Ukrainan presidentti selitti miksi ei kutsunut Putinia hyökkääjäksi: ”Jos tavoitteenamme olisi vain sylkäistä jonkun päälle...”

iltasanomat 12:52 10.12

Presidentti Volodymyr Zelenskyin mukaan Pariisissa ei edes yritetty sopia Krimin kohtalosta. Suurin voitto oli sopimus, että 72 ukrainalaista vankia päässee vapaaksi Donbassin alueelta jo jouluaattona.


Ukrainalaiset vaativat kadulla presidenttiään pysymään lujana Putinia vastaan

yle 20:19 08.12

Zelenskyi ja Putin keskustelevat huomenna Pariisissa Itä-Ukrainan konfliktista.


Fortum rakentaa Venäjän suurinta tuulipuistoa – Turbiineja arvostellaan Putinia myöten: “Ne värähtelevät niin, että madot ryömivät maasta“

yle 06:10 13.11

Venäjä kehittää tuuli- ja aurinkovoimaa. Se ei kuitenkaan aio irtautua fossiilisesta energiasta.


Älä pilkkaa Putinia: Roman kutsui presidenttiä ”varkaaksi” – sai sakot ja öisen liikkumiskiellon

iltasanomat 06:07 10.10

IS listasi tuomioita, joiden mukaan Putinia ei saa kutsua ”varkaaksi”, ”satumaiseksi idiootiksi”, ”nartuksi”, ”kortongiksi”, "pelkuriksi” eikä ”fariseukseksi”.


Jan Vapaavuori näpäytti Vladimir Putinia: Ihmisoikeudet ja sananvapaus ovat parhaat tuliaiset Helsingistä

iltasanomat 11:28 22.08

Helsingin pormestari Jan Vapaavuori muistutti Vladimir Putinia samanvapaudesta ja ihmisoikeuksista.


Haminalainen yrittäjä ajoi bussilla Putinia vastaan – ”Tervetuloa V. V. Putin. Olkaa hyvä ja auttakaa minua.”

iltasanomat 21:38 21.08

Haminalaisyrittäjä toivoo presidentin auttavan Viipuriin takavarikoidun laivansa palauttamisessa.


Presidentillinen vene odottaa Putinia ja Niinistöä laiturissa – tällainen on 1,9 miljoonan euron Kultaranta VIII

iltasanomat 14:34 21.08

TPK:sta kerrotaan, että tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin matkustavat Suomenlinnaan Kultaranta VIII -aluksen kyydissä.


Putinia vastassa oleva autosaattue on lähtenyt liikkeelle Helsingin keskustasta

iltasanomat 11:50 21.08

Presidentti Putinin odotetaan saapuvan Suomeen kello 14.30.


Putinin turvakoneiston salainen operaatio alkoi Helsingissä jo monta päivää sitten

iltasanomat 07:04 21.08

Turva-armeija seuraa Vladimir Putinia herkeämättä. Presidentin lähellä olevat GPS-laitteetkin saattavat seota.


Kireät turvatoimet ja mielenosoitukset Putinia vastassa Helsingissä – Yle seuraa vierailua hetki hetkeltä, erikoislähetys alkaa klo 14.30

yle 05:35 21.08

Venäjän presidentti Vladimir Putin ei ole vielä saapunut Suomeen.


Rita Niemi-Mannisen ja Aki Mannisen ainutlaatuiset perhekuvat - vauva mullisti arjen, koti meni uusiksi: ”Yhteinen aika on kiven alla”

iltalehti 09:01 17.08

Yrittäjäpariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen opettelevat paraikaa yhteiseloa suloisen tyttövauvan vanhempina. Jo nyt he ovat huomanneet, että vauva-arki tuo eteen kasvunpaikkoja. Porin Järvikylässä vaalean talon kuistilla tulijoita tervehtii nelihenkinen perhe. Rita Niemi-Mannisen käsivarsilla lepäilee tuhiseva tyttövauva. Vierellä on aviomies Aki Manninen, joka pitää silmällä parin innokasta amerikanpitbullterrieriä Putinia. Vauva-arki on mullistanut Temptation Island Suomi ja Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmista tutun pariskunnan arjen täysin.


Venäjän jättimäinen sotaharjoitus tuli Sauli Niinistölle yllätyksenä: ”Siitä ei etukäteistietoa ollut”

iltasanomat 18:00 13.08

Vladimir Putinia pian isännöivän presidentti Sauli Niinistön mukaan se, että Venäjä järjestää yllätyksiä ei kuitenkaan sinällään ole yllätys.


Venäjällä saa vielä nauraa Putinille – mutta kerran pilapiirtäjä sai ”lahjaksi” kainalosauvat

iltasanomat 10:46 04.08

Karikatyristi Sergei Jolkinin pilapiirroksissa seikkailee kovasti presidentti Vladimir Putinia muistuttava hahmo, jonka nenä elää aivan omaa elämäänsä.


Aleksandr Ovetshkin ärähti Vladimir Putinia rajusti kritisoineelle toiselle NHL-venäläistykille – vähätteli tämän ulostuloa: "Ainakin minun elämässäni kaikki on muuttunut"

iltalehti 08:06 02.08

Putinia arvostellut Artemi Panarin sai Aleksandr Ovetshkinilta piikittelyä aiemmista kommenteistaan. New York Rangersiin siirtynyt Artemi Panarin kritisoi aiemmin venäläisen Vsemu Golovin Youtube-kanavan haastattelussa rajulla kädellä maansa nykypolitiikkaa ja erityisesti presidentti Vladimir Putinia. Tähtihyökkääjän avautuminen oli poikkeuksellinen ja varsin laaja.


Jättimäisen NHL-sopimuksen tehnyt "Leipämies" nousi Putinia vastaan ja kohahdutti kiekkomaailmaa – mitä suomalainen joukkuekaveri ajattelee hänestä?

MTV 06:32 21.07

NHL-kiekkoilija Artemi Panar laukoi kovaa tekstiä isänmaastaan Venäjästä ja varsinkin sen johtajasta Vladimir Putinista, mikä nosti monet kiekkoihmiset takajaloilleen. NHL-uran alussa ei olisi välttämättä uskonut, että juuri arka ja kielitaidoton Panarin on se pelaaja, joka nousee mielipiteineen julkisuuteen. 


NHL:n venäläissupertähti kritisoi voimakkaasti Vladimir Putinia – sai rajua palautetta: "Tuollaiset kommentit eivät tee hänelle hyvää"

MTV 20:01 19.07

New York Rangersin venäläistähti Artemi Panarin kritisoi eilen torstaina voimakkaasti Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Kuten olettaa saattoi, avautuminen aiheutti myös kritiikkiä Panarinille itselleen. 


erikois­joukot hakevat ruumiita on Eurassa yli palaa SM-liigaan New rikollisuuteen Tappara kaatui uimarannan Kaliforniassa

Hot topics