Salkkarit-tähti Johanna Puhakka julkaisi uskomattomia kuvia lomaltaan: "Tämä näkymä herkistytti"

mtv 19:01 08.01

Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa upeita lomakuvia.


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka kruunasi vuotensa epäonnistuneilla kuvilla – takana ero ja muutto

mtv 22:01 02.01

Johanna Puhakan kulunut vuosi on ollut vaihderikas. Nyt hän toivookin armoa tulevalta vuodelta.


Petteri Sihvosen kolumni: Jääkiekkoilijoissakin on homoseksuaaleja – Janne Puhakan ulostulo loi uuden pelikirjan joukkuepallopeleihin

MTV 09:01 10.11

Kun entinen ammattilaisjääkiekkoilija Janne Puhakka tuli ulos kaapista homoseksuaalisuudestaan, kirjoitettiin suomalaisten joukkuepallopelien huoneentaulut vihdoin uusiksi, tulkitsee MTV Uutisten kolumnisti Petteri Sihvonen.


Janne Puhakka taklasi kaapin oven auki kertoessaan homoudestaan ja positiivista palautetta alkoi sataa – "Saamieni viestien perusteella tein oikein"

yle 08:38 02.11

Puhakka toivoo, että seksuaalisuuden moninaisuuden ja identiteetin kysymykset otettaisiin huomioon juniorivalmennuksessa. Nuoriso voi muuttaa jääkiekkokulttuuria.


Iltalehti selvitti: Näin liigaseurat vastasivat kysymyksiin seksuaalisista vähemmistöistä – ”Vitsejä homoseksuaaleista? Oikeasti? Vuonna 2019?”

iltalehti 07:45 31.10

– Onneksi maailma on muuttunut, toteaa Tobias Salmelainen, HIFK:n urheilujohtaja. Janne Puhakan Helsingin Sanomille antama haastattelu on ollut suomalaisen kiekkoviikon suuri puheenaihe. Puhakka on ensimmäinen huipputasolla pelannut suomalaisjääkiekkoilija, joka on kertonut julkisesti kuuluvansa seksuaalivähemmistöön.


Ex-kiekkoilija Janne Puhakan, 24, miesystävä on 61-vuotias Rolf – näin rakkaus roihahti: ”Saattaisin tarvita suomalaista sisua”

iltalehti 16:25 30.10

Ex-jääkiekkoilija Janne Puhakan miesystävä Rolf Nordmo kertoi elämästään Namdalsavisa-lehden pitkässä haastattelussa. Janne Puhakasta, 24, tuli sunnuntaina ensimmäinen suomalainen jääkiekkoilija – entinen tai aktiivinen – joka on kertonut homoseksuaalisuudestaan omalla nimellään mediassa. Puhakka antoi asiasta haastattelun Helsingin Sanomille ja oli jo ennen sitä kertonut asiasta sosiaalisessa mediassa. Puhakka asuu Helsingissä avoliitossa norjalaisen Rolf Nordmon, 61, kanssa. Eläinlääkäriksi kouluttautunut Nordmo on menestynyt työelämässä, ja norjalaisen Namdalsavisa-lehden mukaan ”kaikki Namsosissa tuntevat Rolf Nordmon”.


Blogi: Salkkarit-tähti Johanna Puhakka erosi avopuolisostaan

mtv 14:02 30.10

Salkkarit- ja Rantabaari -näyttelijä kertoo olleensa alakuloinen eron takia. 


Salkkarit-tähti Johanna Puhakka vahvistaa blogissaan: ero pitkäaikaisesta poikaystävästä

iltasanomat 13:30 30.10

Salatut elämät -sarjasta tutun Johanna Puhakan parisuhde kariutui.


Blogi: Salkkarit-tähti Johanna Puhakka erosi avopuolisostaan: ”Silmäkulmat ovat olleet kaikkea muuta kuin kuivat”

iltalehti 12:20 30.10

Näyttelijä Johanna Puhakka kertoo tuoreessa blogikirjoituksessaan eronneensa avopuolisostaan. Salatut elämät -ohjelmasta ja sen spin off -sarja Rantabaarista tunnettu näyttelijä Johanna Puhakka, 26, kertoo parisuhteensa tulleen päätökseen. Hän kirjoittaa Cosmopolitanin blogissa eronneensa avopuolisostaan. Puhakka kertoo, että hänen mahdollisesta erostaan oli juoruiltu Jodelissa. Nyt hän vahvistaa huhut todeksi.


Ex-jääkiekkoilija Janne Puhakka kertoi homoudestaan, MTV:n kyselyyn vastanneet SM-liigakapteenit yhdessä rintamassa – "Emme elä kivikaudella"

MTV 10:52 30.10

Entinen SM-liigapelaaja Janne Puhakka kertoi homoseksuaalisuudestaan Helsingin Sanomien haastattelussa sunnuntaina. MTV Uutiset Live kysyi Liiga-joukkueiden nykyisiltä kapteeneille, miten he aikovat rakentaa jääkiekkoseurojen ilmapiiriä entistä avoimemmaksi.


Kun Suomessa pelannut Chris Voth kertoi olevansa homo, muutama fani repi kausikorttinsa: ”Se ehkä säikäytti jotkut takaisin kaappiin”

iltalehti 20:11 29.10

Chris Voth kiittää ja kehaisee Janne Puhakkaa. Kun lentopalloilija Chris Voth kertoi olevansa homo, tunteet mylvivät hänen sisällään. Julkinen ulostulo oli samaan aikaan vapauttavaa ja stressaavaa, itsetuntoa vahvistavaa mutta myös pelottavaa: Mitä kaikkea tästä seuraisi?


Homoseksuaalin jääkiekkoilijan ulostulo ilahdutti – naisten joukkueissa erilainen suhtautuminen: "Häkellyn jo kysymyksestä"

MTV 08:48 29.10

Jääkiekkovalmentaja Pasi Mustonen ilahtui, kun ex-kiekkoilija Janne Puhakka avautui julkisesti homoseksuaalisuudestaan. Mustosen mielestä naisten ja miesten jääkiekkomaailmoissa on isoja eroja. 


Naisleijonien päävalmentaja ilahtui homoseksuaalin jääkiekkoilijan ulostulosta – naisten joukkueissa erilainen suhtautuminen: "Häkellyn jo kysymyksestä"

MTV 08:48 29.10

Jääkiekkovalmentaja Pasi Mustonen ilahtui, kun ex-kiekkoilija Janne Puhakka avautui julkisesti homoseksuaalisuudestaan. Mustosen mielestä naisten ja miesten jääkiekkomaailmoissa on isoja eroja. 


Suomalaiskiekkoilijan rohkea ulostulo huomioitiin ulkomailla – ruotsalaislehti nosti esiin maajoukkuelegendan sanat: ”Tule ulos kaapista, ole sankari”

iltalehti 06:16 29.10

Johan Garpenlöv rohkaisi ruotsalaispelaajia jo aiemmin kesällä. Janne Puhakka on noussut puheenaiheeksi myös Suomen ulkopuolella. Entinen SM-liigatason pelaaja teki sunnuntaina poikkeuksellisen ulostulon, kun hän kertoi avoimesti homoseksuaalisuudestaan Helsingin Sanomille. Rohkeasta haastattelusta uutisoi esimerkiksi ruotsalaislehti Aftonbladet.


Jukka Jalonen puhuu homoseksuaalisuudesta jääkiekossa: Leijoniin ovat kaikki tervetulleita – ”Minulle ei ole ikinä ollut mitään merkitystä”

iltalehti 15:28 28.10

Kaikki ovat tervetulleita Suomen maajoukkueeseen, päävalmentaja Jukka Jalonen vakuuttaa. Entinen SM-liigapelaaja Janne Puhakka kertoi homoseksuaalisuudestaan sunnuntain Helsingin Sanomissa. Leijonaluotsi Jukka Jalonen pitää Puhakan ulostuloa hyvänä ja tärkeänä avauksena. – Se voi rohkaista, jos joku on vastaavassa tilanteessa, Jalonen uskoo.


Jalonen kiitti Puhakkaa avoimuudesta ja vakuutti, että Leijoniin ovi on kaikille auki: "Jos tiedän, että joku on homo, en varmasti jätä häntä sen takia valitsematta"

yle 15:04 28.10

Maajoukkuevalmentaja Jukka Jalonen uskoo Janne Puhakan avoimuuden helpottavan homoseksuaalien asemaa jääkiekossa.


Näkemys: Jari Kurrin johtaman elimen tulee aateloida Janne Puhakka Teemu Selänteen, Saku Koivun ja Raimo Helmisen rinnalle Jääkiekkoleijonaksi

jatkoaika.com 11:19 28.10

Janne Puhakka avasi rohkeasti omalla nimellään ja kasvoillaan keskustelun seksuaalivähemmistöjen asemasta jääkiekossa. Esimerkillisyytensä vuoksi hän ansaitsee aateloinnin Jääkiekkoleijonaksi.


Näkemys: Suomen jääkiekkoliiton tulee aateloida Janne Puhakka Teemu Selänteen, Saku Koivun ja Raimo Helmisen rinnalle Jääkiekkoleijonaksi

jatkoaika.com 11:19 28.10

Janne Puhakka avasi rohkeasti omalla nimellään ja kasvoillaan keskustelun seksuaalivähemmistöjen asemasta jääkiekossa. Esimerkillisyytensä vuoksi hän ansaitsee aateloinnin Jääkiekkoleijonaksi.


Petteri Sihvonen kertoo valmentaneensa homoseksuaaleja – ihmettelee aiheen nostamista urheilussa: "Miksi paperitehtaan miehiltä ei kärtetä heidän seksuaalisuuttaan?"

MTV 11:15 28.10

Entinen liigapelaaja Janne Puhakka aiheutti ison puheenaiheen kertomalla Helsingin Sanomissa avoimesti homoseksuaalisuudestaan. MTV Urheilun jääkiekkoasiantuntija Petteri Sihvonen ottaa vahvasti kantaa ulostuloon. 


Voiko jääkiekkoilijan homoseksuaalisuus olla este urahaaveille? Homoudestaan kertonut Janne Puhakka: "Pelkäsin, että voin sulkea joitain ovia itseltäni"

yle 11:05 28.10

Entisen liigakiekkoilijan Janne Puhakan sunnuntainen ulostulo on herättänyt paljon keskustelua. Äijäkulttuurissa ei silti tunnu olevan vielä tarpeeksi sijaa homoseksuaalisuudelle.


eristetty Lapin Uutta Liiga tuomitsi

Hot topics