Heikki Kuulan väärennetty Linna-kutsu oli mainostemppu: ”Sauli ymmärtää hyvät läpät”

iltalehti 09:30 06.12

Heikki Kuula julkaisi itsenäisyyspäivänä uuden kappaleen. Väärennetty kutsu oli sen mainostemppu. Rap-artisti Heikki Kuula julkaisi viime viikolla Instagramissa kuvan Linnan juhlat -kutsusta. Se poiki miehelle lukuisia onnitteluja jopa ministeritasoa myöten, kun Li Anderssonkin onnitteli räppäriä. Sitten koko kutsusta nousi kohu, kun se paljastui väärennökseksi. Presidentin kansliasta kommentoitiin Iltalehdelle, ettei kutsu näyttänyt olevan aito. Tänään 6.12. Suomen itsenäisyyspäivänä Kuula julkaisi uutuuskappaleensa Presidentti, joten koko kutsupelleily olikin mainostempaus.


Heikki Kuula julkaisi tiedotteen väärennetystä Linnan juhlat -kutsustaan – ei mene Linnaan

iltasanomat 08:54 06.12

Räppäri Heikki Kuula tiedottaa uuden Presidentti-kappaleensa olevan kannanotto.


Jay-Z:n fanit riemastuivat – kappaleet palasivat Spotifyyn synttäreiden kunniaksi

stara 08:00 06.12

Räppäri ja liikemies Jay-Z poistatti vuonna 2017 kaiken musiikkinsa Spotifystä


Viihdelehti Stara.fi

stara 08:00 06.12

Räppäri ja liikemies Jay-Z poistatti vuonna 2017 kaiken musiikkinsa Spotifystä


Tekashi 6ix9ine selviää ehkä odotettua lievemmällä tuomiolla

stara 18:00 05.12

Yhdeksään rikokseen syyllisyyden myöntäneen räppäri Tekashi 6ix9inen hiphop-maine on saattanut


Oliko Heikki Kuulan Linnan feikkikutsu ovela biisipromo? Kertoo uudesta biisistä presidentin kuvalla

iltalehti 11:51 04.12

Heikki Kuula kommentoi nyt väärennetystä Linnan kutsusta noussutta kohua. Rap-artisti Heikki Kuula julkaisi viime viikolla Instagramissa kuvan Linnan juhlat -kutsusta. Se poiki miehelle lukuisia onnitteluja jopa ministeritasoa myöten, kun Li Anderssonkin onnitteli räppäriä. Sitten koko kutsusta nousi kohu, kun se paljastui väärennökseksi. Presidentin linnan kansliasta kommentoitiin Iltalehdelle, ettei kutsu näyttänyt olevan aito. Kuula ei kommentoinut asiaa Iltalehdelle lukuisista tavoittelupyynnöistä huolimatta. Levy-yhtiöstä kerrottiin miehen olevan kiireinen viikonlopun soolokeikoilla. Nyt sanainen arkku on kuitenkin avattu ja Heikki Kuula itse kommentoi asiaa Instagramissa. Näet kuvan alta tai täältä.


Pahoinpitelystä tuomittu Asap Rocky esiintyy ensi viikolla Tukholmassa - haluaa takaisin vankilaan

iltalehti 20:38 03.12

Kuukauden Ruotsissa telkien takana istunut räppäri Asap Rocky esiintyy ensi viikolla Tukholmassa. Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers tuomittiin kesäkuisesta pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen ja vahingonkorvauksiin. Uhrina oli 19-vuotias mies, jota Asap Rocky pahoinpiteli kahden henkivartijansa kanssa keskellä katua. Asap Rocky ehti viettää kuukauden telkien takana tuomiota odottaessaan. Mitä ilmeisimmin Asap Rockyllä ei jäänyt mitään hampaankoloon Ruotsia kohtaan, ja niinpä hän esiintyy ensi viikoilla Tukholman Globenissa.


Räppäri Junosta isä neljättä kertaa – julkaisi Instagramissa suloisen kuvan pienestä poikavauvastaan

iltasanomat 12:20 03.12

Räppäri Juno on nyt neljän lapsen isä.


Spotifyn lista julki – tässä ovat vuoden 2019 kuunnelluimmat kappaleet ja artistit Suomessa

mtv 07:01 03.12

Suomiräppärit keikkuivat jälleen vahvasti suomalaisten suosiossa vuonna 2019.


Jay-Z haastoi lastenkirjailijan oikeuteen – syyttää tekijänoikeusrikkomuksesta

stara 23:00 02.12

Räppäri Jay-Z on aloittanut oikeustoimet australialaista kirjailijaa ja kirjakauppiasta vastaan.


Snoop Dogg yllättää taas – julkaisee kehtolauluversioita hiteistään

stara 19:20 02.12

Vaikka Snoop Dogg tunnetaan parhaiten räppärinä, on hän julkaissut myös


Chris Brownille toinen lapsi? Exän väitetään synnyttäneen pojan

stara 16:00 30.11

Kolmekymppisellä räppäri Chris Brownilla on nykyään kaksi aviotonta lasta. Hänen


Heikki Kuulan väärennetty Linna-kutsu ei ole ainoa - presidentin kanslia: ”Kaikki väärennystapaukset ilmoitetaan poliisille”

iltalehti 12:54 30.11

Iltalehti uutisoi perjantaina räppäri Heikki Kuulan Linna-kutsusta, joka osoittautui väärennökseksi. Väärennetyillä kutsuilla on yritetty päästä itsenäisyyspäivän vastaanotolle ennenkin. Räppäri Heikki Kuula julkaisi perjantaina Instagram-tilillään kuvan saamastaan Linnan juhlien kutsusta. Kutsu ehti herättää Instagramissa lukuisia onnitteluja ja innostuneita kannustusviestejä. Fanien lisäksi muun muassa ministeri ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ehti kommentoida Kuulan Instagram-päivitystä onnittelulla. Samoin artistitoveri Pyhimys.


Räppäri Heikki Kuula julkaisi feikkikutsun Linnaan - jopa ministeri onnitteli

iltalehti 20:22 29.11

Heikki Kuula sai onnitteluja väärennökseksi osoittautuneesta Linnan juhla -kutsusta Li Anderssonilta. Räppäri Heikki Kuulan Linnan juhla-kutsu ehti herättää Instagramissa lukuisia onnitteluja ja innostuneita kannustusviestejä. Presidentin kanslia kommentoi Iltalehdelle, ettei kutsu näytä olevan aito. Myös Kuulan Instagramissa asia on ehditty huomata. Ennen tätä ministeri ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson ehti kommentoida Kuulan Instagram-päivitystä onnittelulla. Hän kommentoi asiaa voima-hymiöllä. Onnitteluita tuli myös monilta tähden faneilta.


Heikki Kuulan Linnan juhla -kutsu onkin väärennös? Presidentin kanslia kommentoi: ei näytä olevan aito

iltalehti 19:54 29.11

Teflon Brothersin räppäri Heikki Kuula ilmoitti Instagramissa tänään saaneensa kutsun Linnaan. Rap-artisti Heikki Kuulan Linnan juhla -kutsu saattaakin olla väärennös. Tasavallan presidentin kansliasta kommentoidaan Iltalehdelle, että kutsu ei näytä olevan aito. Asiasta kertoi ensin Seiska. Yksi yksityiskohta erityisesti kavaltaa sen, että kyseessä saattaa olla väärennös. Teidän-sana on kirjoitettu pienellä, kun se normaalisti on kutsuissa kirjoitettu isolla kirjaimella.


Räppäri Heikki Kuula Linnaan

iltalehti 18:24 29.11

Teflon Brothers -yhtyeestä tuttu räppäri Heikki Kuula on saanut kutsun itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Rap-artisti Heikki Kuula on kutsuttu itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan. Hän kertoo kutsusta Instagramissa. Voit katsoa kuvan kutsusta alta tai täältä. Kuula tunnetaan muun muassa Teflon Brothers -yhtyeestä, jossa vaikuttavat hänen lisäkseen Pyhimys ja Voli. Hän on artisti ja koulutukseltaan graafinen suunnittelija sekä taiteen maisteri.


Georgiev loisti Rangersin Ilves-hyökkääjä Jasse kunnolla sisään yhteiskuntaan mutta talvisodan paheksuu rajua irtiottoa Raskin Bostonin hurja Suomeen – ”Halusin vielä matalapaineen vallitessa – ”Rinne

Hot topics