Rajua kritiikkiä musiikkibisneksestä - Jonne Aaron lataa suorat sanat: ”Some on pilannut monta hyvää artistia”

iltalehti 15:49 13.12

Entinen Negative-rokkari Jonne Aaron, 36, elää tätä nykyä seesteistä arkea Tampereella omakotitalossaan. Mies kritisoi nykypäivän musiikkibisnestä, jossa sosiaalinen media on saanut suuren roolin. Tamperelaisen hotelli Tammerin ruokasalissa on historian havinaa. Glögimukistaan hörppivä laulaja Jonne Aaron, 36, kääntyy salaliittolaismaisesti kohti, ja paljastaa tutkineensa paljonkin rakennuksen menneisyyttä. Hän ihastui niin hotellin tunnelmaan, että lahjoitti vastikään sen aulaan oman antiikkisohvansa. Teko on ehtaa Jonnea - spontaanilta muusikolta voi odottaa yllättäviäkin vetoja. Hän on kuluneen vuoden aikana siivonnut kotinsa varastoja ja raivannut tilaa olennaisille tavaroille. Vaihtoon on mennyt myös levy-yhtiö. Laulaja päätti hiljattain yhteistyönsä Warner Music -levy-yhtiön kanssa. Uutta on tuloillaan - musiikillisesti mies kertoo tekevänsä toiveikkaampaa materiaalia tutun melankolisen sävyn sijaan.


Reese Witherspoonilta paljastus Frendit-sarjasta – tästä syystä hänen hahmonsa ei koskaan palannut

iltalehti 00:42 13.12

Frendit-sarjassa vierailevana tähtenä vuosia sitten nähty Reese Witherspoon paljasti, miksi hänen hahmonsa ei koskaan palannut sarjaan. Näyttelijä Reese Witherspoon nähtiin taannoin Frendit-sarjassa Jennifer Anistonin näyttelemän Rachelin siskon, Jillin roolissa. Hahmo nähtiin kaiken kaikkiaan kahdessa Frendit-jaksossa. Witherspoon paljasti, että häntä oli pyydetty palaamaan Jillin roolin, mutta hän kieltäytyi kunniasta.


Laura Birnille merkittävä rooli – nähdään pian Applen scifi-sarjassa

mtv 20:26 08.12

Laura Birn nappasi roolin Apple TV:n uudesta Foundation-sarjasta.


Kiekkotähti Veli-Matti Savinaisen Minttu-rakas käänsi päitä petroolinsinisessä iltapuvussa

iltasanomat 01:40 07.12

Minttu pukeutui Juulia Peuhkurin syvään uurrettuun iltapukuun.


Laura Birn nappasi kansainvälisen roolin scifi-sarjasta

iltalehti 10:48 05.12

Lauri Birn tähdittää Apple TV:n Foundation-sarjaa. Apple TV Plus -suoratoistopalvelun tulevan Foundation-tv-sarjan näyttelijäkiinnitykset on julkaistu. Yhtä sarjan päärooleista näyttelee suomalainen Laura Birn, 38, Deadline uutisoi. Uutuussarja Foundation pohjautuu venäläissyntyisen Isaac Asimovin scifi-kirjoihin, Säätiö-sarjaan.


Laura Birn nappasi roolin Applen uutuussarjasta

iltasanomat 08:57 05.12

Laura Birn nähdään Apple TV:n Foundation-sarjassa.


Olga Temonen tekee rankan roolin uutuuselokuvassa: "Kaikki, mitä hänelle on tapahtunut liikuttaa minua syvästi"

mtv 18:05 04.12

Elokuvan tekeminen oli Olga Temosen mukaan kiinnostava matka alaraajahalvaantuneen maailmaan.


Roolin Aladdinina piti olla Mena Massoudin, 28, unelmien täyttymys – näyttelijä paljastaa nyt, mitä ensi-illan jälkeen oikeasti tapahtui

iltasanomat 16:48 04.12

Aladdinin roolissa hittielokuvassa nähty Mena Massoudi paljastaa, ettei ole elokuvan ensi-illan jälkeen päässyt yhteenkään koe-esiintymiseen.


Arkiset asiat ottavat merkittävän roolin, kun joukkuetta rakennetaan Mestikseen

jatkoaika.com 10:00 03.12

Mestis-seurat eivät kykene kilpailemaan rahalla Euroopan pienempienkään sarjojen kanssa, mutta jotkin asiat ovat Suomessa paremmin silti.


Rinne erosi, mutta jatkaa puolueen johdossa ja saanee roolin hallituksen muodostamisessa – Yle seurasi politiikan superpäivää

yle 08:29 03.12

Uuden pääministeriehdokkaan valitseva puoluevaltuusto on koolla aikaisintaan sunnuntaina. Sanna Marin ja Antti Lindtman tavoittelevat pääministerin paikkaa.


Rinne erosi, mutta jatkaa puolueen johdossa ja saanee roolin hallituksen muodostamisessa – Yle seuraa politiikan superpäivää

yle 08:29 03.12

Uuden pääministeriehdokkaan valitseva puoluevaltuusto on koolla aikaisintaan sunnuntaina. Sanna Marin ja Antti Lindtman tavoittelevat pääministerin paikkaa.


Sorjonen on myyty 180 maahan – tähdet sarjan kansainvälisestä menestyksestä: ”Se on isompi asia kuin vielä ehkä ymmärretäänkään”

iltasanomat 07:30 01.12

Sorjosen päätöskaudella pohditaan sitä, miten jokainen on kykenevä pahaan. Pääroolin jättää haikein mielin näyttelijä Ville Virtanen.


Tom Hanksin oli tarkoitus näytellä Frendeissä – roolin nappasikin ysärikauhuhitistä tuttu näyttelijä

mtv 17:06 30.11

Frendit-sarjassa nähtiin vuosien varrella useita tunnettuja Hollywood-tähtiä, mutta Hanks joutui kieltäytymään roolista työkiireiden takia.


15-vuotiaalle Stranger Things -tähdelle miljoonien jättipalkka

stara 16:40 28.11

Millie Bobby Brown nousi kuuluisuuteen Stranger Things -sarjan keskeisen roolin


Viihdelehti Stara.fi

stara 16:40 28.11

Millie Bobby Brown nousi kuuluisuuteen Stranger Things -sarjan keskeisen roolin


Star Wars -tähti Joonas Suotamo muutti unelmaroolin takia Lontooseen – mukaan lähtivät myös vaimo ja lapsi: ”Erossa oleminen oli mahdoton ajatus”

iltasanomat 07:02 27.11

Rooli Star Wars -elokuvien Chewbaccana vei Joonas Suotamon puoleksi vuodeksi Lontooseen. Mukaan lähti myös rakas vaimo ja parin 2-vuotias poika.


Tähtien sodan suomalainen Chewbacca haluaisi tehdä roolin omilla kasvoillaan – vielä ei ole tärpännyt

yle 17:01 26.11

Skywalkerin tarina päättyy valkokankaalla. Videolla Joonas Suotamo kertoo Chewbaccana, millainen saagan viimeinen osa on.


Venäjän antidopingjohtaja uskoo, että Venäjä suljetaan urheilusta neljäksi vuodeksi – toivoo, että Putin avaisi suunsa: "Odotan, että presidentti ottaa aktiivisen roolin tässä"

yle 11:04 26.11

Wadan mukaan Venäjä on poistanut testitiedoista satoja positiivisia dopingtestituloksia.


Tubettaja Roni Back sai vakioroolin viihdeohjelmasta: ”Tavoitteena olisi olla joku päivä yksi Suomen ykkösviihdyttäjistä”

iltalehti 14:18 23.11

Roni Backilla on monta rautaa tulessa. Hän miettii kuitenkin tarkkaan, mihin kaikkeen osallistuminen sopii hänen brändiinsä. Tubettaja Roni Back on tottunut kekkuloimaan kameran edessä omilla Youtube-videoillaan, onpa hänet nähty televisiossakin muun muassa Fort Boyard -ohjelmassa kisaamassa. – Tämä on kuitenkin selvästi isoin juttu, mitä telkkarissa olen tehnyt, Back toteaa perjantaina uuden Suurmestari-ohjelman kuvauksissa.


Näkemys: Mike Babcockin potkut Toronto Maple Leafsista osoittavat, että valmentajat ovat yhä sivuroolin näyttelijöitä NHL:ssä

jatkoaika.com 06:30 21.11

Vanhat näytöt eivät paljoa painaneet, kun Mike Babcockille näytettiin ovea. On aiheellista kysyä, arvostetaanko valmentajia tarpeeksi NHL:ssä?


ehdi eduskuntaan jäävät väliin ”Kaikki linjattu, maaniteltiin kakkukahveilta sumokehään Pelastuslaitos julkaisi videon suomalaisten paras Davosin taisteluun elämästä ja Venäjän ampumahiihtotähdet Ustjugov – Hannu Jortikka

Hot topics