Aki Linnanahteen perheessä juhlittiin poikkeuksellisella tavalla tytärten saavutuksia – ylpeä isä hehkuttaa: "Onnea rakkaat"

mtv 21:20 20.07

Aki Linnanahteen perheessä vietettiin tytärten tuplajuhlia.


Jenni Dahlman, Janina Fry ja Vanessa Kurri juhlivat yhdessä Suvi Tiilikaisen syntymäpäiviä – kuvat

iltalehti 07:48 17.07

Suvi Tiilikainen täyttää elokuussa 40. Suvi Tiilikainen on tunnettu suomalainen malli ja Miss Suomi vuodelta 2000. Tiilikainen on jo vuosia ollut tunnettu hyvinvointialan yrittäjä, meikkitaiteilija ja kulmakarva-artisti. Elokuussa hän täyttää 40. Jo nyt tasavuosia on kuitenkin juhlistettu. Tiilikainen on jakanut kuvia kesäisestä illanvietosta Instagramissa. Myös juhlavieraat ovat jakaneet valokuvia leppoisasta kesäillasta. – Voi rakkaat kiitos täydellisestä illasta. 40 vee pilleet Helsingin päässä, Tiilikainen on kirjoittanut jakamansa valokuvan saatteeksi.


Charlie Sheen lopetti tupakoinnin vuosi sitten – iloitsee päätöksestään, jonka teki terveytensä tähden: ”Rakkaat keuhkoni, olkaa hyvät”

iltasanomat 20:29 05.07

Charlie Sheen kehottaa muitakin lopettamaan tupakoinnin.


Näyttelijä Charlie Sheen iloitsee – vuosi ilman tupakkaa

iltalehti 14:14 05.07

Charlie Sheen kannustaa myös muita asian kanssa kamppailevia lopettamaan tupakoinnin. Näyttelijä Charlie Sheen on ollut vuoden tupakoimatta. Sheen iloitsee asiasta Twitterissä lauantaina. – Rakkaat keuhkoni, tänään on tasan vuosi siitä, kun lopetin tupakoinnin, olkaa hyvät, näyttelijätähti toteaa tviitissään.


Tiktok-haaste särkee sydämen - edesmenneet rakkaat jättävät tyhjiön

iltalehti 20:53 27.06

Tiktokissa muistellaan koskettavalla tavalla edesmenneitä läheisiä. Nuorten suosimassa videopalvelu Tiktokissa on levinnyt kesäkuun ajan varsin koskettava haaste. Haasteessa muistellaan edesmenneitä perheenjäseniä, ystäviä ja lemmikkejä luomalla vanha, merkityksellinen valokuva uudelleen ilman edesmennyttä henkilöä. Haasteen tarkoitus on kuvata, miltä elämä tuntuu ilman rakasta läheistä.


Suuri yliopistohuijaus: Näillä kuvilla näyttelijä Lori Loughlin yritti todistaa tyttäriensä olevan lupaavia urheilijoita

iltalehti 22:13 10.04

Syyttäjä on julkaissut todistusaineistoa Yhdysvaltoja ravistelleessa yliopistojen huijausskandaalissa. Yhdysvalloissa paljastui noin vuosi sitten laaja huijaus maan eliittiyliopistoissa. Varakkaat yhdysvaltalaisvanhemmat olivat maksaneet yhteensä 25 miljoonan edestä lahjuksia varmistaakseen lapsilleen opiskelupaikan maan eliittiyliopistoissa. Huijauksia on tehty myös muilla tavoin. Syytettyinä on ollut kaikkiaan 50 ihmistä, joista osa on jo tunnustanut tekonsa.


Samuli Edelmann varoittaa fanejaan nimellään kulkevasta huijauksesta

iltalehti 10:25 19.01

Samuli Edelmann muistuttaa somessa, että liikkeellä on paljon huijausviestejä artistien nimissä. Samuli Edelmann on törmännyt somessa siihen, että hänen nimellään on perustettu ainakin yksi valetili Instagramiin. Muusikko ohjeistaakin Instagramissa fanejaan olemaan tarkkana. – Hei rakkaat ystävät ja fanit. Nyt on paljon huijausviestejä liikkeellä meidän artistien nimillä. Minunkin nimissäni, ikävä kyllä, Edelmann kertoo.


Highlander- ja Frendit-sarjoista tuttu näyttelijä Stan Kirsch, 51, on kuollut

iltalehti 22:35 14.01

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Stan Kirsch on kuollut 51 vuoden iässä. Tieto näyttelijä Stan Kirschin kuolemasta kerrottiin hänen Facebook-sivuillaan. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesissa. – Rakkaat ystävät, menetimme rakkaan Stan Kirschin tammikuun 11. päivä.


Highlander ja Frendit-sarjoista tuttu näyttelijä Stan Kirsch, 51, on kuollut

iltalehti 22:35 14.01

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Stan Kirsch on kuollut 51 vuoden iässä. Tieto näyttelijä Stan Kirschin kuolemasta kerrottiin hänen Facebook-sivuillaan. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesissa. – Rakkaat ystävät, menetimme rakkaan Stan Kirschin tammikuun 11. päivä.


Liigan 2010-luku: Pienten resurssien JYP ja KalPa menestyivät runkosarjassa ? varakkaat kilpailjat pysyivät aisoissa

jatkoaika.com 12:32 31.12

Muun muassa Tapparaan ja HIFK:hon verrattuna JYP ja KalPa saalistivat mukavan summan Liigan runkosarjapisteitä 2010-luvulla.


Mellakat, kalliit hinnat ja kiinalaiskiintiöt purevat: Hongkongin väestö vaihtuu vauhdilla

yle 12:57 19.11

Monet varakkaat hongkongilaiset harkitsevat poismuuttoa mellakoiden takia. Samaan aikaan muuttoliike Manner-Kiinasta Hongkongiin jatkuu.


Leijonat parempi Ruotsia isänpäivän klassikossa

jatkoaika.com 12:57 11.11

Rakkaat viholliset Suomi ja Ruotsi kohtasivat Karjala-turnauksen päätösottelussa isänpäivänä sunnuntaina. Tasaisen ja aaltoilevan pelin voittajaksi selviytyi kotiyleisön riemuksi lopulta Leijonat, vaikka kolmannessa erässä Suomelta hylätty maali hämmensikin soppaa.


Rikollisten pelko laittaa varakkaat kohentamaan turvajärjestelyjään

yle 08:51 09.11

Jopa julkiset verotiedot voivat olla rikkaille turvallisuusriski


Hyöty rahapelituotoista kasautuu hyvätuloisille – ”Suomen rahapelijärjestelmä toimii tulonsiirtona vähävaraisemmilta varakkaammille”

iltasanomat 05:11 09.11

Pienituloiset käyttävät peleihin isomman siivun tuloistaan kuin varakkaat, mutta saavat vähemmän pelituottoja kotimaakuntaansa.


Tuomari päätti: Brasilian korruptoitunut ex-presidentti Lula pääsee vankilasta – 5?000 muuta tuomiota uuteen käsittelyyn

iltasanomat 22:37 08.11

Arvostelijoiden mukaan päätös tarkoittaa, että varakkaat tuomitut pystyvät vetkuttamaan tuomioidensa toimeenpanoa vuosikausia.


Hot topics