Margot Robbie palaa Harley Quinnin rooliin – tältä näyttää Birds of Prey -elokuva

stara 20:00 08.11

DC Comicsin antisankari Harley Quinn nähtiin viimeksi valkokankaalla Suicide Squad


Tuskissaan kierivä Rangers-luotsi otti kantaa Kaapo Kakon alakuloon – huomautti isosta muutoksesta: ”Hänellä olisi jo 18 pistettä”

iltalehti 10:07 29.10

New York Rangers luisui tappiokierteeseen. NHL-joukkueen päävalmentaja näyttää harvoin niin tuskaiselta kuin David Quinn tällä hetkellä. Tunnetila on helppo ymmärtää. Quinnin pitäisi kehittää Rangersin nuoria pelaajia mutta myös voittaa pelejä. Tällä hetkellä tulokset ovat kaikin puolin kehnoja.


Silmukka kiristyy Rangers-valmentajan kaulalla - kokoonpanomuutokset lupaavat maaleja

iltalehti 12:38 24.10

Päivän peli on NHL:n NY Rangers-Buffalo. Kaapo Kakolle avautunee tässä ottelussa paikka joukkueensa ykkösketjussa. NY Rangersin kausi on kääntynyt kahden avausvoiton jälkeen jyrkkään alamäkeen, ja nyt joukkueella on allaan viiden ottelun tappioputki. Tämä on kiristänyt jo nyt päävalmentaja David Quinnin asemaa organisaatiossa. Erityisesti joukkueen peluutuksessa on nähty puutteita. Esimerkiksi kesän kakkosvarauksen Kaapo Kakon saamaa vähäistä roolia on ihmetelty. Nyt joukkueen harjoitusten perusteella Quinn onkin yön Buffalo-peliin tekemässä kokoonpanomuutoksia. Kakko pääsisi vihdoin pelaamaan yhdessä joukkueen muiden ykköshevosten kanssa. Suunniteltu uusi kärkiketju olisi Kaapo Kakko-Chris Kreider-Mika Zibanejad. Etenkin Zibanejad on alkukaudesta ollut niin hurjassa liekissä (seitsemään peliin tehot 4+7=11), että nyt Kakon potentiaalista saataisiin ainakin tilaisuus ottaa kaikki irti.


Kokenut NHL-toimittaja vaatii Kaapo Kakolle isompaa roolia - ”Kun liikkeitä tarvitaan, Rangersin pitää tehdä niitä”

iltalehti 09:24 18.10

New York Postin legendaarinen kiekkotoimittaja Larry Brooks haluaa Kaapo Kakolle isomman roolin. Brooks kirjoittaa tuoreessa kolumnissaan, että Kakko ansaitsisi enemmän vastuusta Rangers-valmentaja David Quinnin sommitelmissa, koska nykyisellään homma ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Eniten kokenutta toimittajaa hiertää Pavel Buchnevichin paikka joukkueen ykkösylivoimassa. Quinn kertoi kauden alla venäläisen saavan näyttöpaikan vahvasti sujuneen kevätkauden ansiosta ja odottavansa tältä maalirikasta kautta.


Kaapo Kakon olemus sai New York Rangersin päävalmentajan pyörittelemään päätään - teki myös kovan ennustuksen suomalaisen urasta

iltalehti 07:30 04.10

David Quinnin mukaan 18-vuotias suomalainen ei ole mikään tunteilija. Voittoon päättyneen Winnipeg Jets -pelin jälkeen median eteen astellut New York Rangersin päävalmentaja David Quinn pyöritteli päätään suomalaisen Kaapo Kakon rauhallisuuden edessä. –?Hän näytti aika stooalaiselta. Hän ei näytä paljon tunteita, enkä usko, että hän hermostuu.


Tällaisessa näkymättömyysviitassa et ole Cardi B:tä (tai ketään muutakaan) aiemmin nähnyt – Marimekko-henkinen puku piilotti laulajan kasvotkin

iltalehti 18:41 30.09

Cardi B pukeutui Pariisin muotiviikolla todelliseen näkymättömyysviittaan. Useita Suomen keikkojaan perunut Cardi B nähtiin Pariisin muotiviikolla asussa, jota ei voi syyttää ainakaan turhan paljastelevaksi. 26-vuotias laulaja pukeutui suunnittelija Richard Quinnin suunnittelemaan pukuun, jonka kukkakuosi tuo mieleen viittauksia muun muassa suomalaiseen Marimekkoon.


Kaapo Kakon ruotsalainen tähtisentteri: ”Puhumme Kaapon kanssa suomea”

iltalehti 05:58 19.09

Päävalmentaja David Quinnin mukaan Kaapo Kakko vaikutti jännittyneeltä, eikä hermostuneelta ennen suomalaisen ensimmäistä ottelua Madison Square Gardenissa. Rangersin päävalmentaja David Quinn vaikutti ensimmäisen harjoitusottelun jälkeen erittäin tyytyväiseltä suomalaistulokkaan Kaapo Kakon otteisiin. Quinn sanoi, että Kakkoa ei paljon ensiesiintyminen Madison Square Gardenilla hermostuttanut. –?Hän oli enemmänkin jännittynyt kuin hermostunut. Kaapo on pelannut isoissa peleissä ennenkin.


Uskoisiko tätä edes? Kauniit ja rohkeat hakkaa suosiossa Selviytyjät ja Amazing Racen

iltalehti 06:57 14.08

Entiset veriviholliset solmivat tänään rauhan Kauniissa ja rohkeissa. Kauniiden ja rohkeiden katsojamäärät kyseenalaistetaan aina silloin tällöin. Joidenkin on vaikea uskoa, että Kaunareilla riittää yhä faneja myös Suomessa. Niin kuitenkin on. Suomalaisten tv:n katselua mittaavan Finnpanelin tuoreimman tilaston mukaan amerikkalainen saippuasarja oli viime viikolla MTV3:n 13. suosituin. Se oli kanavan toiseksi katsotuin ulkomainen sarja Emmerdalen jälkeen. Taakse jäivät niin Selviytyjät kuin Amazing Racenkin. Kauniiden ja rohkeiden fanit ovat kunnostautuneet myös sosiaalisessa mediassa, jossa keskustellaan aktiivisesti sarjan käänteistä. Kauniit ja Rohkeat Suomi -sivustolla on puitu muun muassa Quinnin uskottavuutta. Onko hän hyvis vai pahis?


KHLn Podolsk murskavoitossa – jatkoi mutta Anni Vuohijoki pohtiminen vetää toimii pimeyden

Hot topics