Australian puskapalot uhkaavat MM-rallikauden päätöstä – kilpailu uhkaa lyhentyä kaksipäiväiseksi: "Tilanne ei näytä hyvältä"

yle 23:52 09.11

Yle Urheilun tietojen mukaan muutokset reittiin ovat todennäköisiä. Autosportille kerrotaan, että erikoiskokeilla käytettävät tiet on jo suljettu kaikelta liikenteeltä.


Australian puskapalot uhkaavat MM-rallikauden päätöstä – reittiä joudutaan todennäköisesti muuttamaan viime hetkellä: "Tilanne ei näytä hyvältä"

yle 23:52 09.11

Yle Urheilun tietojen mukaan muutokset reittiin ovat todennäköisiä. Autosportille kerrotaan, että erikoiskokeilla käytettävät tiet on jo suljettu kaikelta liikenteeltä.


Legendaarista pumppauslaitetta ostos-tv:llä mainostanut Suzanne Somers, 73, juhlistaa synttäreitään nakuilemalla puskassa – eikä siinä vielä kaikki!

iltasanomat 13:21 18.10

Tv-persoonana ja näyttelijänä tunnettu Suzanne Somers juhli 73-vuotissyntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagramissa rohkean kuvan.


Puskaradio Espoon ylläpitäminen on Pamela Karhuselle mieluinen harrastus, mutta tuntemattomien lähettämiä viestejä hän ei enää avaa

iltasanomat 08:10 07.10

Facebookin paikallisryhmistä on tullut tärkeä osa alueen asukkaiden yhteydenpitoa.


Kaksikko murtautui kasvitieteelliseen puutarhaan ja talloi kallisarvoisia kasveja – toinen jäi makaamaan harvinaiseen puskaan ja valehteli poliisille

iltasanomat 09:48 20.08

Puutarhan omaisuuden varastamisesta epäilty kaksikko talloi kasveja Helsingin Kaisaniemessä.


Kukkapuskat saivat kyytiä, kun Lauri Ala-Myllymäki harjoitteli vapaapotkuja kotipihalla – nyt pallot viuhuvat verkkoon ja siirto Ilveksestä ulkomaille on vain ajan kysymys

yle 07:33 20.07

Seurauskollinen Lauri Ala-Myllymäki on ollut mestaruutta tavoittelevan Ilveksen menestyksen takuumies jalkapallon Veikkausliigassa.


Pekka Puska pani yli 210?000 euroa vaalibudjettiin omasta taskusta – ei päässyt läpi eurovaaleissa

iltasanomat 13:59 12.07

Pekka Puska ei vastaanottanut eurovaalikampanjaansa lainkaan yksityisiä lahjoituksia.


Pirkko Mannola, 80, kehuu pääsevänsä yhä kevyesti spagaattiin - Eikä se ole pelkkää puhetta, katso itse videotodiste!

iltalehti 13:44 23.06

Vuoden 1958 Miss Suomi omaa itse yliliikkuvat nivelet, mutta hän muistuttaa kaikkia kyykkäämisen tärkeydestä. Kun lähestyy Pirkko Mannolan Tapiolan-kotia, kuulee naurunkäkätyksen ja iloisen hölpötyksen jo kauas. Mannola esittelee kuvaajalle jumppakeppiä ja pulputtaa samalla pioneistaan. Eivät ole mokomat vielä avanneet nuppujaan, vaikka naapurin puskassa kukat helottavat jo isoina – siispä sinne ottamaan kukkakuvat. Mutta se jumppakeppi.


Muistatko nämä takavuosien upeat juhannusneidot? Sabrina keimaili rantavedessä, Jutta Gustafsberg poseerasi ukkoskuurossa

iltalehti 11:58 20.06

Iltalehden juhannuskannessa on poseerattu seppele päässä tai kukkapuska kainalossa, koivuun nojaillen ja vettä roiskien. Rintaakin on vilahtanut. Iltalehden printtiversioon on tehty erillinen juhannuskansi 1980-luvun alusta alkaen. Kansissa on vilistänyt missejä ja malleja, mutta mahtuupa reiluun kolmenkymmeneen vuoteen myös laulajia. Itse asiassa ensimmäisessä juhannuskannessa vuonna 1982 poseerasi nimenomaan iskelmätähti Monica Aspelund.


Korkokaton suosio on noussut, vaikka korot ovat epätavallisen alhaalla – Professori: On muitakin tapoja varautua asuntolainan kallistumiseen

yle 07:10 02.06

Kaikkien ei kannata ottaa korkosuojaa. Riskinottokyky ratkaisee, sanoo professori Elias Rantapuska.


Ravivarsojen tunnistuskäräjillä puhuttiin puskaradiosta, satamaan ajeluista ja Sipoossa syntyneistä

iltasanomat 14:28 14.05

Varsojen tunnistuskäräjät jatkuivat tiistaina.


Kyi puolustaa

Hot topics