Arkiset asiat ottavat merkittävän roolin, kun joukkuetta rakennetaan Mestikseen

jatkoaika.com 10:00 03.12

Mestis-seurat eivät kykene kilpailemaan rahalla Euroopan pienempienkään sarjojen kanssa, mutta jotkin asiat ovat Suomessa paremmin silti.


Simo aikoo kannustaa vauvatalkoisiin rahalla – tänä vuonna kuntaan on syntynyt vain 14 lasta

iltasanomat 12:28 22.11

Lapin eteläisin kunta, noin 3 000 asukkaan Simo, haluaa kasvattaa asukaslukuaan avokätisellä vauvarahalla


Entisen lentopalloilijan rohkea alku asuntosijoittajana – Matti Oivasen haparoiva ensisijoitus lainarahalla kasvoi 16 asunnon salkuksi

yle 06:39 05.11

Viime kaudella pitkän ammattilaisuransa päättänyt Matti Oivanen siirtyi lentopallosta suoraan ammattimaiseksi asuntosijoittajaksi.


Jokipojat ja RoKi pöllyttelivät maaliverkkoja sunnuntain kohtaamisessa

jatkoaika.com 21:18 03.11

Sunnuntain ainokaisessa Mestis-kohtaamisessa tarjoiltiin katsojille nähtävää koko rahalla. Ainakin, jos katsojat halusivat maaleilla herkutella. Melkoisen maalivahtien ja valmentajien painajaisen vei lopulta nimiinsä kotijoukkue Jokipojat, joka vei maalintekokilpailun lopulta luvuin 8-6 (3-2, 1-4, 4-0).


Yli 500 SM-liigaottelun huippupelaaja lopetti vain 30-vuotiaana – alkoi tienata uran jälkeen kovia summia: ”Jotain piti keksiä”

iltalehti 20:04 03.11

Entinen liigajyrä Timo Vertala tekee isoa tiliä urheilijoiden varainhoitajana. Elettiin kesää 2001, kun Timo Vertala solmi Montreal Canadiensin kanssa NHL-sopimuksen ja kuittasi siitä lähes 1,9 miljoonan markan allekirjoitusbonuksen. Nykyrahassa se vastaa noin 400 000 euroa. Vertala oli 23-vuotias ja yhtäkkiä varakas. Hän mietti, mitä rahalla tekisi.


Ferrari-pomolta ennenkuulumatonta puhetta F1:n kulukatosta – nostaa esiin nurinkurisen ongelman ensi kaudesta

MTV 22:58 01.11

Jotta F1-tallit voivat alkaa leikata kulujaan vuoden 2021 uusien talousrajoitusten mittoihin, tiimien on sitä ennen kehitettävä vuoden ajan kahta autoa isolla rahalla.


Aki Palsanmäkeä uhkaa huuto­kaupassa karvas tappio – useita tonneja valumassa kankkulan kaivoon: ”Nyt on pa***t housussa”

iltasanomat 11:19 29.10

Suomen huutokauppakeisarissa tehdään uhkarohkeat kaupat, kun Heli Palsanmäki ostaa Hirvaskankaan huutokauppaan isolla rahalla myytäväksi Mercedes-Benzin maasturin.


Aki Palsanmäkeä uhkaa huutokaupassa karvas tappio – useita tonneja valumassa kankkulan kaivoon: ”Nyt on pa***t housussa”

iltasanomat 11:19 29.10

Suomen huutokauppakeisarissa tehdään uhkarohkeat kaupat, kun Heli Palsanmäki ostaa Hirvaskankaan huutokauppaan isolla rahalla myytäväksi Mercedes-Benzin maasturin.


Varuskunnan funkkiskaunottaret rapistuvat silmissä – osa rakennuksista on jo käyttökiellossa, mutta 30 miljoonan ongelma ei ole ratkennut

yle 14:16 11.10

Kaakkois-Suomen rajavartioston varuskunta-alueella Imatralla on huonokuntoisia rakennuksia, jotka on pakko korjata. Kysymys kuuluu: millä rahalla?


Mercedes-pomo Valtteri Bottaksen kokemasta kohtelusta: ”Epämiellyttävissä tilanteissa katsomme sääntökirjaamme”

MTV 07:11 28.09

Mercedes tekee ratkaisunsa kuljettajien välisestä marssijärjestyksestä aina isolla rahalla tuetun tiimin etu mielessään. Tämä pätee teknisen johtajan James Allisonin mukaan Valtteri Bottaksen lisäksi myös Lewis Hamiltoniin.


Itsetuhoinen 14-vuotias odottanut hoitoon pääsyä kuukausia – Ministeri Kiuru: Tällaisille ongelmille nollatoleranssi

iltasanomat 13:03 27.09

Perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiurun mukaan ongelmaan puututaan lisärahalla ja toimintatapojen muuttamisella.


Karita Mattila lahjoitti esiintymisasunsa 20 vuoden ajalta – piskuinen yhdistys Paraisilla yllättyi totaalisesti: ”Ei voi rahalla edes mitata”

iltasanomat 22:33 10.09

Paraisilla toimiva Saaristo-ooppera koki maanantaina iloisen yllätyksen. Karita Mattila lahjoitti piskuiselle oopperayhdistykselle esiintymisasunsa.


Näkökulma: Miss Suomi -kohu: finaalipaikan pystyi ostamaan rahalla!

iltalehti 07:36 03.09

Miss Suomi -finalistit julkistettiin tänään. Iltalehden Mikko Räsänen ihmettelee tämän vuoden kilpailua, jossa joku kilpailija on periaatteessa voinut maksaa itsensä finaaliin. Mitä maksaisit siitä, että pääset kilpailemaan Miss Suomi -finaaliin? Useimmat varmaan vastaisivat, että en mitään. Mutta joillekin nuorille kaunottarille Miss Suomi -kisa edustaa glamouria ja missin titteli tavoittamattomalta tuntuvaa unelmaa. Tuollainen kisaaja varmaan osaisi ymmärrettävästi antaa finaalipaikalle rahallisenkin arvon - ehkä korkean sellaisen.


Huikea reaktio! Pikkuseura joutui karmaisevaan lohkoon Mestarien liigassa – seuran edustajan pokka petti täysin

MTV 08:21 30.08

Slavia Prahalla kävi erittäin huono arpaonni, kun Mestarien liigan lohkot arvottiin torstaina. Seuran edustajat eivät kuitenkaan näyttäneet stressaavan kovin tilanteesta.


Perussuomalaiset eivät avaisi rahahanoja korkeakouluille, mutta peruskoulussa olisi korjaamisen varaa – ”Ongelmia ei korjata vain rahalla”

iltasanomat 05:45 30.08

Puolueen varapuheenjohtajalla Riikka Purralla on kokemusta akateemisesta maailmasta. Hän on kirjoittanut väitöskirjaa Turun yliopistolla.


Kuvat: Tampereella on liikkeellä leikkirahaa ja se on mennyt läpi kaupoissa – tunnistatko eron?

yle 12:11 14.08

Rahalla on yritetty maksaa kaupoissa ja kioskeissa.


Kuvat: Tampereella on liikkeellä leikkirahaa ja se mennyt läpi kaupoissa – tunnistatko eron?

yle 12:11 14.08

Rahalla on yritetty maksaa kaupoissa ja kioskeissa.


Kuvat: Tampereella on liikkeellä leikkirahaa – tunnistatko eron?

yle 12:11 14.08

Rahalla on yritetty maksaa kaupoissa ja kioskeissa.


muuta kuin se

Hot topics