Herätys: Työnantajille virtasi kiky-miljardeja, Suomea vedetään mukaan Saksan energiariitelyyn, Italiassa mitataan äärioikeiston suosio

yle 06:21 24.01

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Riitelyä oikeudessa, ketjuttamista, kanteluja: Parkanon piti olla malliesimerkki siitä, miten hoidetaan sairaat ja vanhukset, mutta toisin kävi

yle 08:15 21.01

Monet suomalaiset kunnat ovat yrittäneet ratkaista ulkoistamalla sosiaali- ja terveyspuolen ongelmia. Onko se onnistunut?


Äänekäs riita johti poliisin huumelöytöön Imatralla

iltasanomat 12:18 11.01

Etelä-Karjalassa poliisi hälytettiin lauantaina aamuyöllä Imatran Rajapatsaan kaupunginosaan, jossa yksityisasunnosta oli kuulunut kovaäänistä riitelyä.


“Olin harhapolulla koko virkaurani", eläköitynyt tuomari tunnustaa – Ankarat tuomiot synnyttävät vain katkeruutta

yle 09:30 26.11

Sovittelu on aina viisaampaa kuin riitely käräjäsalissa, sanoo tuomarikunnan partaradikaali Teuri Brunila.


Rahan kerääminen juniori­joukkueelle vaatii sinnikkyyttä ja voi aiheuttaa riitelyä – Vantaalainen Christian Leikkainen sai idean, kuinka varainkeruusta tehdään järkevää

iltasanomat 13:07 19.11

Christian Leikkainen perusti yrityksen, joka tekee seurojen ja joukkueiden varainkeruuta niiden puolesta.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ryöpsäyttivät julki totuuden lapsiarjestaan – takana kaksi viikkoa riitelyä: ”Menee ihan päin prinkkalaa”

iltasanomat 15:25 18.11

Aina lapsiperhearki ei ole helppoa. Ei edes, vaikka se somen välityksellä vaikuttaisi siltä.


Ensitreffit alttarilla: Heidin käytös hämmentää Oskaria – ”Miten joku voi vihata noin paljon?”

iltalehti 06:35 29.10

Oskari toivoisi, ettei Heidi kokisi tarpeelliseksi lähteä hyökkäämään häntä kohtaan kovasti. Heidin ja Oskarin välejä on hiertänyt joku asia miltei koko heidän lyhyen liittonsa ajan. Nahistelua ja passiivis-aggressiivista riitelyä on seurattu tänä syksynä Ensitreffit alttarilla -sarjassa MTV3:lla. Illan jaksossa todistetaan, että yhteenotoilla on ollut seurauksensa. Heidillä ei enää ole vihkisormusta vasemmassa nimettömässään – eikä Oskarilla avaimia hänen kotiinsa.


Ensitreffit alttarilla -historian mojovin riita löi tv-katsojat ällikällä - keskustelu käy kuumana: ”Joidenkin kohdalla en enää ihmettele, miksi ovat sinkkuja”

iltalehti 07:00 23.10

Tiistain Ensiterffit alttarilla -jaksossa Heidi ja Oskari ottivat yhteen Oskarin Napakymppi-menneisyyden vuoksi. MTV3:n Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa toisilleen entuudestaan tuntemattomat sinkut astelevat avioon ja aloittavat kuuden viikon yhteiselämän, jonka päätteeksi päätetään jatketaanko yhdessä vai erotaanko. Tiistain jaksossa todistettiin espoolaisten Heidin ja Oskarin riitelyä. Aviopari oli Tukholman-matkalla, kun heidän välinsä kiristyivät. Heidiä risoi suunnattomasti Oskarin Napakymppi-menneisyys. Heidille oli selvinnyt juhannuksena aamuyön tunteina, että Oskari on ollut Napakymppi-ohjelmassa etsimässä kumppania. Heidi suuttui tästä pimitetystä tiedosta.


Kärppien superveljekset kilpailevat kaikessa ja puskevat toisiaan eteenpäin: "Välillä menee riitelyksi"

MTV 10:08 15.10

Oulun Kärppien superveljekset Aatu ja Aku Räty ovat toistensa parhaita tukijoita, mutta samalla kovia kilpakumppaneita. Hyökkääjiä odottaa hieno tulevaisuus SM-liigassa ja ehkä jonain päivänä NHL:ssä. Nyt edessä on tärkeä CHL-ottelu. 


Julkkiskokki Sami Garam ja Nina-vaimo myöntävät: ”Riitelemme rajusti”

iltalehti 20:10 03.10

Sami ja Nina Garam pitävät temperamenttista riitelyä myös osana toiseen tutustumista, sillä suhde on vielä tuore. Julkkiskokki Sami Garam vietti Nina-vaimonsa kanssa hiljattain parisuhteensa kaksivuotispäivää. Puoli vuotta avioliitossa eläneen pariskunnan elämä on kahden aikuisen arkea, sillä molempien lapset aikaisemmista liitoista ovat aikuisia. –Tai ainakin ollaan aikuisia iän puolesta, Sami naureskeli Vantaan kulttuuritalo Martinuksen Skam-televisiosarjan teatteriversion ensi-illassa keskiviikkona.


Horoskooppi

iltalehti 01:48 14.09

OINAS 21.3.–19.4. Jokin hieno tilaisuus ilmestyy eteesi, mutta siihen on tartuttava kaksin käsin ja empimättä tai se tipahtaa jonkun toisen hyppysiin. Raha-asioissasi on huojuntaa. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Jonkun oikuttelu vaikuttaa omiinkin suunnitelmiisi, mutta suhteellisen pienin muutoksin saat kuitenkin pidettyä niistä kiinni. Älä tuhlaa energiaasi turhaan riitelyyn.


Kommentti: ”Mama Africanin” salkusta alkoi heti riitely: Suuri EU-saavutus vai pelkkä tuluskukkaro?

iltasanomat 18:58 10.09

Jutta Urpilaisesta (sd) tulee uuden EU-komission Afrikka-komissaari, jota ei saa sanoa Afrikka-komissaariksi. Nyt jo kiistellään, onko kyseessä kunnon salkku vai pelkkä tuluskukkaro, kirjoittaa politiikan erikoistoimittaja Timo Haapala.


Love Island -pari jatkaa riitelyä – Tommy kutsuu Nikitaa hankalaksi

mtv 17:10 27.08

Love Island Suomi -sarjassa Tommy ja Nikita jatkavat riitelyä.


Elinkeinoministeri toppuuttelee ruuhka-Suomen vaatimuksia aluekehitysrahojen uusjaosta – "Alueellisia eroja pitää tasata"

yle 22:32 13.08

Riitely aluekehitysrahoista alkoi, kun Uudenmaan maakuntajohtaja Ossi Savolainen vaati EU-rahoitusta kasvukeskuksiin.


Elinkeinoministeri toppuuttelee Ruuhka-Suomen vaatimuksia aluekehitysrahojen uusjaosta – "Alueellisia eroja pitää tasata"

yle 22:32 13.08

Riitely aluekehitysrahoista alkoi, kun Uudenmaan maakuntajohtaja Ossi Savolainen vaati EU-rahoitusta kasvukeskuksiin.


Riitely johti päättömään ratkaisuun – humalainen matkustaja aiheutti kolarin Salossa

iltasanomat 15:54 01.08

Tilanteessa vältyttiin henkilövahingoilta.


F1-tallin ja pääsponsorin uskomaton riitely sai jälleen uuden käänteen – ”oksettava vehkeily” aiheutti muutoksen

iltasanomat 17:30 18.07

Haasin ja Rich Energyn toimitusjohtajan välinen taistelu on tulossa päätökseen uusimman käänteen jälkeen.


Rasismi lisääntyi Britanniassa brexit-riitelyn myötä – yli 70 prosenttia etnisiin vähemmistöihin kuuluvista kokenut syrjintää

yle 12:36 21.05

Tammikuussa 2016, eli ennen brexit-äänestystä, rasismin kohteeksi oli joutunut 58 prosenttia.


Maria ja Mika Kylmäluoman lapsettomuuteen on kuulunut rankkoja hoitoja, riitelyä, katkeruutta – ja lopulta rauhaa: "Sen haaveen hautaaminen on ollut todella vaikeaa"

yle 20:00 10.05

Maria Kylmäluoma toivoo, että lapsettomuudesta puhuttaisiin enemmän. Häntä olisi helpottanut, jos joku olisi sanonut, että elämä voi olla ihan hyvää ilman lastakin.


aiheuttama huoli henkirikos Palasiko huumevyyhdin Iikka Nurmoselle kaikki lentonsa miinaharavalla nähtiin liki peräkkäistä tappiota pihaa miinaharavalla ratkeaa Pirkkolan turmakopterin läheltä iPadin uusia päätöksiä ”Kävimme vakava tilanne ”Olin onnekas oikeissa

Hot topics