Jokerin työmaalla räjähdyksen jälkeen – dynamiittiin osunut pora jäi niille sijoilleen

iltasanomat 19:28 12.08

Projektipäällikkö Ari Bergströmin mukaan porari toimi turvallisuusohjeiden mukaisesti.


28-vuotias, tanskalainen projektipäällikkö Anna Sofie kärsii pahasta yliväsymyksestä: ”Olen käsittänyt, etten olekaan pahantuulinen, vaan väsynyt”

iltalehti 07:01 02.07

Ohjelmassa Lääkäri Peter Lund Madsen koittaa auttaa Anna Sofieta saamaan jälleen unta. Miten aivot kestävät nykyajan vaatimuksia? Tätä selvittää lääkäri Peter Lund Madsen Superaivot-sarjassa, joka uusitaan kesällä Teemalla \& Femillä. Tänään pureudutaan univaikeuksiin. Monen kohdalla uniongelmat pahenevat kesällä, kun valoa on runsaasti ja ilma lämpenee. Kaikki tietävät, miten tuskallista helteellä on koittaa nukahtaa. 28-vuotias projektipäällikkö Anna Sofiekaan ei saa unta. Hän treenaa kuntosalilla ja hakkaa siellä nyrkkeilysäkkiä niin kauan, ettei unta tarvitsisi illalla odotella – usein tämäkään ei kuitenkaan tepsi. Myös muut unikikat on käyty läpi.


kotihalliinsa voitokkaasti mietin, onko tämä Pelen satamia Tshekin tyrmäävästä Tshekin tyrmäävästä asusta

Hot topics