Yllättävä tarjous - Robert Kubican työt F1-tasolla saattavat jatkua

iltalehti 13:42 23.09

Robert Kubica ilmoitti torstaina, ettei hän jatka Williamsin kisakuskina ensi vuonna. Puolalainen Robert Kubica teki urotyön kuntouttaessaan itsensä takaisin F1-kuskiksi. Kuluva vuosi Williamsin ratissa on kuitenkin ollut pettymys, kun Kubica on jäänyt selvästi myös nuoren tallikaveri George Russellin vauhdista. Torstaina Kubica ilmoitti, että hän ei aio jatkaa Williams-tallin palveluksessa tulevalla F1-kaudella. Samalla hän ilmoitti kaipaavansa myös todellista kilpailukokemusta.


Kimi Räikkösen tallikaveri sai harvinaisen rangaistuksen - ”Potentiaalisesti erittäin vaarallinen tilanne”

iltalehti 09:29 23.09

Alfa Romeon Antonio Giovinazzille tuomittiin kymmenen sekunnin aikasakko Singaporen GP:n jälkeen. Giovinazzin tuomittiin laiminlyöneen kuljettajille annettuja ohjeita 34. kierroksella, kun keskeyttäneen George Russellin autoa oltiin nostamassa pois radan poskesta. Kuskeja kehotettiin pysymään oikealla Marina Bay -katuradan kasimutkassa, mutta Alfan miehen tulkittiin ajaneen liian läheltä nosturia ja radan toimitsijoita.


F1-sarjan ongelmatalli valottaa: "Kourallinen kuskivaihtoehtoja ensi kaudelle"

MTV 10:43 04.09

Williamsilla on useita eri vaihtoehtoja George Russellin aisapariksi F1-kaudelle 2020, kertoo apulaistallipomo Claire Williams. 


Jyrki Järvilehto arvioi Valtteri Bottaksen haastajan asemaa: ”Ei voi olla yli vuotta ajamatta kilpailuja”

iltalehti 07:30 26.08

Valtteri Bottaksen julkistamista vailla oleva Mercedes-jatkosopimus pitää nuoremmat kuljettajat vielä kärkitallin ulkopuolella. Mersun testikuskina tällä kaudella toiminut Esteban Ocon, 22, ja häntäpään Williamsilla ajava George Russell, 21, kuuluvat Mercedeksen kuljettajaohjelmaan. Iltalehden F1-asiantuntija Jyrki Järvilehto puntaroi Bottaksen todennäköisen Mercedes-jatkon vaikutuksia heidän urakehitykseensä. – Russellin osalta tämä ei varmaan vaikuta mitään. Hän on tehnyt hyvää työtä Williamsilla hyvin heikolla autolla tänä vuonna. Tulokset ovat olleet juuri sitä, mitä auto antaa. Hän on kuitenkin ollut koko ajan nopeampi kuin tiimikaveri. Nuorella kaverilla on aikaa kasvaa siellä, eihän hänellä ole mikään kiire, Järvilehto linjaa.


Robert Kubican valtavalla suosiolla kääntöpuolensa – Williamsin tallikaveri avautuu kokemuksistaan: ”Puolet kommenteista vihaa puolalaisilta”

MTV 10:19 20.08

Valtavan puolalaisen fanijoukon turhautuminen F1-kuski Robert Kubican asemaan sarjaan hännillä on purkautunut ikävällä tavalla Williamsin tallikaverin George Russellin suuntaan.


Williams-talli selitti Robert Kubican saamia selkäsaunoja: "Epäilen, että se johtuu siitä"

MTV 19:22 14.08

F1-talli Williams on kieltänyt huhut siitä, että Robert Kubican auto olisi tallikaveri George Russellin autoa heikompi. Tallin mukaan Russell saa enemmän irti renkaistaan kuin Kubica, kertoo racefans.net.


F1-talli kertoo mahdollisen syyn kuljettajiensa hurjaan tasoeroon: "Epäilen, että se johtuu siitä"

MTV 17:13 14.08

F1-talli Williams on kieltänyt huhut siitä, että Robert Kubican auto olisi tallikaveri George Russellin autoa heikompi. Tallin mukaan Russell saa enemmän irti renkaistaan kuin Kubica, kertoo racefans.net.


Viidennen kauden piti olla viimeinen: Saako Poldark sittenkin jatkoa?

iltalehti 06:13 06.08

Brittidraaman viidennestä kaudesta on puhuttu jo pitkään sarjan viimeisenä. Fanit ovat jo pitkään tienneet, että tänään meillä käynnistyvä Poldarkin viides tuotantokausi on brittidraaman viimeinen. Vai onko sittenkään? Aihetta kysymykseen on antanut vastaavan tuottajan Karen Thrussellin lausunto Radiotimes-julkaisulle.


Tuulenpuuskat piinaavat F1-kuljettajia Silverstonessa – tulokas latasi suorat sanat: ”Saat itsesi näyttämään totaaliselta idiootilta”

iltalehti 09:40 13.07

Williamsin George Russellin mukaan Silverstonen olosuhteet ovat kamalat. Useampi kuljettaja ajoi Silverstonessa perjantain vapaissa harjoituksissa ulos. Muun muassa Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Williamsin George Russellin mukaan syynä ovat rajut tuulenpuuskat, jotka vaikuttavat kevyeen F1-autoon paljon. – Se oli kamalaa, todella kamalaa. Tuuli itsessään ei ole ongelma, mutta puuskat ovat. Niitä on vaikeaa ennustaa, eikä kierros kierrokselta tai mutka mutkalta voi tietää, mitä tapahtuu, Russell lataa Motorsport.comille.


Kimi Räikkösessä on piirre, joka lämmittää kokemattoman tallikaverin mieltä: Antonio Giovinazzi luottaa suomalaisen vetoapuun – ”Hän vastaa aina”

iltalehti 14:52 08.07

Kimi Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi avasi viimein F1-pistetilinsä. Kahdeksan osakilpailun jälkeen F1-sarjan nollakerhossa oli kolme kuljettajaa. Williamsin Robert Kubican ja George Russellin nimet eivät varsinaisesti yllättäneet, mutta Alfa Romeon Antonio Giovinazzin kohdalla saattoi puhua jonkin sortin yllätyksestä, etenkin kun italialaisen tallikaveri Kimi Räikkönen oli tuossa vaiheessa jo 19 pisteessä. Nollan pisteen alkukausi kertoo paljon Giovinazzin ongelmista, jotka kaikki eivät kuitenkaan johtuneet hänestä itsestään.


Uskomaton sekasotku! Kimi Räikköstä hidastanut Lewis Hamilton sai kolmen lähtöruudun rangaistuksen mutta putoaa sittenkin vain kaksi ruutua – taustalla mutkikas sääntökuvio

iltalehti 21:53 29.06

Itävallan GP:n aika-ajon tuloksia on pyöritelty lauantai-iltana epäuskoisina ja epävarmoina. Nyt FIA on vahvistanut järjestyksen, jolla lähdetään sunnuntaipäivää kohti. Jo ennen Itävallan GP:n aika-ajoa oli selvää, että kaikkiaan neljä kuljettajaa – Kevin Magnussen, Nico Hülkenberg, Alexander Albon ja Carlos Sainz – tulisi saamaan lähtöruuturangaistuksen. Aika-ajotapahtumien johdosta tälle listalle lisättiin vielä George Russellin ja Lewis Hamiltonin nimet. Hamilton hidasti ensimmäisessä aika-ajo-osiossa Kimi Räikkösen menoa, ja toiseen ruutuun yltäneelle brittikuljettajalle tuomittiin kolmen ruudun rangaistus.


F1-kuski lataa: Kisakalenteriin palaavalla radalla mahdotonta kilpailla – ”Yhtä paha kuin Monaco”

iltalehti 22:53 15.06

George Russellin mukaan Zandvoortin F1-rataa täytyy muuttaa, jos Hollannissa halutaan todella ajaa kilpaa. Hollannin GP palaa F1-kalenteriin 35 vuoden tauon jälkeen. Zandvoortin radalle aiotaan tehdä muutoksia, jotta ohittaminen olisi nykyistä helpompaa. Williamsin kuljettaja George Russell ei kuitenkaan usko pienten viilausten auttavan. – Rakastan Zandvoortia. Se on puhdas rata, jolla voi vain ajaa. Se yksi viidestä suosikkiradastani koko maailmassa, hän hehkutti Racefans.netille.


Britannian päävalmentaja kertoi MM-sensaation taustat – katsoi edellisiltana Leijonien peliä yksi toive mielessään

iltasanomat 22:02 20.05

Peter Russellin valmentama Britannia säilyi MM-kisojen ylimmällä tasolla.


hallituksen pöydällä Helme taisi pilkata idea” muuttui johtaa Lukkoa

Hot topics