Miljonääri Mikko Rantanen rentoutuu golfin ja tenniksen parissa: ”Menee ihon alle”

iltalehti 20:40 03.07

Huippuhyökkääjä Mikko Rantasen tenniskaverina on Andre Burakovsky. Colorado Avalanchen Mikko Rantanen urheilee vapaa-aikanaankin. 23-vuotias huippuhyökkääjä viihtyy tenniksen ja golfin parissa. Pelikaverina toimii Itävallassa syntynyt mutta Ruotsin maajoukkueita edustanut seuratoveri. –?Voidaan kai sanoa, että olen tenniksessä suhteessa parempi. Joukkuekaveri Andre Burakovskyn kanssa ollaan ehditty pari kertaa jo pelaamaan. Golfissa olen sellainen vuoristoratapelaaja, Rantanen sanoo Iltalehdelle.


Järvenpääläinen Juha löysi aarteen vaatekomerostaan – tuskailee nyt sääntö-Suomen kanssa: ”Täysin mielivaltaista!”

iltasanomat 16:27 02.07

Yhdysvaltalainen henkilö huusi Rantasen perikunnan harvinaisen soihdun 195 000 eurolla. Sitä ei saa kuitenkaan viedä pois Suomesta.


Keihään Suomen mestarilla outo tilanne: takana valtavasti kykyä ja taitoa – tulokset isoja pettymyksiä

iltalehti 17:44 27.06

Heidi Nokelainen uskoo, että huippuluotsin Heli Rantasen ja Leo Pusan kädenjäljet realisoituvat tuloksiksi suven 2020 aikana. Keihäänheiton kaksinkertainen Suomen mestari Heidi Nokelainen, 29, on viime vuodet ollut oudossa tilanteessa: kykyä ja huippuosaamista on taustalla, mutta väline ei lennä toivotusti. –?Olen ollut aika paljon ymmälläni, mutta en ehkä enää. Nyt olen kohtuullisen luottavainen, Nokelainen sanoo.


NHL on loikkaamassa suoraan pudotuspeleihin – Ristolaisen Buffalo jäisi rannalle todella niukasti, mutta tähtipakki kieltäytyy jossittelemasta: "Jo ennen kuin korona tuli, olimme vähän ulkona"

yle 17:23 26.05

Colorado Avalanchen suomalaishyökkääjä Mikko Rantasen mukaan NHL:n pelien jatkuminen suoraan pudotuspeleistä on paras ratkaisu.


Video: Mikko Rantanen on jopa NHL-tähdeksi rautaisessa kunnossa – näyttää nyt 3 vinkkiään: ”Sillä saa aika hyvän treenin”

iltasanomat 06:06 12.05

Näitä Mikko Rantasen treenivinkkejä saa kokeilla kotona.


Juice Leskinen yllätti tuoreen olympiavoittajan hauskalla runolla – Heli Rantanen kertoo: ”Vain sävel puuttui”

iltasanomat 07:01 26.04

Helmikuussa 50 vuotta täyttäneen Heli Rantasen urheilu-uran kruunasi olympiavoitto, mutta elämään on mahtunut myös masennuskausia.


TSN rakensi Kanadan unelmaolympiajoukkueen – ykkösketju: Huberdeau–McDavid–MacKinnon

iltalehti 21:33 25.04

Kanada voisi heittää olympia-askiin todellisen sikermän. Craig Button, kanadalaisen TSN-kanavan kiekkoanalyytikko, on muodostanut Kanadan joukkueen seuraaviin olympialaisiin – joihin NHL ei tosin ole tämän hetken tiedon mukaan menossa. Joka tapauksessa spekulointi huippumolareilla ja -pakeilla sekä superketjuilla maistuu aina. Buttonin ykkösessä, Connor McDavidin laidoilla operoivat Jonathan Huberdeau ja Nathan MacKinnon. Huberdeau on Aleksander Barkovin ja MacKinnon Mikko Rantasen ketjukaveri.


Mikko Rantasen sijoitukset hämmästyttivät Pohjois-Amerikassa: ”Suuri heräteostos”

iltalehti 10:59 22.04

Mikko Rantanen lähti tukemaan poreammeyritystä, mikä hämmästytti kiekkokansaa. Mikko Rantanen on keksinyt koronaviruspandemiasta huolimatta tekemistä myös jääkiekon ulkopuolella. Suomalaishyökkääjä kertoi tiistaina Iltalehdelle lähteneensä osakeannin kautta tukemaan kansainvälistymiseen tähtäävää Drop Design Pool -yritystä. – Se tekee porealtaita, joiden ulkonäkö on skandinaavisen tyylinen ja vähän erilainen. Siihen olen lähtenyt mukaan, Rantanen sanoi.


NHL-tähti Mikko Rantanen haluaa pelata vaikka kesällä, mutta suunnitelmassa on monta mutkaa: ”Aika ruosteessa ovat kaikki”

iltalehti 18:37 21.04

Koronakriisi iski Mikko Rantasen ja Colorado Avalanchen kannalta karvaalla hetkellä. Kansainvälistymiseen tähtäävää suomalaisyritystä sijoittajana tukemaan lähtenyt NHL-tähti Mikko Rantanen viettää korona-arkeaan Raisiossa. – Täällä mulla on oma kämppä. On ollut vähän tekemisen puutettakin, niin välillä olen ollut myös Nousiaisissa, hän viittaa lapsuudenkotiinsa eli vanhempiensa Hannun ja Hannamaijan kotitaloon.


Hurjaa tulivoimaa! Kiekkotoimittaja valitsi Leijonat 2022 olympialaisiin: ”Yksi kisojen vaarallisimmista ketjuista”

iltalehti 18:50 20.04

Kiekkotoimittaja Tony Wolak kasasi Suomelle joukkueen Pekingin olympialaisiin. Kiinan Pekingissä on tarkoitus järjestää talviolympialaiset 4.–20. helmikuuta 2022. NHL-pelaajien osallistuminen olympiakisoihin on vielä epävarmaa, mutta jos supertähdet nähdään Pekingissä, saisi Suomi todella tulivoimaisen hyökkäyskaluston kasaan. The hockey writers -sivustolle kirjoittava Tony Wolak kasaisi Leijonien ykkösnyrkin Aleksander Barkovin ympärille. Laidoille hän sijoittaisi Mikko Rantasen ja Patrik Laineen.


Koronaan sairastuneet Mikko Rantasen NHL-joukkuekaverit toipuneet hyvin

iltasanomat 11:17 17.04

Pelaajista kahdella todettiin koronavirus maaliskuun lopussa ja yhdellä huhtikuussa.


NHL-tähdet vetoavat voimakkaasti suomalaisiin: ”Yhdessä saamme nopeammin koko homman pois”

iltalehti 19:35 16.04

Koronaviruspandemia koskettaa kaikkia, myös suomalaisia NHL-pelaajia. NHL järjestämässä Aleksander Barkovin, Mikko Rantasen, Miro Heiskasen ja Roope Hintzin videokonferenssissa suomalaiset NHL-tähdet esittivät vahvan vetoomuksen kaikille suomalaisille. –?Ollaan mahdollisimman paljon himassa ja vältetään turhia kontakteja, muistakaa pestä kädet ja pysykää terveenä. Yhdessä saamme nopeammin koko homman pois, Heiskanen sanoi.


Mikko Rantasen joukkuetoverilla koronatartunta – NHL-seurassa jo kolme tapausta

iltasanomat 08:32 08.04

Colorado Avalanchen pelaaja on jo kolmas samasta seurasta, jolla on todettu koronavirustartunta.


Mikko Rantasen ja Joonas Donskoin edustama Colorado ilmoitti koronavirustartunnasta – pelaajan henkilöllisyyttä ei paljastettu

yle 23:50 26.03

Pelaaja on ollut kotikaranteenissa heti oireiden ilmenemisen jälkeen.


Teräsrouva Siiri ”Äitee” Rantasen, 95, koronavinkki: ”Sauvojen kanssa ei tarvitse kaveria”

iltasanomat 21:29 17.03

Olympiavoittaja kertoo, että hänen poikansa käyvät välillä katsomassa ovenraosta ja tuovat ruokaa.


Mikko Rantasen suojelema perinteinen junioriturnaus siirtyy – järjestävälle joukkueelle koituu ikävät seuraukset

iltasanomat 08:33 17.03

NHL-tähti Mikko Rantasen suojelema junioriturnaus siirtyy koronaviruksen takia.


Vaarasta viestivät sireenit sytyttävät Mikko Rantasen: Hälytinharrastaja säntää heti nauhureineen paikalle, kun ääniaallot ulisevat uhasta

iltasanomat 09:50 10.03

Helsinkiläinen Mikko Rantanen tallentaa kaupungin ääniä, jotka kaikki kuulevat mutta harva huomaa. Matkansakin hän suunnittelee väestöhälyttimien testausaikataulujen perusteella.


Muistatko tämän ilmeen? 50 vuotta täyttävä Heli Rantanen muisteli mykistävää heittoaan: ”Se sekoitti monen jutut”

iltalehti 06:13 26.02

Iltalehti tavoitti tänään 50 vuotta täyttävän Heli Rantasen Ylläksen tuntureilta. Olympiavoittaja vastasi puhelimeen sähköläskipyöräretken jälkeen. – Täällä oli ihan mieletön keli! Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Heli Rantanen kääntää heti puukkoa haavassa, kun toimittaja soittaa lumettomasta Helsingistä, jossa tulvat tuhoavat rantoja.


Mikko Rantasen tähdittämä Colorado avasi päätöspäivän kuuman siirtopelin – venäläishyökkääjä saapuu Kalliovuorille

MTV 17:13 24.02

Colorado Avalanche on hankkinut venäläishyökkääjä Vladimir Namestnikovin riveihinsä, uutisoi TSN.


Joonas Donskoin Colorado-pesti myös puolison mieleen – suomalaishyökkääjällä huomautettavaa vain Mikko Rantasen kartturoinnista

MTV 19:18 19.02

Joonas Donskoi elää jääkiekkounelmaansa. Kärpät-taustainen hyökkääjä jätti kesällä NHL-seura San Jose Sharksin neljän kauden jälkeen ja solmi neljän vuoden mittaisen pestin Colorado Avalanchen kanssa.


Hot topics