Rasmus päätti kuolla ja ajoi rekkaa päin: ”Minulla ei edes käynyt mielessä, että se on ihminen, joka tulee vastaan”

iltalehti 05:26 15.11

Rasmus Anderssénin itsemurhayrityksestä on kulunut nyt kuusi vuotta. Rasmus Anderssén on onnellinen mies. Hän odottaa puolisonsa kanssa perheeseen kolmatta lasta ja iloitsee elämän pienistä asioista. Arki ei kuitenkaan ole kiiltokuvamaisen täydellistä, vaan elämänmakuista. Se ei häiritse Rasmusta, 28, enää. Kesällä 2013 epätäydellisyys sai tuolloin 22-vuotiaan Rasmuksen mielessä niin suuret mittasuhteet, että hän päätyi yrittämään itsemurhaa. Hän halusi kuolla. On pieni ihme, että hän selvisi lopulta hengissä – ja toipui täysin ennalleen. Itsemurhayrityksen jälkeen hänellä diagnosoitiin bipolaarinen eli kaksisuuntainen mielialahäiriö.


TIS-Even käytös huolestuttaa Santeria: ”Yllätettiin kyllä tämä pappa housut kintuissa”

iltalehti 11:02 31.10

Eve ja Santeri testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomi -ohjelmassa. Juttu sisältää juonipaljastuksia. Temptation Island Suomi -ohjelmaan yhdessä osallistuneet Eve ja Santeri ovat saaneet katsoa toistensa toilailuja iltanuotiovideoiden muodossa. Pariskunta elää avoimessa suhteessa ja suhteesta puuttuvat selkeät rajat. Rajojen puute on jo aiheuttanut ongelmia. Kumpikin on loukannut toista toiminnallaan. Eve viihtyy mainiosti Paratiisihotellista tutun Rasmuksen kainalossa ja Santeri puolestaan Marinan kyljessä. – Nyt on päällimmäisenä mielessä, että ei oikein tiedä, mitä haluaa elämällään tehdä, Eve pohdiskelee Santerille näytetyssä iltanuotiovideossa.


Lauri Ylönen muistelee The Rasmuksen hittilevyn aiheuttamaa suosiota – fanit tulivat kotiovelle asti: ”Käsiä tuli postilaatikosta”

iltasanomat 14:50 21.09

The Rasmuksen Dead Letters -albumi täyttää 15 vuotta. Nyt Lauri Ylönen ja Aki Hakala perkaavat levyn läpi raita raidalta.


The Rasmus paljastaa nyt, kuinka 15 vuoden takainen maailmanhitti In the Shadows syntyi – taustalla vahinko: ”Ylönen juoksi spagetit suussa intoilemaan melodiasta”

iltalehti 05:30 13.08

The Rasmuksen 25 vuotta kestänyt taival on vienyt yhtyeen ympäri maailmaa sekä laulajan erään saksalaisen auton takakonttiin. The Rasmus osui 2000-luvun aaltoon, jolloin englanniksi laulavat suomalaisyhtyeet alkoivat saada suosiota maailmalla. Töitä yhtye oli tehnyt jo vuosien ajan. Se auttoi suhtautumaan uuteen tilanteeseen, joka vei bändin Keski-Euroopasta Etelä-Amerikkaan saakka. Nyt laulaja Lauri Ylönen, 40, ja rumpali Aki Hakala, 39, ovat perheellisiä miehiä. Elämä ei pyöri enää vain The Rasmuksen ympärillä, vaan vastuuta otetaan lapsista. Kuluneet vuodet ja rock-elämä eivät tosin vielä näy miesten kasvoilla. Korkeintaan heillä on iän tuomaa karismaa.


pidetty tahallisena

Hot topics