Harkinta petti totaalisesti – black friday -kansi aiheutti rasismikohun Italiassa: "Juuri kun luulin, ettei voi vajota yhtään syvemmälle"

iltalehti 10:36 05.12

Corriere dello Sportin kansi sai faneilta murskavastaanoton. Italialaislehti Corriere dello Sport on joutunut rasismikohun keskelle. Lehti nosti torstaina julkaistun lehden kanteen jutun perjantaina pelattavasta Interin ja AS Roman välisestä ottelusta. Kansikuvassa olivat Interin Romelu Lukaku ja vastustajajoukkueen Chris Smalling.


Everton tuli maaottelutauolta uudella ilmeellä – Onko Marco Silva pelastamassa pestinsä seurassa?

iltalehti 11:54 26.10

Valioliigan lauantain kiinnostavin ottelu on Brighton-Everton. Evertonin kausi on toistaiseksi ollut odotuksiin nähden pettymys. Jopa manageri Marco Silvan sädekehä on haalistunut niin paljon, että miehen tulevaisuudella seurassa on spekuloitu. Ennen Evertoniin tuloa Silva pidettiin yhtenä lupaavimmista nuorista valmentajista ja managereista. Evertonissa Silva ei ole löytänyt pelin tasapainoa. Toisaalta joukkueessa on ollut Romelu Lukakun lähdön jälkeen myös jatkuva ja krooninen maalintekijävaje. Etenkin vieraissa hyökkäyspelin tehottomuus on tällä kaudella kostautunut.


Interin hyökkääjätähti sivussa Barcelona-pelistä – "Olemme optimistisia"

yle 09:33 02.10

Romelu Lukaku on satuttanut reitensä, mutta vamma on Inter-valmentajan mukaan lievä.


TV-kommentaattorille lähtöpassit Italiassa rasistisen kommentin takia

yle 18:18 16.09

Jalkapallokommentaattori Luciano Passirani käytti rasistista kommenttia puhuessaan Interin hyökkääjästä Romelu Lukakusta.


Supertähti Romelu Lukaku joutui rasististen huutojen kohteeksi Serie A:ssa - ”Meillä on paljon parannettavaa”

iltalehti 12:23 02.09

Inter Milanin belgialainen tähtihyökkääjä Romelu Lukaku joutui rasististen huutelujen kohteeksi Cagliarissa. Romelu Lukaku teki 2–1-voittomaalin rangaistuspotkusta sunnuntaina vierasottelussa Cagliaria vastaan. Maalin jälkeen Lukaku tuijotti tiukasti kotijoukkueen kannattajakatsomoon. Osa Cagliarin kannattajista äänteli ja elehti rasistisesti ainakin juuri ennen Lukakun laukomaa rangaistuspotkua ja heti sen jälkeen.


Samat kannattajat syyllistyvät toistuvasti rasismiin – Huippuhyökkääjä vastenmielisen hyökkäyksen kohteena: "Italiassa tarvitaan yleisesti enemmän koulutusta"

MTV 12:12 02.09

Manchester Unitedista Internazionaleen siirtynyt belgialaishyökkääjä Romelu Lukaku joutui sunnuntaina Serie A:n ottelussa italialaisseura Cagliarin kannattajien rasististen huutojen kohteeksi.


Ylipainosta syytetty tähtihyökkääjä näytti lujan luonteensa – alkoholi, peruna ja paistetut ruuat kaiken pahan alku ja juuri

MTV 13:16 31.08

Serie A:n Inter Milaniin siirtynyt Romelu Lukaku on ottanut itseään niskasta kiinni. 


Megahankinta saapui uuden seuransa harjoituksiin 104-kiloisena - hiljensi kriitikot kireällä kuvalla lihaksista: "Ei huonosti lihavalta pojalta"

iltalehti 11:53 20.08

Romelu Lukakun paino nousi puheenaiheeksi Italiassa. Lukaku siirtyi Manchester Unitedista Interiin noin 80 miljoonan euron siirtosummalla. Jättikaappaus joutui nopeasti negatiivisen huomion kohteeksi, kun Corriere dello Sport -lehti kertoi 190-senttisen belgialaiskärjen olevan ylipainoinen.


Ylipainoiseksi haukuttu huippuhyökkääjä esitteli lihaksiaan sosiaalisessa mediassa: "Ei huono läskiksi pojaksi"

MTV 18:34 19.08

Romelu Lukaku siirtyi täksi kaudeksi Englannin Valioliigan Manchester Unitedista Italiaan Inter Milanin paitaan.  Siirron jälkeen belgialaiskärki sai kovaa ryöpytystä painostaan.


Italialaislehti: 80 miljoonan euron superhankinta saapui seuraan reippaasti ylipainoisena – ei välttämättä pelaa sarja-avauksessa

iltalehti 15:41 17.08

Interin suurhankinta Romelu Lukaku on Corriere dello Sportin mukaan reippaasti ylipainoinen. Italialaislehti Corriere dello Sportin mukaan Romelu Lukaku ei välttämättä pelaa Interin Serie A -kauden ensimmäisessä ottelussa Lecceä vastaan. Syynä pelaajan mahdolliseen sivuuttamiseen on lehden mukaan ylipaino. Lukaku saapui Interiin viime viikolla noin 80 miljoonan euron siirtokorvauksella Manchester Unitedista. Hänen kerrotaan painavan tällä hetkellä 104 kiloa, kun taas milanolaisseura haluaisi hänen painonsa putoavan alle sadan kilon.


Minä vuonna Krista Pärmäkoski on syntynyt? Pelaa torstain 10 kysymystä

iltalehti 05:55 15.08

Iltalehden perinteinen urheiluvisa on myös verkossa. Montako tiedät? 1) Mihin seuraan Romelu Lukaku siirtyi Manchester Unitedista? 2) Kuinka monta olympiamitalia Sami Jauhojärvi voitti urallaan?


Manchester Unitedin seuralegenda lataa kovaa tekstiä tähtihyökkääjästä: "Et voi mennä perjantai-iltana ulos ja juoda alkoholia"

MTV 13:52 09.08

Kaksi kautta Manchester Unitedia edustanut Romelu Lukaku siirtyi brittiseurasta Italian kenttien Inter Milaniin. Seuralegenda Gary Neville latasi kovaa tekstiä maalitykistä.


Seuralegenda lataa kovaa tekstiä tähtihyökkääjästä: "Et voi mennä perjantai-iltana ulos ja juoda alkoholia"

MTV 13:52 09.08

Kaksi kautta Manchester Unitedia edustanut Romelu Lukaku siirtyi brittiseurasta Italian kenttien Inter Milaniin. Seuralegenda Gary Neville latasi kovaa tekstiä maalitykistä.


Manchester Unitedin tähtihyökkääjän kauppa varmistui – Inter maksaa 80 miljoonaa euroa

iltasanomat 19:12 08.08

Romelu Lukaku siirtyy Interiin.


Jättisiirrolle varmistus: Manchester United kauppasi maalitykki Romelu Lukakun Italiaan – hintalappu lähes 80 miljoonaa euroa

MTV 18:11 08.08

Belgialaishyökkääjä Romelu Lukakun siirto Manchester Unitedista Internazionaleen on varmistunut. Lukaku kertoi asiasta videolla seuran Twitter-tilillä.


Siirtosaagalle päätös, Romelu Lukaku vaihtaa Manchesterista Milanoon – David Luiz Arsenaliin

yle 09:56 08.08

Englantilaiset BBC ja Sky Sports kertovat, että Lukakun siirtosumma Manchester Unitedista milanolaisen Interin riveihin on 73 miljoonaa puntaa. Illalla varmistui, että Chelsea myi David Luizin Arsenaliin.


Siirtosaagalle päätös, Romelu Lukaku vaihtaa Manchesterista Milanoon lähes 80 miljoonalla eurolla

yle 09:56 08.08

Englantilaiset BBC ja Sky Sports kertovat, että Lukakun siirtosumma Manchester Unitedista milanolaisen Interin riveihin on 73 miljoonaa puntaa.


Brittimediat: Siirtosaagalle päätös, Romelu Lukaku vaihtaa Manchesterista Milanoon lähes 80 miljoonalla eurolla

yle 09:56 08.08

Englantilaiset BBC ja Sky Sports kertovat, että Lukakun siirtosumma Manchester Unitedista milanolaisen Interin riveihin on 73 miljoonaa puntaa. Valioliigan siirtoraja umpeutuu tänään.


Brittimediat: Siirtosaagalle päätös, Romelu Lukaku vaihtaa Manchesterista Milanoon

yle 09:56 08.08

Englantilaiset BBC ja Sky Sports kertovat, että Lukakun siirtosumma Manchester Unitedista milanolaisen Interin riveihin on 73 miljoonaa puntaa.


4 ottelun 9 super­sukellus­venettä Espoosta Hoksaatko jyränneelle Taavi Vartiaiselle kaasuräjähdyksessä tukea eduskuntavaaleissa ”Pöytä on puhdistettu”

Hot topics