Herttuatar Meghan aloitti kiinteiden syöttämisen puolivuotiaalle Archielle - tällainen on kuninkaallisen vauvan ruokavalio

iltalehti 18:08 26.11

Herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn puolivuotias Archie-poika on päässyt maistelemaan maidon lisäksi muitakin makuelämyksiä. Brittiläinen kuninkaallisasiantuntija, toimittaja Omid Scobie kertoi vastikään Yahoon The Royal Story -podcastissa, että Archielle on aloitettu kiinteiden ruoka-aineiden syöttäminen. – Meghan on sanonut, että Archieta totutellaan nyt kiinteiden syömiseen, Scobie paljasti ohjelmassa.


PUBGin maailmanmestaruus Etelä-Koreaan – suomalainen Anssi Pekkonen huikeasti hopealle

yle 15:13 25.11

Anssi "mxey" Pekkosen edustama FaZe Clan sijoittui toiseksi battle royale -pelin MM-lopputurnauksessa.


Herttuatar Catherine sädehti upeassa iltapuvussa - treffit prinssi Williamin kanssa konsertissa

iltalehti 17:57 19.11

Lapsiperheen vanhemmat herttutar Catherine ja prinssi William viettivät yhteisen treffi-illan glamour-hengessä. Prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, ja prinssi Louis, 1, ovat viettäneet maanantai-iltaa todennäköisesti lastenhoitajan hoteissa, sillä vanhemmat pääsivät kaksin treffeille. Herttuatar Catherine ja prinssi William saapuivat nimittäin maanantai-iltana ykköset yllään Royal Variety Performance 2019 -musiikkitapahtumaan Lontoon Palladium-teatteriin. Catherinen yllä nähtiin upea, mustaa ja beigeä yhdistelevä pitsisomisteinen Alexander McQueenin iltapuku.


Thaimaan kuningas rankaisi julkisesti nuorta vallanhimoista ”jalkavaimoaan” – riisui tittelit ja vei aseman

iltalehti 18:42 21.10

Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn eli hallitsijanimeltään Rama X on vienyt Sineenat Wongvajirapakdilta kuninkaallisen rakastajattaren tittelin. Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn, 67, eli hallitsijanimeltään Rama X avioitui Suthida Tidjain, 41, kanssa tänä kesänä. Elokuussa puolestaan uutisoitiin, että kuningas on ottanut uuden jalkavaimon, 34-vuotiaan Sineenat Wongvajirapakdin. Samassa yhteydessä Sineenat sai tittelikseen ”kuninkaan ylevä kumppani”, eli englanniksi royal noble consort. Nyt kuningas on ottanut rakastajattarensa kaikki tittelit pois. Kuninkaan ylevä kumppani -titteliä ei ennen Sineenatia ollut annettu kenellekään yli sataan vuoteen. Sineenat sai kantaa titteliä vain muutaman kuukauden. BBC:n Thaimaan hovilta saaman tiedotteen mukaan Sineenat Wongvajirapakdi yritti nostaa itseään kuningattaren asemaan.


Thaimaan kuningas rankaisi julkisesti ”jalkavaimoaan” - riisui tittelit ja vei aseman

iltalehti 18:42 21.10

Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn eli hallitsijanimeltään Rama X on vienyt Sineenat Wongvajirapakdilta kuninkaallisen rakastajattaren tittelin. Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn, 67, eli hallitsijanimeltään Rama X avioitui Suthida Tidjain, 41, kanssa tänä kesänä. Elokuussa puolestaan uutisoitiin, että kuningas on ottanut uuden jalkavaimon, 34-vuotiaan Sineenat Wongvajirapakdin. Samassa yhteydessä Sineenat sai tittelikseen ”kuninkaan ylevä kumppani”, eli englanniksi royal noble consort. Nyt kuningas on ottanut rakastajattarensa kaikki tittelit pois. Kuninkaan ylevä kumppani -titteliä ei ennen Sineenatia oltu annettu kenellekään yli sataan vuoteen. BBC:n Thaimaan hovilta saaman tiedotteen mukaan Sineenat Wongvajirapakdi yritti nostaa itseään kuningattaren asemaan.


Prinssi Harry ja Meghan tekivät jotain ennennäkemätöntä: pistivät pystyyn tietovisan

iltalehti 19:39 23.09

Herttuapari käyttää sosiaalista mediaa aktiivisesti ja luovasti. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aloittavat tänään maanantaina kymmenpäiväisen Afrikka-turneensa. Mukana on myös perheen esikoinen, toukokuussa syntynyt Archie Harrison. Afrikan-matkansa kunniaksi herttuapari teki jotakin sellaista, mitä kukaan kuninkaallinen ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt: Meghan ja Harry laittoivat viikonloppuna pystyyn tietovisan! Se julkaistiin Sussexroyal -tilillä Instagramissa.


Katso Vaahteraliigan ottelu Butchers-Royals suorana ISTV:ssä kello 16.30!

iltasanomat 14:44 29.08

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Butchers-Royals suorana torstaina 29.8.2019 jo kello 16.30 alkaen.


Kuningatar Elisabet järkyttyi: Vandaali pilasi Windsorin linnan näkymät - valtava töherrys sillan kyljessä

iltalehti 19:10 27.08

Windsorin linnan edustalla olevaan siltaan on kesän aikana ilmestynyt ruma graffiti. Windsorin linna on yksi kuningattaren virka-asunnoista. Sen edustalla on silta, jota pitkin kulkee junarata. Kesän aikana sillan kylkeen on ilmestynyt suuri tekstigraffiti. Sillassa lukee valkoisin kirjaimin HELCH. Sama teksti on ilmestynyt ympäri Lontoota etenkin siltoihin ja hylättyihin rakennuksiin. Brittilehtien mukaan teksti ei tarkoita mitään, se on vain jonkun ”taiteilijan” nimitägi. Windsorin linnan edustalla graffiti pilaa näkymän. Royal Windsor Wayn suunnalta linnaa kohti tulleet turistit harmittelevat töherrystä, josta on julkaistu kuva myös someen.


Brittihovin järkytys: Vandaali pilasi Windsorin linnan näkymät - valtava töherrys sillan kyljessä

iltalehti 19:10 27.08

Windsorin linnan edustalla olevaan siltaan on kesän aikana ilmestynyt ruma graffiti. Windsorin linna on yksi kuningattaren virka-asunnoista. Sen edustalla on silta, jota pitkin kulkee junarata. Kesän aikana sillan kylkeen on ilmestynyt suuri tekstigraffiti. Sillassa lukee valkoisin kirjaimin HELCH. Sama teksti on ilmestynyt ympäri Lontoota etenkin siltoihin ja hylättyihin rakennuksiin. Brittilehtien mukaan teksti ei tarkoita mitään, se on vain jonkun ”taiteilijan” nimitägi. Windsorin linnan edustalla graffiti pilaa näkymän. Royal Windsor Wayn suunnalta linnaa kohti tulleet turistit harmittelevat töherrystä, josta on julkaistu kuva myös someen.


Harvinaiset kuvat julki: Thaimaan kuningas esitteli 34-vuotiaan ”jalkavaimonsa” - vain kaksi kuukautta häistä kuningattaren kanssa

iltalehti 12:13 27.08

Jalkavaimosta on myös kirjoitettu virallinen elämäkerta. Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn eli hallitsijanimeltään Rama X järjesti toukokuussa yllätyksen avioitumalla virallisten kruunajaistensa aattona henkilökohtaisen henkivartiokaartinsa varakomentajan, entisen lentoemännän, Suthida Tidjain, 40, kanssa. Nyt kuningas on ottanut myös kauniin jalkavaimon, 34-vuotiaan Sineenat Wongvajirapakdin, joka on saanut tittelikseen ”kuninkaan ylevä kumppani”, englanniksi royal noble consort.


Katso Vaahteraliigan ottelu Royals-Roosters suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 16:22 22.08

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Royals-Roosters suorana torstaina 22.8.2019.


Päivän ravivihje: Toto5, Forssa 20.8.

iltalehti 06:18 20.08

Tammalähtöön yllätyshakua. Forssan tiistairavien Toto5-vihjesysteemi rakennetaan toisen kohteen Vonkarin varaan. Porukan nuorin (yhdessä Riinan Kerman kanssa) on todennäköisesti myös lahjakkain. Pilvenmäen startissaan Juha Lindroosin ajokki kiri viimeiset 500 metriä peräti 23,5-kyytiä. Avauskohteena on Tammavaltikka-katsastus, jossa Willow Pride ja Her Royal Highness kohoavat yli muiden. Tähän lähtöön haetaan kuitenkin yllätystä kolmen varmistuksen turvin. Toto5-vihjerivi:


Her Royal Highness Tammatähdeksi lähdön vähiten ansainneena – hurja varusterikko toi draamaa Vermon ravi-iltaan

iltasanomat 21:26 14.08

Vermon illassa riitti tapahtumia ja Toto64-potti kohosi päälle 30000 euron.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 14.8.

iltalehti 07:27 14.08

Suursuosikit varmistetaan. Toto64-1: Vermon keskiviikon Toto64-kohteissa on runsaasti varmaehdokkaita, mutta suurimmat suosikit varmistetaan. Avauskohteen selvä suosikki on BWT Burnin Alive. Se juoksi viimeksi keulassa ja avasi 10-kyytiä. Lopussa Gisela Luxi tuli niukasti ohi. Ykköshaastaja on Her Royal Highness, joka viimeksi laukkasi kärkipäästä loppukaarteessa. Toissastartissaan tamma kiirehti päätöskierroksen 12,5-tempossa. Toto64-2: Pankiksi valitaan matalan suomenhevoskohteen Viksu Vilivei. Ruuna on oikein nopea ja pääsee heti takamatkalta hyviin asemiin. Mikkelissä Viksu Vilivei avasi äskettäin avauspuolikkaan 21-kyytiä. Ykköshaastaja on vahva Ukkosen Jumala, mutta sitä epävarmuus haittaa aivan liiaksi.


Meghan ja Harry kysyvät: keitä seurata Instagramissa? – Teema liittyy herttuattaren Vogue-vierailuun

iltalehti 22:26 02.08

Herttuapari aikoo jatkossa vaihtaa kuukauden välein Instagramissa seuraamiaan tahoja. Prinssi Harry ja herttuatar Meghan perustivat keväällä Instagram-tilin. He ovat julkaisseet Sussexroyal-nimisellä tilillään tähän mennessä muun muassa kuvia eri tapahtumista sekä toki myös ilmoituksen poikansa Archie Harrisonin toukokuisesta syntymästä. Herttuapari ei ole seurannut virallisesti kenenkään muun Instagramia, mutta nyt asiaan on tulossa muutos. Harry ja Meghan nimittäin kyselevät omilta Instagram-seuraajiltaan, keitä heidän kannattaisi alkaa seurata.


Katso Vaahteraliigan ottelu Royals-Wolverines suorana ISTV:ssä!

iltasanomat 13:47 22.07

ISTV näyttää amerikkalaisen jalkapallon kotimaan pääsarjan Vaahteraliigan ottelun Royals-Wolverines suorana torstaina 25.7.2019.


IL seurasi ”Tiikerin” pitkää päivää: Tiger Woods sai koko yleisön haukkomaan henkeään – sitten tuli pettymys

iltalehti 12:07 21.07

Iltalehti seurasi Tiger Woodsia legendaarisessa The Openissa. Megatähdelle osui kohdalle todella raskas kierros, mutta katsojat näkivät myös välähdyksen suuruudesta. Golfin elävä legenda, Tiger Woods, sähköistää tilanteen astellessaan The Openin avauspäivänä Royal Portrushin harjoitusalueelle Pohjois-Irlannissa. Lähes unelias tunnelma katoaa hetkessä yleisön antaessa sankarilleen kannustavat aplodit. Samalla kuuluvat päivän ensimmäiset ”Tiger!” -huudot. Woods on kokenut tämän kaiken niin monta kertaa, että kuittaa saamansa huomion muodollisella kosketuksella lippalakkinsa lippaan – kuten golfissa on tapana.


Golfkonkari löi pallon kahdesti varoittamatta yleisöön – kiukusta kihissyt kilpakumppani kävi latomassa suorat sanat: ”Hän ei arvostanut sitä lainkaan”

iltalehti 19:59 20.07

Golfin The Openia pelataan parhaillaan Pohjois-Irlannissa Royal Portrushin kentällä. Yhdysvaltalainen Kyle Stanley on lyönyt Open-viikonlopun aikana pallon jo kahdesti yleisön joukkoon. 31-vuotias golfari ei varoittanut katsojia kummallakaan kertaa, vaikka golfissa on tapana huutaa varoituksena ”fore!”. Neljännellätoista reiällä Stanley osui toimitsijaa jalkaan. Reiällä numero 17 pallo osui skottilaisgolfari Robert MacIntyren caddien äitiin.


Dopingkäry oli pilata urheilutähden elämän: Rotanmyrkyn kanssa sattunut iljettävä onnettomuus aiheutti elinikäiset seuraukset

iltalehti 11:07 18.07

Eteläafrikkalainen Christiaan Bezuidenhout palaa The Openia isännöivälle Royal Portrush Golf Clubille ristiriitaisin tuntein. 25-vuotias golfari Christiaan Bezuidenhout osallistuu tällä viikolla ensimmäisen kerran legendaariseen The Open -turnaukseen. Kauden neljäs ja viimeinen major-turnaus pelataan torstaista alkaen Pohjois-Irlannissa, Royal Portrushin kentällä, josta Bezuidenhoutilla on melko riipaisevia muistoja. Viisi vuotta sitten Bezuidenhout oli samaisella kentällä pelaamassa amatööriturnausta, kun hänelle kerrottiin, että hänen täytyisi antaa dopingnäyte. Hän suuntasi testiin ja listasi ennen sitä täyttämäänsä lomakkeeseen käyttämänsä lääkkeet, muun muassa beetasalpaajat, joita hän oli täysin avoimesti käyttänyt jo pitkään änkytyksensä ja siitä aiheutuneen ahdistuksen hoitoon.


teiden korjaamiseen

Hot topics