Väistykää, Alonso ja Rosberg! Lewis Hamiltonin uran kovin vastustaja todellinen yllätys – "Hän ei koskaan voittanut minua"

MTV 09:45 27.11

Niki Richardson on erittäin ylpeä siitä, ettei hän koskaan taipunut radalla F1-sarjan kuusinkertaiselle maailmanmestarille Lewis Hamiltonille. 


Riita ruumiin kanssa poseeranneesta SEAL-sotilaasta johti laivastoministerin potkuihin Yhdysvalloissa

iltasanomat 12:18 25.11

Potkut saanut Richard Spencer arvosteli presidentti Donald Trumpia armeijan kurin heikentämisestä.


Richard Gere ja Sylvester Stallone tappelivat päivällisillä prinsessa Dianasta: ”Hemmetin unelmien prinssi!”

iltalehti 00:54 21.11

Elton John kuvailee elämäkerrassaan, miten Hollywood-tähdet olivat ajautua nyrkkitappeluun prinsessa Dianan vuoksi. Elton John kuvailee elämäkerrassaan, miten prinsessa Diana sai miehet ympärillään ”sekoamaan täydellisesti”. Elton John palaa muistelmissaan järjestämiinsä juhliin. Elton John oli kutsunut Leijonakuninkaan tiimoilta Disney-pomo Jeffrey Katzenbergin kunniaksi järjestettäviin juhliin Dianan lisäksi Richard Geren, George Michaelin, Richard Curtisin ja hänen puolisonsa Emma Freudin ja Sylvester Stallonen.


Saksan entisen presidentin poika puukotettiin kuoliaaksi sairaalassa

iltasanomat 15:41 20.11

Uhrin isä Richard von Weizsäcker toimi Saksan presidenttinä vuoteen 1994 saakka.


Kommentti: Markku Kanerva on kulkenut samanlaista polkua EM-kultavalmentajan kanssa – uran alku oli kaikkea muuta kuin ruusuinen

iltasanomat 09:30 17.11

Richard Möller Nielsenin tavoin Markku Kanerva on luottanut tyyppeihin, joiden lojaalisuudesta ja taistelumielestä hän on ollut varma, kirjoittaa Ilta-Sanomien toimittaja Juha Kanerva.


Trump kääntyi korkeimman oikeuden puoleen salatakseen verotietonsa

iltasanomat 04:56 15.11

Edellisen kerran verotietonsa on jättänyt julkistamatta Richard Nixon.


Hurmurinäyttelijä Richard Gere, 70, tulossa isäksi kolmatta kertaa

mtv 22:01 12.11

American Gigolosta ja Pretty Womanista tuttu yhdysvaltalainen konkarinäyttelijä Richard Gere saa kolmannen lapsensa.


Kenen parina Henri Kontinen voitti Wimbledonin sekanelinpelin kesällä 2016?

iltalehti 05:55 07.11

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä on Brynäs IF:n kotikaupunki? 2) Kuka toimi Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana vuosina 1994–96, ennen Richard Møller Nielseniä?


Muistatko hyvin kurinalaisen Unelmahäät-parin? Kurkku halkaistava tietyllä tavalla, joka torstai kauppaan

iltalehti 04:58 04.11

Mona ja Riku kertovat tuoreet kuulumisensa Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa. Mona ja Richard eli Riku kertovat tänään tuoreet kuulumisensa Unelmahäidensä jälkeen. Se tapahtuu maksullisen suoratoistopalvelun Dplay+:n Unelmahäät: Mitä heille kuuluu nyt? -sarjassa. Helsingin tuomiokirkossa kaksi vuotta sitten elokuussa avioituneet Mona ja Riku jäivät katsojien mieleen rauhallisena ja hyvin kurinalaisena parina. Torstaisin pari kävi kaupassa ja perjantaisin siivosi. Kerran viikossa syötiin salaattia, johon laitettava tuorekurkku halkaistiin ainoalla oikealla, Rikun toivomalla tavalla.


Kuusinkertainen olympiakävijä Kyra Kyrklund elää ratsastusmaailmassa, mutta ei aio palata kilpailuihin – "Tämä on urheilulaji nuorille ihmisille"

yle 09:27 27.10

Kyra Kyrklundin ja hänen miehensä Richard Whiten valmentama Sandra Dahlin voitti lauantaina kouluratsastuksen GP-kilpailun Helsingissä.


Muska on menettänyt traagisesti kolme veljeään - kaksivuotias Leo hukkui, Sammy kuoli kolarissa ja Kirkan kohtaloksi koitui aortan repeämä

iltalehti 12:47 15.10

Laulaja Muska juhlii tänä vuonna 50-vuotisuraansa. Elämään on mahtunut paljon käänteitä, traagisimpana kolmen veljen kuolemat. Babitzinin musikaalisen sisarrussarjan rockmimmi Marija eli Muska syntyi olympiakesänä vuonna 1952 emigranttiperheeseen Helsingin Eiraan. Kotikielenä perheen kaksiossa oli venäjä ja Huvilakadun baarin jukeboksista kuuluva rock iski tytön tajuntaan jo silloin. – Elvis ja Little Richard veivät jo tuolloin minut mennessään. Veljeni Kirka ja Sammy soittelivat bändeissä ja minäkin harjoittelin pianolla, mutta se jäi, niin kuin koulukin, Muska muistelee.


”Britannian pahin pedofiili” murhattiin vankilassa – istui elinkautista kymmenistä seksuaalirikoksista

iltasanomat 10:01 15.10

Richard Huckle tuomittiin kolme vuotta sitten 23:n lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Todellisen uhriluvun uskotaan olevan jopa kymmenkertainen.


Mikä oli "Rocket" Richardin etunimi?

iltalehti 05:55 11.10

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mikä oli "Rocket" Richardin etunimi? 2) Minkä lajin kilpailu on Hopman-cup?


Hannes Laamasen 8. komppania (JR 35) sai Kollaanjoella lohduttoman käskyn 3.3.1940 – ”Pian kuollaan kaikki”

iltasanomat 16:59 08.10

Kersantti Hannes Laamanen haavoittui pahoin talvisodan lopulla. Hänet operoi kuuluisa sotakirurgi Richard Faltin.


Hannes Laamasen 8. komppania sai Kollaanjoella lohduttoman käskyn 3.3.1940 – ”Pian kuollaan kaikki”

iltasanomat 16:59 08.10

Kersantti Hannes Laamanen haavoittui pahoin talvisodan lopulla. Hänet operoi kuuluisa sotakirurgi Richard Faltin.


Richard Geren mieli muuttui: Kehui ensin tähdittämäänsä sarjaa, ilmoitti sitten jättävänsä tv:n tekemisen

iltalehti 06:16 08.10

Näyttelijä Richard Geren mieli muuttui tv-tuotantojen suhteen. Richard Gere lähti innokkaasti mukaan, kun hän sai roolin BBC:n kahdeksanosaisesta MotherFatherSon-sarjasta. Into oli ymmärrettävää: kyseessä oli elokuvanäyttelijän ensimmäinen suuri tv-rooli. Edellisestä piipahduksestakin television puolella oli kulunut kauan. – Viimeisestä tv-työstäni on vierähtänyt kolme vuosikymmentä. Työskentelen erittäin mielelläni BBC:n kanssa. Tässä erityislaatuisessa projektissa on todella lahjakkaita ihmisiä mukana, ja sarja resonoi tässä ajassa, Gere lausui etukäteen.


Joukkueen juhlille karmea päätös – Englannin Mestaruussarjan pelaajan ura on vaarassa

iltalehti 16:34 07.10

Derby Countyn kaksi pelaajaa oli osallisena autokolarissa Englannissa viime viikolla. Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Derby Countyn pelaajat Richard Keogh ja Tom Lawrence joutuivat autokolariin. Pelaajat olivat olleet juhlimassa joukkueen yhteisessä tapahtumassa, minkä jälkeen kolari sattui. Daily Mail -lehden mukaan auton kuljettajaksi epäillään Lawrencea. Lehden tietojen mukaan pelaajat olivat olleet nauttimassa alkoholia useita tunteja ennen kuin hyppäsivät autoon.


Kirjapaljastus: Sylvester Stallone ja Richard Gere iskivät molemmat silmänsä prinsessa Dianaan – pian tähdet selvittelivät välejään Elton Johnin illalliskutsuilla

iltasanomat 17:33 05.10

Elton Johnin omaelämäkerrasta selviää, että laulajan järjestämät illalliskutsut saivat yllättävän käänteen, kun legendaariset näyttelijät iskivät molemmat silmänsä prinsessa Dianaan.


Tokiosta tulee Suomen tähdille B-luokan olympiakeikka: ”EM-kisoissa on mahdollisuus menestyä”

iltalehti 15:56 03.10

EM-Pariisi on ensi vuonna monille suomalaisille olympiakisoja tärkeämpi tapahtuma aikataulusyiden vuoksi. Ensi kesän Tokion olympiakisoista on tulossa monille suomalaisyleisurheilijoille B-luokan tapahtuma. –?En pärjää niin hyvin Tokiossa, mutta voin pärjätä Pariisissa, sanoo estejuoksija Camilla Richardsson.


Miesstripparit tänään tv:ssä: ”Dreamboys ei ole X Factor, vaan Sex Factor”

iltalehti 06:16 02.10

Pienet ja lihavat älkööt vaivautuko, kuuluu David Richardsin ohje The Dreamboys -ryhmään haluaville. Dreamboy, unelmien poika, ei voi olla pieni, lihava mies. Näin miesstripparin olemuksen määrittelee The Dreamboys -ryhmää pyörittävä David Richards, entinen strippari itsekin. Hän nimittää itseään strippausmaailman Simon Cowelliksi. – Dreamboys ei ole X-Factor, vaan Sex-Factor, hän mainostaa illan brittidokumentissa.


sinulla on Lähetä Toto64 Kalmar 6.12.2019 – näin kulkueet ”Kaksi kertaa

Hot topics