Katariina Suuri tuli nielleeksi kaksimetrisen muovikasvin: Alkoi tuntien taistelu, kun burmanpyton yritettiin pelastaa

iltasanomat 10:11 15.11

Jättiläiskäärmeen ruokailuhetki johti lääkärireissuun.


Katariina Suuri tuli niellaisseeksi kaksimetrisen muovikasvin: Pitäjänmäellä alkoi tuntien operaatio, jolla burmanpyton yritettiin pelastaa

iltasanomat 10:11 15.11

Jättiläiskäärmeen ruokailuhetki johti lääkärireissuun.


Espoolaisen Katriinan musiikkia on kuunneltu miljoonia kertoja Spotifysta: Mutta kuka ihme hän on?

iltasanomat 12:45 30.10

Spotify-artisti Oliveran eli Katriina Ullakon laulua kuulee niin vaatekaupoissa, mainoksissa kuin maailmankuulun dj-tuottajan Tiëston kappaleessakin, mutta keikkalavoilla häntä ei ole vielä juuri nähty.


Yö-basisti Jay Lewisin romanssi Katariina Sourin kanssa roihahti Facebookissa - kompastuskivinä etäsuhde ja mustasukkaisuus: ”Ero sai tunteeni lukkoon”

iltalehti 17:52 15.10

Yön entinen basisti Jay Lewis kertoo tänään tiistaina ilmestyneessä Yöstä valoon -elämäkerrassaan vuonna 2015 eletystä romanssista kirjailija-taiteilija Katariina Sourin kanssa. Yö-yhtyeessä 18 vuotta basistia soittaneen Jukka ”Jay” Lewisin elämäkerta Yöstä valoon näkee päivänvalon tänään tiistaina. Bazarin kustantamassa teoksessa Lewis avaa ovet elämäänsä musiikkialalla, mutta valottaa myös naissuhteidensa kiemuroita. Lewis koki yllättävän romanssin kirjailija Katariina Sourin kanssa. Suhde tuli julkisuuteen elokuussa 2015. Elämäkerrassa muusikko paljastaa suhteen alun.


Miss Suomi -kisoissa neljänneksi sijoittunut Katariina Juselius, 25, etsii isäntää viljatilalle: ”Sellaiseen työhön ei niin vain miestä löydy”

iltalehti 19:48 05.10

Kolme vuotta sinkkuna viettänyt Katariina Juselius aikoo jatkaa Nurmijärvellä sijaitsevan kotitilansa pyörittämistä. Viikko sitten käydyssä Miss Suomi -finaalissa sijoittui neljänneksi Katariina Juselius, 25. Juselius on rempseä suuren viljatilan tytär Nurmijärveltä. Hän on vanhempiensa ainoa lapsi.


Palkituilta tekijöiltä uusi sarja: Katariina Suurella riitti rakastajia - kaappasi vallan mieheltään

iltalehti 06:22 03.10

Katariina Suurta esittää HBO Nordicin sarjassa Helen Mirren. Venäjän keisarinnalla Katariina Suurella riitti rakastajia. Hänellä oli sivusuhteita jo silloin, kun hän oli vielä avioliitossa keisari Pietari III:n, entisen suuriruhtinaan, kanssa. On epäilty, että useampi kuin yksi Katariinan lapsistakin saattaisi kuulua biologisesti jollekin toiselle kuin Pietarille. Yksi Katariinan kiihkeistä suhteista oli Grigory Potjomkiniin, joka esiintyy uudessa Catherine the Great -minisarjassa nimellä Grigori Potemkin. Parin välille muodostui todellisuudessakin ainutlaatuinen ja omistautunut suhde, jonka avulla he päihittivät vastustajansa skandaalien, juonittelun ja valtavien konfliktien keskellä. Juuri niistä kerrotaan maksullisen suoratoistopalvelun HBO Nordicin neliosaisessa draamassa. Se, että tekijät ovat valinneet sarjansa keskiöön Katariinan rinnalle juuri Grigorin, eivätkä vaikkapa Sergeitä, Simeonia, Alexanderia tai Ivania, johtunee siitä, että Grigoria ja Katariinaa pidetään nyky-Venäjän arkkitehteina tekemiensä uudistusten ansiosta.


Helen Mirren avoimena avioliitostaan: ”On ollut onnistumisia, vastoinkäymisiä sekä tragedioita”

iltasanomat 07:30 02.10

Venäläistä sukua oleva Helen Mirren näyttelee pääroolin tuottamassaan Catherine the Great -sarjassa, joka kertoo keisarinna Katariina Suuresta. Ohjaajamiehensä tähti tapasi 1980-luvulla osin Suomessa kuvatun Valkeat yöt -elokuvan kuvauksissa.


Yhteiskuntaluokka ohjaa valintoja jo Tinderissä – riitoja tulee kun koulutetut ja elämänkoululaiset joutuvat törmäyskurssille

iltasanomat 08:23 28.09

Erot luokkataustassa leimahtavat esiin parin arjessa ja riitatilanteissa, sanovat tietokirjailijat Katriina Järvinen ja Laura Kolbe.


Katariina Sourin ex-puoliso Eliya kommentoi eroa ensimmäistä kertaa: ”Olen kiitollinen vuosista Katan kanssa”

iltasanomat 18:39 12.09

Kuvanveistäjä Eliya Zweygbergin ja hänen puolisonsa, taiteilija Katariina Souri erosivat kesäkuussa. –?Olen kiitollinen Katan kanssa viettämistäni vuosista, Eliya sanoo.


Tubettaja Katariina Räikkönen,18, ei häpeä, vaikka rumat sanat ja oudot oireet herättävät huomiota koulussakin: "Lääkäri epäili heti Touretten syndroomaa"

yle 17:07 03.09

Räikkönen ei halua peitellä Touretten syndroomaan kuuluvia tic- eli nykimis- ja ääntelyoireitaan, vaan antaa videoidensa kautta omalle ja muille sairauksille kasvot.


Vaimo löi, etsi eritteitä ja sylki - Suomalaismies avautuu kokemastaan parisuhdeväkivallasta tänään tv:ssä

iltalehti 05:29 03.09

Kaikkiaan väkivaltaisen tarinansa jakaa kolme miestä, joista yhden kertoman ammattiauttaja kyseenalaisti tylysti. Naamalle sylkemistä, hiuksista repimistä, nyrkillä vatsaan lyömistä, potkimista, lasisten ja metallisten esineiden heittämistä päähän, avokämmenellä hakkaamista... Kolme suomalaista miestä kertoo tänään kokemastaan parisuhdeväkivallasta, johon on syyllistynyt nainen. He jakavat oman tarinansa kasvottomina ja nimettöminä Riina Rinteelle. Perjantai-dokkari Muijalta turpaan on esitetty aiemmin osana saman nimistä keskusteluohjelmaa.


Tässä ovat tyrmäävät Miss Suomi -sinkut! Raksa-Emmi avoimena kipuilusta parisuhteissa: ”Kun hoidan miestenkin työt, heitä harmittaa”

iltalehti 22:33 02.09

Miss Suomi -finalistien sinkut kertoivat Iltalehdelle, millainen mies sytyttää. Suurin osa Miss Suomi -finalisteista on onnellisesti seurustelusuhteessa. Miss Suomi -finalistien joukosta löytyy kuitenkin kolme upeaa sinkkukaunotarta. Emmi Suuronen, Laura Lahtinen ja Katariina Juselius nauttivat täysin palkein sinkkuelämästään. Jokainen heistä kuitenkin toivoo elämäänsä miestä. Kouvolalainen työmaainsinööri Emmi Suuronen on tottunut työskentelemään miesvaltaisella alalla. Elämässä riittää vauhtia ja kiirettä, eikä sopivaa kaksilahkeista ole tarttunut mukaan matkaan.


Jokelan koulusurmaaja tappoi missifinalisti Katariina Juseliuksen yhdeksän koulututtavaa - karmiva soitto vanhemmille: ”Mä voin nyt kuolla tänne”

iltalehti 16:57 02.09

Missifinalisti Katariina Juselius avautuu rankasta kokemuksestaan, joka jätti jäljet. Nurmijärveltä kotoisin oleva Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius koki 13-vuotiaana karmivan kokemuksen, kun Jokelan koulusurmaaja tappoi yhdeksän hänen tuttavaansa. Seitsemännellä luokalla koulussa ollut Katariina kuului siihen oppilasryhmään, joka evakuoitiin viimeisenä koululta. Ensiksi asiasta kertoi Seiska.


Miss Suomi -kaunotar Katariina avoimena elämänsä järkyttävimmistä hetkistä – pääsi viimeisten joukossa turvaan Jokelan kouluammuskelusta

iltasanomat 13:15 02.09

Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius on kulkenut pitkän tien missikisoihin.


Voi hyvin: Katariina Souri avautuu ensimmäistä kertaa erostaan: ”Yksinolon kaipuuni voi olla vaikeaa”

iltalehti 18:45 29.08

Katariina Souri kertoi heinäkuussa eronneensa aviopuolisostaan Elyasta. Nyt Souri kertoo sinkkuudesta Voi hyvin -lehdessä. Kirjailija-kuvataiteilija Katariina Souri, 50, ja häntä 18 vuotta nuorempi Elya päätyivät eroon tänä kesänä. Kaksikko avioitui syyskuussa 2016. Souri kertoi erosta Facebook-päivityksessä heinäkuun alussa.


Siilinjärvellä arvuutellaan kiihkeästi, ketkä voittivat Eurojackpotissa – Pöljällä asuva Riina sanoo suoraan: ”Nyt ei kannata enää ikinä pelata”

iltasanomat 20:59 24.08

92 miljoonalla eurolla kuittaisi koko Siilinjärven kuntavelat, ja jäisi vielä vähän ylikin.


Julkkiksilla tänä kesänä varsinainen erobuumi –psykoterapeutti Maaret Kallio kommentoi: ”On loukkaavaa ajatella, että erot tapahtuisivat liian kevyesti”

iltalehti 11:42 23.08

Maaret Kallion mukaan ennen eroa tulisi pohtia, mihin erolla loppujen lopuksi hakee ratkaisua. Kesäisin monet parit pistävät lusikat jakoon. Myös monet julkkisparit ovat eronneet kuluneen kesän aikana. Esimerkiksi ex-missi Lotta Näkyvä, ”rakkaustohtori” Emilia Vuorisalmi, kirjailija-kuvataiteilija Katariina Souri ja ex-missi Satu Aarnio ovat ilmoittaneet erostaan. Psykoterapeutti Maaret Kallion mukaan avioeropiikit osuvat kesäkuukausiin, sillä lomalla on aikaa pohtia ja käsitellä suhdetta.


Päivän ravivihje: Toto5, Forssa 20.8.

iltalehti 06:18 20.08

Tammalähtöön yllätyshakua. Forssan tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan toisen kohteen Vonkarin varaan. Porukan nuorin (yhdessä Riinan Kerman kanssa) on todennäköisesti myös lahjakkain. Pilvenmäen startissaan Juha Lindroosin ajokki kiri viimeiset 500 metriä peräti 23,5-kyytiä. Avauskohteena on Tammavaltikka-katsastus, jossa Willow Pride ja Her Royal Highness kohoavat yli muiden. Tähän lähtöön haetaan kuitenkin yllätystä kolmen varmistuksen turvin. Toto5-vihjerivi:


Miten saada lapset kiinnostumaan kirjoista? Riina ja Sami Kaarlan kirjasarja houkuttelee eläinrakkaudella ja nörtteilyllä

yle 20:24 12.08

Lasten ja nuorten kirjat täytyy suunnitella huolella, jotta mahdollisimman laaja lukijakunta saataisiin tarttumaan kirjaan. Riina ja Sami Kaarlan uudessa kirjasarjassa on lemmikkejä, robotteja ja koodaamista.


Kuva savun täyttämästä asemahallista: Minuuttibaarin Riina näki, kun Hesburgerista nousi sankka savupilvi – asiakkaiden reaktio ihmetytti

iltasanomat 13:40 07.08

Helsingin päärautatieaseman asemahallin työntekijät todistivat aseman tulipaloa hetki hetkeltä.


suudelman tarinan

Hot topics