Huippumalli Suvi Riggsin häkitetty Stevie-koira ahdistui lasten leikeistä – oli puraista: ”Tavallista perheen arkea”

iltalehti 10:31 03.01

Yhdysvalloissa asuva huippumalli Suvi Riggs julkaisi videon, jossa hänen lapsensa tunkevat häkitetyn Stevie-koiran päälle leluja. Huippumalli Suvi Riggs on julkaissut Instagram Stories -osiossa videon, jossa hänen lapsensa Jupiter ja Raelyn tunkevat leluja selvästi ahdistuneen Stevie-koiran häkkiin. Videolta paljastuu, että Stevie-koiran pieni häkki on jo ennestään täynnä leluja. Videolla lapset työntävät häkkiin lisää leluja, samalla kun Suvi-äiti videoi tilannetta siihen mitenkään puuttumatta.


Huippumalli Suvi Riggs on raskaana – julkaisi suloisia otoksia vauvavatsastaan

mtv 15:20 02.01

Yhdysvalloissa asuva suomalainen huippumalli Suvi Riggs on raskaana. 


Huippumalli Suvi Riggs, 31, jälleen raskaana!

iltalehti 13:17 01.01

Yhdysvalloissa asuvasta huippumalli Suvi Riggsistä tulee tänä vuonna äiti jo kolmannen kerran. Suvi Riggs o.s. Koponen on lapsirakas ihminen. Hän julkaisee usein Instagramissa kuvia lapsistaan. Kuvista voisi päätellä, että Suville äidin rooli sopii mainiosti.


Suomalainen huippumalli Suvi Riggs julkaisi kuvan lapsistaan – koko perhe poseeraa onnellisena

iltalehti 21:05 09.12

Suomalainen huippumalli Suvi Riggs poseeraa tuoreessa Instagram-kuvassa perheineen aurinkoisena. Aikoinaan Huippumalli haussa -sarjasta suuren yleisön tietoisuuteen noussut suomalainen huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen) julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa perheineen. Kuvassa kameralle poseeraavat Suvin lisäksi hänen miehensä Tyler Riggs sekä lapset Juniper ja Raelyn. Suvi kannattelee sylissään pariskunnan toista lasta ja Tylerin harteilla istuu pariskunnan toinen lapsi. Kuvan taustalla näkyy joulukuusia, mutta muutoin kaikilla perheenjäsenillä on yllään hyvin arkiset vaatteet.


Huippumalli Suvi Riggs julkaisi kuvan hassuttelevasta perheestään: "Kaksi rikkoutunutta astiaa ja yksi ehkä murtunut varvas myöhemmin"

mtv 13:00 29.11

Yhdysvalloissa asuva suomalainen huippumalli Suvi Riggs julkaisi suloisen kuvan perheestään.


Suomalainen huippumalli Suvi Riggs harvinaisessa perhekuvassa - vietti tunnelmallista kiitospäivää

iltalehti 12:30 29.11

Suvi Riggsin perhe on viettänyt kiitospäivää kotoillen. Mallikoulu-sarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Suvi Riggs (o.s. Koponen), 31, on menestynyt hienosti muotimaailmassa. Mallisopimuksen myötä Suvista tuli kansainvälisesti arvostettu malli. Riggs on kävellyt näytöslavoilla niin Milanossa, Pariisissa kuin New Yorkissakin. Riggs on toiminut mainoskasvona monille luksusmerkeille.


Lapsitähti Laurel Griggs kuoli traagisesti – kuoli astmakohtaukseen

stara 18:00 11.11

Muun muassa Broadwaylla ja Saturday Night Live -sarjassa esiintynyt lapsinäyttelijä


Broadway-tähti Laurel, 13, menehtyi yllättäen – isoisä paljasti kuolinsyyn sydäntäsärkevässä viestissä

iltalehti 09:34 11.11

Musikaaleissa uraa luonut 13-vuotias yhdysvaltalainen tyttö kuoli 5. marraskuuta sairauskohtaukseen. Broadway-musikaaleissa uraa luonut 13-vuotias Laurel Griggs kuoli yllättäen marraskuussa. Griggs nähtiin useissa Broadway-esityksissä. Hän teki debyyttinsä vain 6-vuotiaana Cat on a Hot Tin Roof -musikaalissa. Parhaiten hänet tunnettiin Ivankan roolista musikaalissa Once, jota hän tähditti lähes puolentoista vuoden ajan.


Broadway-musikaalien lapsitähti menehtyi 13-vuotiaana

iltasanomat 10:00 10.11

Broadwaylla uraa luonut Laurel Griggs on kuollut.


Suomalaismalli Suvi Riggs keksi hauskan tavan viettää lauantaita - lapset eivät ole samaa mieltä, katso hulvaton kuva

iltalehti 09:59 13.10

Suvi Riggs, o.s. Koponen, jakaa usein Instagramissa hauskoja kuvia arjestaan ja töistään. Huippumalli Suvi Riggs on jakanut Instagram-seuraajilleen hauskan kuvan arjestaan. Kuvassa Riggs hymyilee ja lapset huutavat kurpitsojen keskellä. Kuvan saatteeksi lapsiperhearkea elävä Riggs on kirjoittanut:


"Kukistan kenet tahansa" – 47-vuotias raskaan sarjan ex-mestari uhoaa paluuta kehään

MTV 14:01 09.09

Yhdysvaltalainen raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä Shannon Briggs uhoaa tekevänsä paluun nyrkkeilykehään, kertoo yhdysvaltalainen TMZ.


Huippumalli Suvi Riggs poseeraa rakkaudentäyteisessä kuvassa miehensä kanssa: "7 vuotta naimisissa"

mtv 18:10 13.08

Suvi Riggs julkaisi kuvan puolisonsa Tyler Riggsin kanssa.


Suomalaismalli Suvi Riggs julkaisi vakavan imetyskuvan perheen ja työn yhteensovittamisesta - kertoo elämänsä toistaiseksi vaikeimmasta haasteesta

iltalehti 11:32 11.07

Suvi Riggs tuottaa parhaillaan elokuvaa. Riggs on kertoo työstään Instagram-sivullaan. Suvi Riggs kertoo Instagram-sivullaan avoimesti äitiydestä, mutta myös työstään. Riggs tuottaa parhaillaan elokuvaa yhdessä miehensä Tyler Riggsin kanssa. – Elokuvan tuottaminen on ollut ehkä vaikeinta, mitä olen koskaan tehnyt (kyllä, vaikka synnytinkin tyttäreni kylpyhuoneessa ja imetin myöhemmin nännit verta vuotaen ja rinnat tulehtuneena), mutta katsoessani tätä valokuvaa itsestäni imettämässä nuorimmaistani ja suunnitellessani seuraavan työpäivän aikataulua Tyler Riggsin, Mack Fisherin ja Benjamin Eckin kanssa, en malta odottaa, että teemme sen kaiken uudestaan, Riggs iloitsee.


Suomalainen huippumalli Suvi Riggs rakastui aviomieheensä ystävien varoituksista välittämättä: ”Onneksi en kuunnellut heitä”

iltalehti 07:59 17.06

Suomalaismalli Suvi Riggs o.s. Koponen asuu Yhdysvalloissa aviomiehensä ja lastensa kanssa. Mallikoulu-sarjan ensimmäisen tuotantokauden voittaja Suvi Riggs o.s. Koponen on menestynyt hienosti muotimaailmassa. Huippumalli asuu Yhdysvalloissa ja elää energistä lapsiperhearkea. Instagramissa Riggs on jakanut yksityiskohtia hänen ja Tyler Riggsin rakkaustarinasta. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2009. Suvin ja Tylerin ensitreffit olivat 13. kesäkuuta 2009 Empire State Buildingin katolla, Riggs paljastaa Instagram-julkaisussaan. Noihin aikoihin Tyler kertoi Suville ilmoittautuneensa New Yorkissa sijaitsevaan teatterikouluun opiskellakseen näyttelemistä. Suvi itse olisi halunnut jo jättää New Yorkin taakseen.


Ystävät varoittivat suomalaismalli Suvi Riggsiä deittailemasta amerikkalaiskomistusta, mutta hän viis veisasi – ”10 vuotta myöhemmin...”

iltasanomat 18:28 14.06

Huippumalli Suvi Riggs juhlistaa vuosipäiväänsä Instagramissa. Jos hän olisi kuunnellut ystäviään, ei hänellä olisi nyt välttämättä aihetta juhlaan.


Huippumalli Suvi Riggs julkaisi arkisen kuvan – poseeraa lastensa kanssa

mtv 09:09 01.06

Yhdysvalloissa asuva suomalainen huippumalli Suvi Riggs julkaisi suloisen kuvan perheestään.


ikuisti täysin lumeen – myrkytysyrityksestä poissa ollut Bobrovski yli 44 asteen – Suomen ennätys

Hot topics