Suomen huippuyleisurheilija meni kihloihin muusikkomiehensä kanssa

iltalehti 11:17 15.12

Camilla Richardsson ja Andreas Kullström kertoivat ilouutisesta Instagramissa. Estejuoksija Camilla Richardsson on mennyt kihloihin muusikkomiehensä Andreas Kullströmin kanssa. Pari kertoi ilouutisesta Instagramissa.


Tokiosta tulee Suomen tähdille B-luokan olympiakeikka: ”EM-kisoissa on mahdollisuus menestyä”

iltalehti 15:56 03.10

EM-Pariisi on ensi vuonna monille suomalaisille olympiakisoja tärkeämpi tapahtuma aikataulusyiden vuoksi. Ensi kesän Tokion olympiakisoista on tulossa monille suomalaisyleisurheilijoille B-luokan tapahtuma. –?En pärjää niin hyvin Tokiossa, mutta voin pärjätä Pariisissa, sanoo estejuoksija Camilla Richardsson.


Norjan Ingebrigtsenin ihmeperheen 13-vuotias tyttö jätti treenilenkillä Suomen huippujuoksijan kuin nallin kalliolle

iltalehti 17:29 30.09

Ingrid Ingebrigtsen oli samaan aikaan St. Moritzissa kuin Suomen Camilla Richardsson. Ingebrigtsenin juoksijaperheen kyvyt ällistyttävät, kuten tästä jutusta käy ilmi. Suomalaisilla on tuoreita kokemuksia norjalaisten kyvyistä. Perheen tytär Ingrid oli taannoin treenileirillä Sveitsin St. Moritzissa samaan aikaan kuin Suomen huippujuoksija Camilla Richardsson.


Camilla Richardsson haukkui MM-järjestäjät vaarallisesta erheestä, asiantuntija näki vikaa myös suomalaisjuoksijassa – "Huonosti luettu"

MTV 07:15 28.09

Estejuoksija Camilla Richardssonilla oli myös oma vastuunsa yleisurheilun MM-kisojen erikoisessa kompuroinnissa perjantaina, alleviivaa MTV Urheilun asiantuntija Mika Järvinen. 


MM-kisajärjestäjät saivat täyslaidallisen suomalaisjuoksijalta – "Olisi voinut käydä todella huonosti"

MTV 22:35 27.09

Camilla Richardsson oli pettynyt yleisurheilun MM-kisojen järjestäjiin Dohassa perjantaina. 


Kisajärjestäjiltä tyly yllätys Camilla Richardssonille, avauspäivä täynnä suomalaiskarsiutumisia – näin yleisurheilun MM-kisat käynnistyivät

MTV 21:03 27.09

Yleisurheilun MM-kisat käynnistyivät Dohassa perjantaina. Heti avauspäivänä tositoimissa nähtiin runsaasti suomalaisurheilijoita. MTV Urheilu seurasi tapahtumia tiiviisti. 


MM-kisoissa karmea moka – suomalaisjuoksija joutui pysähtymään ja meni esteen yli kävellen

iltalehti 20:45 27.09

Camilla Richardssonin 3 000 metrin esteiden alkuerä Dohan yleisurheilun MM-kisoissa alkoi mahdollisimman ikävästi. Richardsson joutui pysäyttämään vauhtinsa kokonaan ensimmäisellä esteellä. Syynä oli järjestäjien nolo moka. –?Este oli väärässä paikassa, eli vähän irti radan reunasta. Huomasin, että edellä menevät astuivat askeleen sivuun ja ihmettelin, että minkähän takia, Richardsson kertoi.


MTV seuraa: Kisajärjestäjiltä tyly yllätys Camilla Richardssonille – MM-yleisurheilun avauspäivä täynnä suomalaiskarsiutumisia

MTV 20:33 27.09

Yleisurheilun MM-kisat käynnistyvät Dohassa tänään perjantaina. Heti avauspäivänä tositoimissa nähdään kahdeksan suomalaisurheilijaa. MTV Urheilu seuraa tapahtumia tiiviisti. 


Väärin aseteltu este hämmensi MM-kisoissa: Camilla Richardsson kompuroi ja karsiutui jatkosta – "Se oli ihan kamalaa"

yle 20:01 27.09

Camilla Richardsson kompuroi väärin astellulla esteellä yleisurheilun MM-kisojen 3000 metrin esteissä Dohassa. Katso video tilanteesta kuvaa klikkaamalla!


MTV seuraa: Kisajärjestäjiltä tyly yllätys Camilla Richardssonille – MM-yleisurheilussa suomalaiskarsiutumisia

MTV 19:39 27.09

Yleisurheilun MM-kisat käynnistyvät Dohassa tänään perjantaina. Heti avauspäivänä tositoimissa nähdään kahdeksan suomalaisurheilijaa. MTV Urheilu seuraa tapahtumia tiiviisti. 


Haukut MM-kisajärjestäjille! Camilla Richardssonille karu yllätys avauskierroksella – kommentoi Ylelle: "Se oli ihan kamalaa"

MTV 19:33 27.09

Camilla Richardsson jäi ilman jatkopaikkaa yleisurheilun MM-kisojen naisten 3 000 metrin alkuerissä Dohassa perjantaina. Suomalaisen suorituksessa oli draamaa. 


MTV seuraa: Camilla Richardsson törmäsi esteeseen – MM-yleisurheilussa suomalaiskarsiutumisia

MTV 19:25 27.09

Yleisurheilun MM-kisat käynnistyvät Dohassa tänään perjantaina. Heti avauspäivänä tositoimissa nähdään kahdeksan suomalaisurheilijaa. MTV Urheilu seuraa tapahtumia tiiviisti. 


Katso suorana: Ella Junnila ja Camilla Richardsson pettyivät karsinnassa – Yle seuraa MM-kisoja hetki hetkeltä

yle 16:02 27.09

Katso suoraa lähetystä klikkaamalla jutun kuvaa. Lue tekstiseurantaamme klikkaamalla otsikkoa.


”Tässä on Suomen joukkueen potentiaalisin kisaturisti numero yksi” – toimittajat pohjustavat MM-kisojen avauspäivää

iltalehti 11:21 27.09

Aamulehden konkaritoimittaja Tapani Salo ja Iltalehden Santtu Silvennoinen spekuloivat oheiselle videolla, montako mitalia Suomi Dohasta saa ja miten sujuu sinivalkoisten urheilijoiden avauspäivä aavikon paahteessa. Yleisurheilun MM-kisat alkavat perjantaina Qatarin Dohassa. Avauspäivän ohjelmassa on stadionilla vain alkukilpailuja. Suomalaisista mukana ovat Krista Tervo, Sara Kuivisto, Wilma Murto, Camilla Richardsson, Ella Junnila ja Simo Lipsanen. Puolenyön maissa alkaa naisten raastava maraton päälle 30 asteen helteessä. Anne-Mari Hyryläinen ja Alisa Vainio Suomen joukkueesta sujahtavat asvaltin poltteeseen. Tämän vuoden ensimmäisen MM-mitalit jaetaan lauantain vastaisena yönä.


Koska Richardsson juoksee tai Ruuskanen heittää? Poimi tästä talteen suomalaisten MM-ohjelma

yle 08:04 27.09

Yleisurheilun MM-kisoihin Dohassa osallistuu 22 suomalaisurheilijaa. Koska suomalaisia nähdään tositoimissa, se selviää oheisesta ohjelmasta. Juttua päivitetään kisojen edetessä.


Qatarilaismiehet kohtelevat Suomen naisurheilijoita kuin halpaa makkaraa: ”Ei missään määrin tasa-arvoista”

iltalehti 07:01 27.09

Sara Kuivisto, Wilma Murto, Krista Tervo ja Camilla Richardsson kertovat tylyistä kokemuksistaan Dohassa. Estejuoksija Camilla Richardsson istuu Suomen joukkueen hotellilla lehdistötilaisuudessa reiden puoliväliin asti ulottuvissa shortseissa. –?Sisällä uskallan olla näissä, samoin treenikentällä ja stadionilla, vaikka kyllähän jotkut tuijottavat tiukasti. Jos menen ulos kadulle juoksemaan, ei voi hotpantseja laittaa jalkaa, kun on niin erilainen kulttuuri. Miehiä olen kyllä nähnyt lyhyemmissä shortseissa. On tämä tasa-arvon kannalta erikoinen maa, Richardsson huokaa.


Hyytävästä ilmastoinnista suomalaistähdelle tuntuva terveysmurhe – rajua kritiikkiä kohuhotellille: ”Meinasin jäätyä pystyyn”

iltalehti 21:35 26.09

Estejuoksija Camilla Richardsson sai nuhan. Myös Sara Kuivisto ja Krista Tervo kritisoivat ilmastointilaitteistoa. Hotellihuoneen hyytävä ilmastointi teki temput Suomen tähtijuoksijalle Camilla Richardssonille. –?On vähän nuhaa. Turkissa harjoitusleirillä se tuli varmaan hotellihuoneen ilmastoinnista. Se oli kovalla päällä. Ei se ole flunssaa, vain nenä on tukossa, estejuoksija kertoo.


Annimari Kortteen rytmi oli sekaisin 3–4 aitaväliä: ”Ilman kolhua aika olisi ollut 12,8-alkuinen”

iltasanomat 22:54 10.09

Korte viimeistelee MM-kuntonsa Turkin Belekissä. Camilla Richardsson hyödyntää alppimajaa Pajulahdessa.


Richardsson juoksi neljänneksi Minskissä – "Hyvin meillä meni"

yle 21:59 10.09

Camilla Richardsson taivalsi neljänneksi 3000 metrin esteissä yleisurheilun Eurooppa-USA -tapahtumassa Minskissä.


Camilla Richardssonilla onnistunut edustustehtävä huippukisassa – Eurooppa otti komean lajivoiton 3000 metrin esteissä

iltasanomat 20:48 10.09

Camilla Richardsson oli neljäs Minskissä käydyssä estekisassa.


edustaja Niikko kertoo herättivät epäilyksiä hukkui täysin” polttopulloiskusta syyte raatelusta selkäkipu vei Syvissä vesissä uiva

Hot topics