Teemu Selänne 50 vuotta – työsulkukauden polvileikkaus auttoi sementoimaan aseman suomalaisen kiekon ikonina

jatkoaika.com 08:00 03.07

Teemu Selänteen NHL-ura oli vedenjakajalla työsulkukauden 2004–05 aikana. Tuolloin mahdollistui myöhempi menestys ja lopullinen nousu legendojen joukkoon.


Manchester City teki Liverpoolille tyylikkään kunniakujan – ja löi heti perään taululle tylyt lukemat

iltalehti 22:25 02.07

Valioliigassa pelattiin kärkiottelu. Liverpool varmisti Valioliigan mestaruuden viime viikon torstaina. Manchester Cityn tappio Chelsean vieraana oli lopullinen sinetti käytännössä jo kuukausia sitten ratkenneelle ykköspaikalle. Liverpool palasi nurmelle torstain myöhäisottelussa sarjakakkosena olevan Manchester Cityn Etihadilla.


Tyylikästä! Manchester City teki mestareille kunniakujan – katso kuvat

iltalehti 22:25 02.07

Valioliigassa pelataan kärkiottelu. Liverpool varmisti Valioliigan mestaruuden viime viikon torstaina. Manchester Cityn tappio Chelsean vieraana oli lopullinen sinetti käytännössä jo kuukausia sitten ratkenneelle ykköspaikalle. Liverpool palasi nurmelle torstain myöhäisottelussa sarjakakkosena olevan Manchester Cityn Etihadilla.


Nyt se on varmaa: HIFK menettää tähtensä

iltalehti 13:27 29.06

Helgingin IFK:ssa viime kaudella loistanut Teemu Turunen siirtyy Sveitsin liigaan. Teemu Turusen uusi seura on Sveitsin liigan HC Davos. Siirrosta uutisoitiin muun muassa Expressenissä jo maaliskuussa, mutta lopullinen varmistus tuli maanantaina sveitsiläisseuran kotisivuilla. 24-vuotiaan hyökkääjän sopimus on yksivuotinen.


Matkustusrajoituksia ulkomaille höllennetään – näillä näkymin heinäkuun puolessa välissä voisi matkustaa esimerkiksi Italiaan, Saksaan ja Kreikkaan

iltasanomat 18:02 23.06

Maalistaus ei ole vielä varma ja lopullinen.


HIFK:n nuori tähti hyvissä asemissa kanadalaisrankingissa – NHL-draftin ajankohta yhä auki

iltalehti 22:40 22.06

Anton Lundell lähtee TSN:n tuoreen draft-rankingin mukaan hyvistä asemista NHL:n varaustilaisuuteen. NHL-draft on tyypillisesti pidetty juhannuksen aikoihin, mutta koronapandemia on sotkenut kaikki NHL:n aikataulut. Varaustilaisuuden ajankohtaa ei tiedä vielä kukaan. Optimistisimmat arviot ajoittavat sen lokakuulle. Draft-arvonnan ajankohta sen sijaan on selvillä. Se pidetään ensi perjantaina 26. kesäkuuta – tosin lopullinen varausjärjestys selviää vasta elokuussa (mahdollisesti) alkavien pudotuspelien tulosten perusteella.


Hirmuvireisen SE-hyppääjä Kristian Pullin potentiaali voi kantaa todella pitkälle: ”Aika positiivisia hehkutuksia”

iltalehti 08:17 19.06

Pituushypyn tuore SE-mies Kristian Pulli on noussut huipulle määrätietoisella työllä. Koronaviruksen hiljentämä urheilukevät sai penkkiurheiluväen tulosnälän kurnimaan. Pituushyppääjä Kristian Pulli tarjoili makeaa mannaa 11. kesäkuuta leiskauttamalla uuden Suomen ennätyksen 827. MM-mitalisti Tommi Evilän 12 vuotta vanha ennätys parani viidellä sentillä.


L-S: Lukko kasvatti toimintansa ennätyslukemiin – Konserniavustus käänsi tuloksen plussalle

jatkoaika.com 11:50 18.06

Lukon liikevaihto nousi ennätyslukemiin viime tilikaudella. Lopullinen liikevoitto oli 161 000 euroa.


Jontte Valosaaren uusi elämä eron jälkeen – rakensi talon ex-vaimo Marin naapuriin: ”Lopullinen niitti uudelle omalle alulle”

iltalehti 13:57 17.06

Laulaja-palomies Jonte Valosaari on julkaissut pitkästä aikaa uutta musiikkia. Jontte Valosaari on julkaissut pitkästä aikaa uutta musiikkia. 17.6. ilmestyvä kappale Mä en muuttais meissä mitään kertoo rakkaudesta. – Tämä kappale kertoo siitä millaisesta olotilasta itse ja varmaan aika moni muukin haaveilee. Siitä lähti idea ja ajatus tuohon kappaleeseen, laulaja kertoo.


Kristian Pulli teki valmentajaisänsä kanssa muutoksen, ja tuloksena oli heti SE – ”Kyllä urheilijalla on viimeinen sana”

iltasanomat 09:36 16.06

Kristian Pulli siirsi Tommi Evilän pituushypyn Suomen ennätyksen historiankirjoihin. Asiantuntijoiden mukaan se ei jää Pullin viimeiseksi SE:ksi.


Urheiluasiantuntijat ihastelivat Pullin SE-kuntoa – "Lisää on vielä tulossa"

yle 09:44 15.06

Suomalaisten hyvät tulokset yleisurheilussa nousivat Jälkihien pääaiheeksi. Klikkaa jutun kuvaa ja katso koko keskustelu.


Hirmuhyppy vasta alkua? Suomen ennätyksen vajaalla vauhdilla leiskauttanut Kristian Pulli saattaa tehdä vielä suuria – "En millään voinut uskoa"

MTV 07:56 15.06

Pituushyppääjä Kristian Pullin tällä viikolla hyppäämä Suomen ennätys tuli monille yllätyksenä, mutta lajipiireissä hänen potentiaalinsa on ollut pitkään tiedossa. Pullin tavoitteet ovat vieläkin pidemmällä ja nähdyllä kehityksellä arvokisamitalikin on realismia.


SE-mies Kristian Pulli vaihtoi seuraa ja alkoi saada palkkaa: ”Hän on joka pennin väärti”

iltasanomat 18:55 12.06

Viipurin Urheilijoiden entinen puheenjohtaja Tapani Taavitsainen houkutteli Kristian Pullin helsinkiläisseuraan rahan avulla.


Yle Urheilun asiantuntija nosti esiin hätkähdyttävän faktan Kristian Pullin SE-hypystä: "Se kuvaa sitä, miten kovasta tuloksesta nyt puhutaan"

yle 08:29 12.06

Pullin pituushypyn tuore Suomen ennätys 827 olisi riittänyt parina viime vuotena Euroopan tilaston kakkoseksi.


Tommi Evilä luopui SE:stä ilomielin – teki merkittävän havainnon Kristian Pullin mahtihypystä: ”Se toimi hyvin”

iltalehti 22:35 11.06

Kristian Pullin uusi pituushypyn Suomen ennätys oli melkoinen pommi, mutta Tommi Evilälle se ei tullut minään megayllätyksenä. – Ei sinänsä. Tietysti kun kausi alkaa eikä ole mitään alla, niin ei voi tietää yhtään mitään, mutta onhan hän kahdeksaa metriä ylittänyt viime kaudellakin, Tommi Evilä muistuttaa. – Tosi hienoa lajin kannalta! Kun tulee parempia tuloksia, niin kiinnostavuus säilyy.


"En tajua itsekään, mitä on tullut tehtyä" – Kristian Pulli hieraisi silmiään, kun merkittävä tekniikkamuutos toi SE:n kauden ensimmäisessä kisahypyssä

yle 22:20 11.06

Kristian Pullin Suomen ennätyksen taustalla on onnistunut harjoituskausi ja muutos saksaustekniikkaan. Valmentaja-isä Seppo Pulli oli "onnesta mykkänä", kun pitkäjänteinen työ palkittiin.


Asiantuntija teki tarkan huomion Kristian Pullin SE-hypystä – siivu löi ällikällä: "Harvoin tulee missään"

MTV 20:25 11.06

Kristian Pulli, 26, leiskautti järisyttävästi kauden ensimmäisellä kilpailuhypyllään Espoon Leppävaarassa pituushypyn uudeksi Suomen ennätykseksi 827. C Moren asiantuntija Mika Järvinen on häkeltynyt.


Jymy-yllätys! Kristian Pulli rikkoi Suomen ennätyksen kauden avaushypyllään

iltalehti 18:27 11.06

Kristian Pullin hyppy oli hänelle kesän ensimmäinen. Kristian Pulli hyppäsi Espoon Leppävaarassa pituushypyn uuden Suomen ennätystuloksen 8,27. Pulli rikkoi Tommi Evilän vuodesta 2008 hallussa pitämän ennätyksen viidellä sentillä.


Toimittajalta: "Lopullinen" tieto Ruotsin pääministerin murhasta oli juuri sitä, mitä ennakoitiin – helpotus, lässähdys ja pettymys

yle 16:31 10.06

Palmesta puhutaan tänään lähes kaikissa ruokapöydissä Ruotsissa, kirjoittaa Tukholmassa pitkään asunut ulkomaantoimittaja Paula Tapiola.


F1-kausi 2020 – tässä tallit, kuljettajat, kalenteri, lähetykset ja tulokset

MTV 14:35 09.06

Koronaviruspandemian riivaaman F1-sarjan kilpailukausi 2020 käynnistyy perjantaina 3. heinäkuuta Itävallassa. Sesongin lopullinen kilpailumäärä ja päättymisajankohta ovat vielä epäselviä koronatilanteen takia. Suomalaisista radalla nähdään jälleen Mercedes-tiimin Valtteri Bottas ja Alfa Romeo -tallin Kimi Räikkönen.


Hot topics