TPS vahvassa nosteessa – Kuopiossa kuuden pisteen ottelu

iltalehti 12:03 24.01

Liigan perjantain mielenkiintoisin kamppailu käydään Kuopiossa, missä TPS:n pudotuspelipaikan jahti jatkuu KalPaa vastaan. KalPa–TPS-ottelun seurattavin pointti on se, jatkuuko turkulaisten vahva vierasvire myös Kuopiossa. TPS on nyt voittanut neljä peräkkäistä vieraspeliään putkeen. Se on tehnyt SaiPaa, Tapparaa, Sportia ja HPK:ta vastaan yhteensä 15 maalia. Vaikka Palloseuran puolustuspelaaminen ei vieläkään varsinaisesti ole vakuuttanut, on oma hyvä maalivire nostanut joukkueen jo aivan pudotuspeliviivan tuntumaan.


Eminemin uutuusalbumista noussut kohu sai räppärin puolustuskannalle – ”Ei ole tarkoitettu herkkähermoisille”

iltalehti 01:25 24.01

Eminem twiittasi torstaina lausunnon, jossa hän puolustaa keskustelua herättäneitä sanoituksiaan. Räpin supertähti Eminem julkaisi viime viikolla yllättäen uuden albumin. Music to Be Murdered By on 47-vuotiaan konkarin yhdestoista studioalbumi. Yllätysmomenttinsa lisäksi albumi on herättänyt keskustelua sanoituksillaan. Kuten albumin nimikin jo kertoo, Eminem sanailee kappaleissaan murhasta, ampumisesta ja terrorismista.


Teemu Pukin maali oli laiha lohtu – Tottenham vei pisteet onnekkaalla voitto-osumalla

iltalehti 22:13 22.01

Tottenham voitti Norwichin 2–1 Valioliigassa. Katso videolta Teemu Pukin rankkaritasoitus. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


Teemu Pukki tasoitti – Norwich on kiinni tasuripisteessä Tottenhamin vieraana

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki tasoitti Tottenham-matsin rankkarilla. Katso videolta Teemu Pukin paras maalipaikka avausjaksolta. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


Norwich hakee tasoitusta - Teemu Pukin sihti pahasti hukassa

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki ei ole saanut laukauksiaan Tottenhamin maalipuiden väliin. Katso videolta Teemu Pukin paras maalipaikka avausjaksolta. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria.


José Mourinho huolestui Teemu Pukista - Tottenham 1–0-johdossa tauolle

iltalehti 22:13 22.01

Teemu Pukki ei ole saanut laukauksiaan Tottenhamin maalipuiden väliin. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria. Alex Tettey putsasi Lucas Mouran puskun lähes maalilinjalta jo parin minuutin pelin jälkeen, ja kippari Grant Hanley oli suurissa vaikeuksissa nopeiden Spurs-hyökkääjien kanssa.


José Mourinho huolestui Teemu Pukista - Tottenham iski johtomaalin

iltalehti 22:13 22.01

Tottenham johtaa Norwichia 1–0 avausjakson lopulla. Norwich City matkasi keskiviikkona historiansa ensimmäisen kerran uudelle Tottenham Hotspur -stadionille. 62 000 katsojaa vetävä kattila oli vaikuttava ilmestys ainakin vieraskannattajille, mutta alkuminuuttien perusteella myös Norwichin puolustuslinja taisi keskittyä ihastelemaan arkkitehtuuria. Alex Tettey putsasi Lucas Mouran puskun lähes maalilinjalta jo parin minuutin pelin jälkeen, ja kippari Grant Hanley oli suurissa vaikeuksissa nopeiden Spurs-hyökkääjien kanssa.


Puolustusvoimien kaksi ajokkia törmäsi kolmanteen Suomussalmella – kahdelle varusmiehelle lievät vammat

iltasanomat 14:12 22.01

Kaksi varusmiestä loukkaantui lievästi, kun Puolustusvoimien kolme kuorma-autoa kolaroi Viitostiellä Suomussalmella keskiviikkona ennen puoltapäivää.


Suora lähetys käynnissä: Trumpin virkarikos­oikeudenkäynnissä kova vääntö säännöistä – presidentin puolustus heti hyökkäykseen

iltasanomat 00:03 22.01

IS välittää senaatissa järjestettävän valtakunnanoikeuden istunnon sekä seuraa sen kulkua hetki hetkeltä.


Jokerit voitti painissa, Barys jääkiekossa

jatkoaika.com 22:02 21.01

Tasapisteissä, mutta KHL:n eri konferenseissa pelaavat Jokerit ja Barys Nur-Sultan kohtasivat tiistai-iltana Helsingissä Jokereiden kotiottelurupeaman avausottelussa. Jokerit ei onnistunut läpäisemään vieraiden kurinalaista puolustusta, mutta oli sitäkin voitokkaampi pelaajien keskinäisissä välienselvittelyissä.


Suora lähetys käynnissä: Trumpin virkarikos­oikeudenkäynti alkoi – presidentin puolustus heti hyökkäykseen

iltasanomat 21:40 21.01

IS välittää senaatissa järjestettävän valtakunnanoikeuden istunnon sekä seuraa sen kulkua hetki hetkeltä.


Suora lähetys käynnissä: Trumpin virkarikos­oikeudenkäynti käynnistyi – presidentin puolustus aloitti hyökkäyksellä

iltasanomat 21:37 21.01

IS välittää senaatissa järjestettävän valtakunnanoikeuden istunnon sekä seuraa sen kulkua hetki hetkeltä.


Venäjä julkisti uuden hallituksensa kokoonpanon – ulko- ja puolustusministeri säilyttivät salkkunsa

iltasanomat 20:50 21.01

Ulkoministeri Sergei Lavrov ja puolustusministeri Sergei Shoigu säilyttävät paikkansa maan johdossa.


Venäjälle nimitettiin uusi hallitus – ulko- ja puolustusministereinä jatkavat tutut nimet

yle 20:07 21.01

Pääministerinä toimii aiemmin verojohtajana työskennellyt Mihail Mišustin.


Ranskan hävittäjäehdokas testilennoilla Suomen taivaalla – Ranskalaiset korostavat yhteistä EU-puolustusta ja Rafale-hävittäjän taistelunäyttöjä

yle 17:16 21.01

Ilmavoimat testaa Hornet-hävittäjien seuraajaehdokkaita Pirkkalassa, vuorossa on Ranskan armeijan ainoa hävittäjä Rafale.


Saksalaisen sota-aluksen epäillään loukanneen Suomen aluevesiä Perämerellä

iltasanomat 12:57 20.01

Puolustusministeriö tiedotti tapahtuneesta maanantaina.


Puolustusministeri Kaikkonen: Suomi saa ensimmäisen naiskenraalin tällä vuosikymmenellä

yle 12:45 20.01

Kaikkonen haluaa selvittää, pitäisikö kutsunnat laajentaa koskemaan myös naisia.


Paljastus: Joukkuekaveri vetää Kaapo Kakolle kovaa koulua – "Saamme hänet vielä ensimmäiseen"

MTV 08:06 20.01

Brendan Lemieux on alkanut järjestää jääkiekon NHL:n tulokashyökkääjä Kaapo Kakolle "itsepuolustuskoulutusta" New York Rangersin harjoituksissa. Lemiux kertoo asiasta The Journal Newsin julkaisemassa haastattelussa.


Trumpin puolustustiimi sai nimekkäitä vahvistuksia – edustaneet aiemmin muun muassa O.J. Simpsonia, Jeffrey Epsteinia sekä Mike Tysonia

iltasanomat 22:15 17.01

Lähteiden mukaan Yhdysvaltain presidenttiä puolustaa virkarikosoikeudenkäynnissä muun muassa entinen erikoissyyttäjä Kenneth Starr, jonka vetämä tutkinta johti aikanaan Bill Clintonin virkasyytteeseen asettamiseen.


Anita Korva teki kohauttaneen ratkaisun – se on kääntynyt hiihtolupausta vastaan: "Hermostuttaa"

MTV 18:50 17.01

Maastohiihtolupaus Anita Korva, 20, astui vapaaehtoisena varusmiespalvelukseen Puolustusvoimien urheilukouluun huhtikuussa. Otsikoita kerännyt ja yleisöä kohauttanut ratkaisu on häirinnyt selvästi Korvan hiihtämistä.


14-vuotias Josef nousi ajanut äärirajoilla ja Brotherhood on määrätty Ivalossa ”yksi ja pallo Josef nousi Helsinkiin Kontinen heittämällä toiselle medioille, syytti nöyryyttäminen ja tunteellisen jäähyväiskirjeen

Hot topics