Miesstripparit tänään tv:ssä: ”Dreamboys ei ole X Factor, vaan Sex Factor”

iltalehti 06:16 02.10

Pienet ja lihavat älkööt vaivautuko, kuuluu David Richardsin ohje The Dreamboys -ryhmään haluaville. Dreamboy, unelmien poika, ei voi olla pieni, lihava mies. Näin miesstripparin olemuksen määrittelee The Dreamboys -ryhmää pyörittävä David Richards, entinen strippari itsekin. Hän nimittää itseään strippausmaailman Simon Cowelliksi. – Dreamboys ei ole X-Factor, vaan Sex-Factor, hän mainostaa illan brittidokumentissa.


Bond-tyttö, tosi-tv-tähti ja Charlie Sheenin ex-vaimo Denise Richards on uusi Kaunarit-tähti – näin kaunotar on muuttunut

iltasanomat 07:10 17.07

IS tapasi Denise Richardsin, joka on Kauniiden ja rohkeiden uusi tähtinäyttelijä. Hänen hahmonsa saapuu Suomessa ruutuun jouluna.


Hollywood-tähti avoimena lapsensa kehityshäiriöstä – murtui kyyneliin: "Se oli todella vaikeaa"

mtv 17:06 12.07

Denise Richardsin nuorimmalla lapsella on todettu kehitystä hidastava kromosomihäiriö.


Ex-vaimo paljastaa: Charlie Sheen toi prostituoidun kiitospäivän aterialle

iltalehti 02:58 24.05

Näyttelijä Charlie Sheenin ex-vaimo kertoo kiusallisesta kiitospäivänä ex-miehensä seurassa. Sheenin kanssa naimisissa vuosina 2002–?2006 ollut tv-persoona Denise Richards kertoi erikoisesta tilanteesta The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelman jaksossa. Richardsin mukaan Sheen tuli hänen luokseen kiitospäivän aterialle muutama vuosi sitten. Ex-siippa toi mukanaan prostituoidun, joka jäi ensin autoon.


ison pyörän pyörimään Neuvostoliittoa tältä saarella Trump osallistuu työn­tekijät tietävät vaaralliselle tasolle, vaatii kovia jatkotoimia

Hot topics