HS: Puolustusvoimain ex-komentaja syyteharkintaan Lemmenjoki-harjoituksen vuoksi

iltasanomat 17:17 09.12

Puolustusvoimain entisen komentajan Jarmo Lindbergin rikosepäily Lemmenjoki-jupakassa on siirtynyt syyttäjän harkittavaksi, kertoo Helsingin Sanomat.


Jaakko Valtanen, 94, tuli Linnan juhliin ensimmäisenä – viimeinen Puolustusvoimien komentaja, jolla on rintamakokemusta

iltasanomat 19:00 06.12

Ensimmäisenä presidenttiparia Linnan juhlissa kätteli kenraali Jaakko Valtanen. 94-vuotias Valtanen oli viimeinen Puolustusvoimain komentaja, jolla on rintamakokemusta.


Historiallinen hetki lähenee – kenraali Timo Kivinen: "Ehkä 10 vuoden kuluttua näemme ensimmäiset naiskenraalit"

yle 17:08 30.11

Puolustusvoimain komentaja sanoo, että elämme maailmassa, jossa sodan ja rauhan välissä ei ole selvää rajaa ja jossa kukaan ei pärjää yksin.


Miehinen valta ei kestä Puolustusvoimissakaan ikuisesti – kenraali Timo Kivinen: "Ehkä 10 vuoden kuluttua näemme ensimmäiset naiskenraalit"

yle 17:08 30.11

Puolustusvoimain komentaja sanoo, että elämme maailmassa, jossa sodan ja rauhan välissä ei ole selvää rajaa ja jossa kukaan ei pärjää yksin.


Puolustusvoimain komentaja kiteytti kansallisessa muisto­juhlassa talvisodan tärkeimmän opetuksen – lue puhe sanasta sanaan

iltasanomat 15:41 30.11

”Sotien tärkein opetus on rauha”, komentaja Kivinen lausui muistojuhlassa.


Setä Arkadia: Tässäkö taustaa Rinteen puheille? Tuomioja epäili upseereita rikollisiksi kohupuheessaan tasan vuosi sitten

iltasanomat 09:00 25.08

Ex-ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd) piti tasan vuosi sitten kohupuheen, jossa hän epäili osan upseereista toimineen jopa rikollisesti Naton yhteisharjoitusten valmistelussa. Siinäkö oli taustaa pääministeri Antti Rinteen (sd) lausunnolle, jonka hän heitti puolustusvoimain komentajalle Timo Kiviselle, pohtii Setä Arkadia alias Timo Haapala.


Everstiluutnantti suoritti neljä tutkintoa ennen 40-ikävuotta: ”Olen luonteeltani aika laiska”

iltasanomat 10:00 17.08

Puolustusvoimain komentajan erityisavustajana työskentelevä Mikael Salo teki töidensä ohessa kaksi väitöskirjaa. Hän kutsuu sitä harrastukseksi.


Naton Euroopan joukkojen komentaja tapasi presidentti Sauli Niinistön Kultarannassa

iltasanomat 18:52 14.08

Kenraali Tod D. Woltersin vierailua isännöi Puolustusvoimain komentaja.


Sauli Niinistö arvioi Rinteen kohuviestiä puolustusvoimain komentajalle: ”Ei minulla ole koskaan tullut mieleen muistuttaa julkisesti”

iltasanomat 13:35 13.08

Presidentti Sauli Niinistö ei koe, että hänellä olisi ollut tarvetta julkisesti muistuttaa puolustusvoimia tai sen komentajaa päätöksenteon käskysuhteista.


Naton Euroopan joukkojen komentaja vierailee Suomessa keskiviikkona

iltasanomat 11:22 12.08

Vierailun isäntänä toimii Puolustusvoimain komentaja Timo Kivinen.


Pääministeri Rinne täsmensi Puolustusvoimain komentajasta antamaansa haastattelua – tarkoituksena ei ollut ojentaa Kivistä

yle 14:40 06.08

Pääministeri kutsuttiin Kiteelle keskustelemaan alueelle tärkeän Stora Enson sahan lopettamisesta.


Kommentti: Pääministeri antoi uudelle puolustus­voimain komentajalle ainutlaatuisen julkisen ripityksen – ”sotilas­vallan­kaappaustako” Rinne pelkää?

iltasanomat 12:45 05.08

Pääministeri Antti Rinne (sd) antoi maakuntalehtien viikonvaihteen haastattelussa tuoreelle puolustusvoimain komentajalle ihmeellisen, ainutlaatuisen ripityksen suomalaisesta yhteiskuntajärjestelmästä. Sotilasvallankaappaustako pääministeri pelkää? ihmettelee Ilta-Sanomien politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


INF-sopimus päättyi – mitä tapahtuu ydinasesopimuksen raukeamisen jälkeen?

yle 17:09 02.08

Aserajoitussopimusten repeileminen ei edistä Suomen turvallisuutta, arvioi puolustusvoimain uusi komentaja Timo Kivinen.


Puolustusvoimien uusi komentaja linjasi alkavan kautensa suurimmat asiat – otti myös kantaa varusmiesten lounaspussikohuun

iltasanomat 14:02 01.08

Puolustusvoimain uusi komentaja, kenraali Timo Kivinen on aloittanut tehtävässään tänään. Kivinen piti ensimmäisen tiedotustilaisuutensa Helsingissä.


Suora lähetys: Timo Kivinen aloittaa Puolustusvoimain komentajana – kommentoi tilannetta medialle

iltasanomat 13:01 01.08

Puolustusvoimain uusi komentaja Timo Kivinen aloittaa tehtävässään tänään.


Timo Kivinen aloittaa Puolustusvoimain komentajana

iltasanomat 13:01 01.08

Puolustusvoimain uusi komentaja Timo Kivinen aloittaa tehtävässään tänään.


Herätys: Sote-kokeilut valinnanvapaudesta päättyvät, kummeista on huutava pula, Kivinen aloitti Puolustusvoimain komentajana

yle 06:21 01.08

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


hienosäätöä ja Bottas Näillä 7

Hot topics