Sami Jauhojärvi lataa tylyn arvion Venäjän kulttuurista – ”Voi miettiä, että miksi”

iltalehti 06:16 10.12

Sami Jauhojärvi sanoo, että kerrankin on uskallettu antaa riittävän kova rangaistus. Hän näkee, että muutos saadaan aikaiseksi Venäjällä vasta sitten, kun urheiluun saadaan toimijat, jotka uskovat, että myös ilman dopingia pärjää. –?Hyvä, että asiaan on reagoitu ja saatu päätös aikaiseksi. Kerrankin on uskallettu antaa riittävän kovat rangaistukset, Jauhojärvi sanoo. –?Nyt venäläistenkään ei enää tarvitse olla epätietoisuudessa. Päätös on myös perusteltu sen tiedon valossa, mitä julkisuuteen on tullut. Toiminta on ollut valtiojohtoista.


Pisa-sijoituksista on tullut kansallisen itsetunnon mittari, mutta mitä tulokset todellisuudessa kertovat? Katso, pärjäisitkö itse testissä

yle 17:04 03.12

Pisa-tutkimuksen ranking-listaukset ovat johtaneet kiivaaseen kilpailuun maiden välillä.


FinnProspectsin draft-ranking: Kärppien Topi Niemelä säväyttää ? Pelaajat Pohjois-Amerikan juniorisarjoista tekevät tuloaan

jatkoaika.com 07:30 03.12

FinnProspectsin uusimmassa rankingissa esiintyy yhteensä viisi Pohjois-Amerikassa pelaavaa junioripelaajaa. Kärppien 17-vuotias tulokaspuolustaja Topi Niemelä on listalla kolmantena esiinnyttyään jo Liiga-kaukaloissa.


”Suomi!” - Venäläislehti tuuletti EM-lohkoarvonnan tulosta

iltalehti 10:47 02.12

Ensi kesän jalkapallon EM-kilpailujen lohkoarvonta suoritettiin lauantaina. Venäjällä arvontatulos otettiin vastaan ilahtuneena. Ennakkoon oli tiedossa lohkossa ovat isäntämaat Venäjä ja Tanska ja Fifa-rankingin ykkönen Belgia.


Huuhkajat putosi Fifa-rankingissa – Suomen mahdollinen EM-vastustaja Belgia jatkaa ykkösenä

yle 18:37 28.11

Suomi on sijalla 58 tuoreessa Fifa-rankingissa.


Horoskooppi

iltalehti 02:00 27.11

OINAS 21.3.–19.4. Suunnittelet suuria, ja nyt voisit alkaa puhua niistä ääneenkin. Aloita luottoihmisistäsi, joiden tiedät haluavan sinulle parasta ja tukevan sinua pyrkimyksissäsi. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Älä ota vetovastuuta asioiden suunnittelusta kontollesi, vaan anna kerrankin toisten hoitaa ideointi ja valmistelut. Se on mukavaa vaihtelua kaikille osapuolille.


Tanssii Tähtien Kanssa -finalisti Christoffer Strandbergiltä koskettava some-päivitys: "Viime viikko oli kauden rankin"

mtv 16:16 25.11

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman finaaliin edennyt Christopher Strandbergin oli vaikea pukea tunteitaan sanoiksi.


Paavo Nurmen kisoissa kilpaillaan ensi kesänä Timanttiliiga-tasoisista rankingpisteistä – Turun kilpailu valittiin IAAF:n uuteen kilpailusarjaan

yle 14:28 23.11

Timanttiliigasta pois pudotetuista lajeista 3000 metrin estejuoksussa, kolmiloikassa ja miesten kiekossa käydään Turussa korkeatasoinen kilpailu.


Emil Ruusuvuorelle uran paras ATP-ranking – nousi maailmanlistalla kahden Grand Slam -voittajan väliin

MTV 11:02 18.11

Suomalainen tennisässä Emil Ruusuvuori on noussut tuoreella tenniksen maailmanlistalla ATP-rankingin sijalle 125. Sijoitus on Ruusuvuoren uran toistaiseksi korkein.


Entä jos kissa saisi laserin kerrankin kiinni? Vaihtoehtoteoria hauskalle videolle

stara 23:20 14.11

Laserosoittimen avulla voi leikittää eläimiä, sillä esimerkiksi kissat menevät valopisteestä


Teemu Pukin itseluottamus kunnossa ennen ratkaisevaa EM-karsintapeliä – ”Kerrankin uskallan luvata voiton”

iltasanomat 15:23 11.11

Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki lupasi, että Suomi voittaa Liechtensteinin perjantai-iltana.


Teemu Pukin itseluottamus kunnossa ratkaisevan EM-karsintapelin alla – ”Kerrankin uskallan luvata voiton”

iltasanomat 15:23 11.11

Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki lupasi, että Suomi voittaa Liechtensteinin perjantai-iltana.


Missä kaupungissa on Veikko Hakulisen tie?

iltalehti 05:55 06.11

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Missä kaupungissa on Veikko Hakulisen tie? 2) Kolme espanjalaista on pitänyt hallussaan tenniksen ATP-rankinglistan kärkipaikkaa: Carlos Moya, Rafael Nadal ja kuka?


Sentencedistä tuttu Sami Lopakka puhuttelee pohjoisen kylmää mutta herkkää sydäntä - kirjailijalta pysäyttävä ajatusleikki kuolemasta

iltalehti 10:11 02.11

Sentenced juotiin kuoppaan pitkän ja kivisen tien päätteeksi. Kitaristi ja sanoittaja Sami Lopakka käsittelee kuolemaa, ahdistusta ja surua nyt kirjoissaan. Lokakuu. Syystalven kolea keskipäivä on kuin Luontoäidin ankea luomus kuvastamaan pohjoisen sielunmaiseman melankoliaa. Viileä tihkusade langettaa Vanhan kirkkopuiston, siis Ruttopuiston, vuosisatoja vanhoille tummanpuhuville hautapaaseille kylmänkiiltävän vesikerroksen. Helsinki on hautautunut saapuvan martaan mukanaan tuomaan syvään utuun. – Nyt on sää kerrankin kohdillaan, tokaisee tummiin pukeutunut hahmo puiston keskellä Oulun murteella. Äänestä on mahdollisesti kuultavissa hillitty mutta vilpitön ja ilkikurinen riemu. Hän on Sami Lopakka.


Suomelle olympiapaikka naisten maantiepyöräilyyn – Lotta Lepistön ranking takasi maapaikan Tokioon

yle 15:06 24.10

Lotta Lepistö on hankkinut Suomelle maantiepyöräilyn olympiapaikan Tokioon.


Suomelle olympiapaikka naisten maantiepyöräilyyn – Lotta Lepistön ranking takasi maapaikan

yle 15:06 24.10

Lotta Lepistö on hankkinut Suomelle maantiepyöräilyn olympiapaikan Tokioon.


Reijo Ruokasen kolumni: Kerrankin syytä kehua ministeriä!

iltasanomat 08:08 24.10

Tieto on demagogin pahin vihollinen, kirjoittaa Reijo Ruokanen.


Valmentajan kohukommentit päätyivät videolle – laukoi erikoisen kuvailun naistähdestä: ”Kuin pelaisit isorintaista Ivoa vastaan”

iltalehti 22:44 19.10

Christian Zahalkan kommentteja pidettiin seksistisinä. Luxemburgissa pelataan tenniksen WTA-turnausta tällä viikolla. Ranking-listan sijalla 74 oleva Japanin Misaki Doi hävisi keskiviikkona saksalaiselle Julia Görgesille erin 1–2. Ottelun jälkeen tiedotusvälineisiin levisi paljon porua herättänyt video. Ottelun ensimmäisen erän tauolla Doin valmentaja Christian Zahalka kävi keskustelua japanilaisen kanssa vastustajan syötöistä.


Tero Pitkämäki itki ennen isoa ilmoitustaan: ”Kaikki loppuu kuin veitsellä leikaten”

iltalehti 16:55 14.10

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäen ura on päättynyt. Tero Pitkämäkeä jännitti maanantaina. Edessä oli hänen elämänsä rankin tiedotustilaisuus - tilaisuus, jossa hän kertoisi uransa päättyneen. Takana on 36 vuotta elettyä elämää ja suomalaisittain ennätykselliset seitsemän keihäänheiton arvokisamitalia.


Turun kirjamessut Plus – katso Areenasta, miten syntyi Radio Suomen lähetys kerrankin kuvan kera

yle 08:12 04.10

Kirjamessut tuo tänä vuonna lavalle runsaasti myös teatterimaailman tähtiä.


ihmettelee ”Ohjeistetaan kokoinen alue – nyt kirjastoilta olivat taas mahtavassa salibandyn MM-välierässä – tuli­vuoren­purkauksessa –

Hot topics