Asap Rocky palasi pahoinpitelykohun jälkeen Ruotsiin – lupasi lähiöiden asukkaille ilmaiset liput keikalle

iltalehti 18:22 11.12

Asap Rocky heittää keskiviikkona keikan Tukholman Globenissa pahoinpitelykohun jälkeen. Asap Rocky on Ruotsissa ensi kertaa sitten kesällä tapahtuneen pahoinpitelykohun jälkeen. Kesällä muun muassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trump vaati Asap Rockyn vapauttamista tutkintavankeudesta lunnaita vastaan – vaikka Ruotsin oikeusjärjestelmässä tällaista käytäntöä ei ole.


Trump kehuskeli taas terveydellään, julkaisi kuvan itsestään ”Rockyn” kehossa

iltasanomat 10:13 28.11

Presidentti Donald Trump taitaa sosiaalisen median hämmentämisen.


Sylvester Stallone, 73, on voimakkaampi kuin kolmekymppisenä - nostaa yhdellä kädellä melkoisen mötikän

iltalehti 22:21 31.10

Näyttelijälegenda Sylvester Stallone kerää kehuja voimailukuvallaan somessa. Sylvester Stallone muistetaan etenkin Rockyn ja Rambon rooleistaan. Toimintaelokuvasankari on aina pitänyt huolta kunnostaan eikä liikunta ole jäänyt, vaikka ikää on jo karttunut. Stallone on jakanut Instagramissaan treenimotivaatiota seuraajilleen. Hän jakoi vastikään kuvaparin itsestään käsipainojen kera. Toisessa kuvassa hän on 35-vuotias ja toisessa 73-vuotias. Käsipainojen kilomäärä on vain kasvanut, vaikka ikääntymistä on tapahtunut.


Trump nimitti uuden turvallisuus­neuvonantajan – oli mukana Asap Rockyn oikeudenkäynnissä

iltasanomat 16:53 18.09

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on nimennyt uudeksi kansallisen turvallisuuden neuvonantajakseen Robert O'Brienin.


Kohuräppäri Asap Rockyn ruotsalaista asianajajaa ammuttiin päähän ja rintaan Tukholmassa

yle 09:29 07.09

Ruotsalaismedian mukaan Henrik Olsson Lilja kykeni soittamaan itse hätänumeroon asuntonsa porttikäytävästä naapurinsa avustuksella.


Kohuräppäri Asap Rockyn ruotsalaista asianajajaa ammuttiin päähän ja rintaan Tuhkolmassa

yle 09:29 07.09

Ruotsalaismedian mukaan Henrik Olsson Lilja kykeni soittamaan itse hätänumeroon asuntonsa porttikäytävästä naapurinsa avustuksella.


Ruotsalaismedia: Onko Asap Rockyn asianajajan murhayrityksen takana entinen huippujuristi?

iltasanomat 04:51 07.09

Tutkinnan yhteydessä on pidätetty nainen.


Asap Rockyn asianajajaa ammuttiin päähän Tukholmassa - ampuja pakeni paikalta

iltalehti 19:48 06.09

Asap Rockyn asianajaja loukkaantui vakavasti kotinsa rappukäytävässä Tukholmassa. Yhdysvaltalaisräppäri Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers, tuomittiin Tukholman käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeuteen pahoinpitelystä elokuussa. Asap Rocky oli osallisena pahoinpitelyssä kesäkuussa. Uhrina oli 19-vuotias mies. Räppäri on palannut kotimaahansa eikä aio valittaa tuomiostaan.


Asap Rockyn asianajajaa ammuttiin päähän Tukholman keskustassa – naapurit havahtuivat todelliseen painajaiseen

iltasanomat 19:04 06.09

Asap Rockyn asianajajan loukkaantui vakavasti ammuskelussa Tukholmassa.


Syyttäjä ei valita räppäri Asap Rockyn Ruotsissa saamasta tuomiosta

yle 09:58 27.08

Räppäri sai kohuoikeudenkäynnissä ehdollisen tuomion pahoinpitelystä katutappelussa Tukholmassa.


Tänään tv:ssä: Chuck on oikea Rocky - Haastoi Sylvester Stallonen oikeuteen

iltalehti 06:06 22.08

Nyrkkeilysankari Rocky Balboan tarinassa on paljon yhtymäkohtia Chuck Wepnerin oikean elämäntarinan kanssa. Elokuvasankari Rocky Balboalla on näyttelijä Sylvester Stallonen kasvot. Todellisuudessa naama kuuluu entiselle raskaansarjan nyrkkeilijälle Chuck Wepnerille, jonka oikean elämän käänteitä Stallone hyödynsi Rockyn tarinaa kirjoittaessaan. Illan Todellinen Rocky -urheiludokumentissa melko tuntemattomaksi jäänyt Wepner pääsee ääneen. Hän perkaa myös vuoden 2003 oikeusjuttua. Wepner haastoi Stallonen oikeuteen ja vaati 15 miljoonan dollarin korvauksia. Kiistan keskiössä oli etenkin dvd-juhlajulkaisu, jossa Wepnerin nimi mainittiin useita kertoja.


Kohuräppäri Asap Rockyn pahoinpitelemä mies on tyytymätön tuomioon ja vaatii uutta oikeudenkäyntiä

iltalehti 18:30 19.08

Räppäri Asap Rocky on tuomittu pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen. Asap Rocky, oikealta nimeltään Rakim Mayers tuomittiin pahoinpitelystä ehdolliseen vankeuteen 14. elokuuta. Ehdollisen tuomion pituus on kaksi vuotta. Pahoinpitely tapahtui kesäkuussa Tukholmassa, kun räppäri paiskasi miehen katuun ja alkoi pahoinpidellä tätä yhdessä kahden seurueeseensa kuuluneen miehen kanssa


Räppäri Asap Rockyn pahoinpitelemä mies ei ole tyytyväinen tuomioon: 19-vuotias uhri haluaa uuden oikeudenkäynnin

iltasanomat 17:41 19.08

Asap Rockyn pahoinpitelyn uhri ei ole tyytyväinen räppärin ja kahden muun osallisen saamaan tuomioon.


Suomalainen Blockfest noteraattiin maailmalla: ”A$AP Rockyn faniuskollisuus omaa luokkaansa”

stara 13:20 19.08

Amerikkalainen räppäri A$AP Rocky esiintyi viime viikonloppuna Tampereella. Hänen keikkaansa


Poliisi kommentoi Blockfestien yleisöryntäystä Asap Rockyn keikalla: ”Ei tietoa, että kukaan olisi loukkaantunut”

iltalehti 11:38 19.08

Poliisi ei tutki Asap Rockyn keikan tapahtumia. Kuluneena viikonloppuna Blockfest-festivaali herätti huomiota Asap Rockyn keikan tiimoilta ja alueelle aitojen yli rynnänneiden alaikäisten takia. Asap Rockyn keikalla kerrottiin olleen vaaratilanne, kun ihmiset yleisössä kaatuivat ja joutuivat tallotuksi. Varsinkin lavan edessä mosh pit äityi rajuksi. Räppäri huomasi tilanteen ja keskeytti hetkeksi keikan.


Video paljastaa holtittomasti vellovan ihmismassan Asap Rockyn keikalla – ystäväporukka tyrmistyi Blockfestin järjestelyistä: Pelkäsimme henkemme edestä

iltasanomat 14:52 17.08

Kokeneet festarikävijät hämmästelevät Blockfestin tungosta ja kokevat, että tilanne äityi hetkittäin todella vaaralliseksi.


Asap Rockyn konsertti keskeytyi Blockfesteillä - räppäri huusi ensiapua paikalle: ”Hän on menettänyt tajuntansa!”

iltalehti 23:50 16.08

Asap Rockyn keikka keskeytyi puolivälissä katsojan loukkaannuttua mosh pitissä. Asap Rockyh keikka Tampereen Blockfesteillä sai ikävän käänteen puolivälissä kun mosh pit äityi liian rajuksi. Mosh pit on raskaammasta musiikista tuttua eläytymistä jossa katsojat juoksevat toisiaan päin. Mosh pit, mosh pit, välkkyi skriinillä ja yleisö teki työtä käskettyä.


Hurja rankkasade piiskaa Tamperetta - miten käy pahoinpitelystä tuomitun kohuräppäri Asap Rockyn keikan?

iltalehti 17:52 16.08

Asap Rocky esiintyy tänään Blockfesteillä. Kuka on tämän hetken puhutuin muusikko? Tietenkin Asap Rocky, tuo New Yorkin Harlemista kotoisin oleva räppäri, joka intoutui kesän alussa mäiskimään kupoliin 19-vuotiasta nuorukaista Tukholmassa. Asap Rocky passitettiin tutkintavankeuteen odottamaan oikeudenkäyntiä ja Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump pillastui. Trump otti yhteyttä Ruotsin pääministeriin Stefan Löfveen (s) ja vaati räppärin vapauttamista. Trump ja moni muu Asap Rockyn tukija ei ymmärtänyt, ettei Pohjoismaissa makseta takuita epäillyistä eikä pääministeri voi toimivassa demokratiassa puuttua oikeuslaitoksen menettelyyn.


Ruotsissa tuomion saaneen Asap Rockyn määrä nousta tänään Tampereen Blockfestin lavalle

mtv 06:26 16.08

Ruotsissa pahoinpitelytuomion saanut yhdysvaltalaisräppäri Asap Rocky eli Rakim Mayers on tänään pääesiintyjänä Tampereen Ratinassa järjestettävällä Blockfestillä.


Asap Rockyn asianajaja paljasti räppärin ensireaktion ehdolliseen vankeuteen: pettyi karvaasti – ”Olimme toivoneet vapauttavaa tuomiota”

iltasanomat 16:19 14.08

Asap Rockyn asianajaja kommentoi räppärin saamaa ehdollista vankeustuomiota


eduskunnasta noin kello fiiliksillä, haaveissa on keskustan tentissä, lähetys eduskunnasta noin Taksi­kuskilla tiukka tilanne

Hot topics