Antti Ruuskanen ei kiirehdi syksyllä uran jatkoa pohtiessaan – keihään heittäminen maittaa juuri nyt ja kauden avaus jännittää

yle 10:00 30.07

Keihäänheittäjä Antti Ruuskaselle kulunut kesä on ollut hyvin erilainen kuin aiemmin. Kesäkuun herkistely vaihtui kovaan harjoitteluun ja hänen kilpailukautensa käynnistyy vasta reilun parin viikon kuluttua.


Antti Ruuskanen oli lopettamassa uraansa kesän olympialaisiin – kahdeksan vuoden takaiset tapahtumat kismittävät yhä: ”Vieläkin harmittaa”

iltalehti 21:15 29.07

Pielavetinen Antti Ruuskanen avaa kautensa elokuussa Kalevan Kisoissa. Pielaveden suuri mies Antti Ruuskanen on elänyt mielenkiintoisia aikoja. Ruuskanen kertoo Iltalehdelle Suomen Urheiluliiton (SUL) mediatilaisuudessa, että ei ole käynyt Kuopio–Pielavesi-akselin ulkopuolella sitten maaliskuun.


Paluun tekevää Antti Ruuskasta hieman ahdistaa ja jännittää – leikatun polven pitäisi olla kuitenkin kunnossa: "Ei sinne lähdetä, jos on joku paikka kipeänä"

MTV 19:48 29.07

Paluun kilpakentille elokuun Kalevan kisoissa Turussa tekevä keihään arvokisamitalisti Antti Ruuskanen selvittää tekemisiään ja tulevaisuuden suunnitelmiaan. Päätöstä uran jatkumisesta ensi kaudelle ei ole vielä tehty.


Moukarinheittäjä Krista Tervo kertoi ällistyttävästä harjoitusmetodista – Antti Ruuskanen ihmeissään: ”Tuohan on varmaan maailmanennätys”

iltasanomat 19:23 29.07

Moukarinheiton SE-nainen Krista Tervo kertoi huimapäisestä harjoittelumetodistaan. Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen ei jäänyt tilanteessa tuppisuuksi.


Antti Ruuskanen, 36, paljastaa kisakuntonsa ennen kauden avausta: ”Erikoisin kesä pitkällä uralla”

iltasanomat 18:09 29.07

Reilun kahden viikon päästä Kalevan kisojen karsinnassa kisakautensa avaava Antti Ruuskanen kertoo, kuinka pitkälle keppi lentää tällä hetkellä.


Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vahvisti paluunsa Savon Sanomille – "Tavoite on Suomen mestaruus"

MTV 17:49 27.07

Edellisen kerran viime lokakuussa kilpaillut keihäänheittäjä Antti Ruuskanen palaa kilpakentille elokuussa Kalevan kisoissa. Ruuskanen vahvisti paluunsa maanantaina Savon Sanomille. Turussa mitellään mitaleista 13.–16. elokuuta.


SS: Antti Ruuskanen avaa kautensa Kalevan kisoissa

iltalehti 17:32 27.07

Antti Ruuskanen lähtee tavoittelemaan mestaruutta Kalevan kisoissa Turussa. Moninkertainen arvokisakävijä Antti Ruuskanen avaa Savon Sanomien mukaan kilpailukautensa Kalevan kisoissa Turussa elokuun puolivälissä. Edellisen kerran vuoden 2014 EM-kisoissa kultaa voittanut Ruuskanen kilpaili Dohan MM-kisoissa viime lokakuussa. Kisat olivat kuitenkin pettymys, sillä Ruuskanen jäi karsintaan tuloksella 75,05.


Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vahvisti paluunsa Savon Sanomille – ”Tavoite on Suomen mestaruus”

iltasanomat 17:24 27.07

Antti Ruuskanen palaa kilpakentille elokuussa.


Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vahvisti paluunsa Savon Sanomille – "Tavoite on Suomen mestaruus"

yle 17:23 27.07

Antti Ruuskanen on voittanut Kalevan kisat kolme kertaa.


Suomen yleisurheilupomolta lupaava viesti Antti Ruuskasesta – "Uskon siihen ilman muuta"

MTV 06:30 24.07

Suomen Urheiluliiton valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola uskoo, että keihäänheiton konkaritähti Antti Ruuskanen nähdään vielä tänä vuonna kisakentällä.


Suomen keihästulevaisuuden yllä harmaita pilviä, tähtiheittäjät saattavat päätyä yllättävään ratkaisuun – "Tilanne on huolestuttava"

MTV 08:10 15.07

C Moren yleisurheiluasiantuntija Mika Järvinen on huolestunut Suomen keihäänheiton nykytilasta ja tulevaisuudesta. Järvinen ei yllättyisi, jos Antti Ruuskanen ja Oliver Helander eivät kisaa tänä vuonna lainkaan.


Antti Ruuskanen yrittää toistaa Seppo Rädyn tempun 24 vuoden takaa – myöntää kuitenkin, että ura voi päättyä jo tähän kauteen

yle 10:46 14.07

Vuoden 2021 Tokion olympialaisten kohtalo on lähes varmuudella edelleen auki, kun Antti Ruuskanen pohtii syksyllä uransa jatkoa.


Antti Ruuskanen ison päätöksen edessä: "Täytyy harkita, kannattaako yhden kisan takia lähteä tekemään kuntohuippua"

MTV 18:30 13.07

Keihäänheiton Euroopan mestari Antti Ruuskanen empii vielä. Ruuskanen pyrkii kilpailemaan tällä kaudella, mutta lopullisen päätöksen hän tekee vasta elokuussa. Tähtäin on Suomen mestaruudessa, joka ratkotaan Turun Kalevan kisoissa 16. elokuuta.


Antti Ruuskanen kahden vaiheilla – kausi saattaa alkaa Kalevan kisoissa: ”Suomen mestaruus kiinnostaa”

iltasanomat 15:50 13.07

Keihäänheiton Euroopan mestari päättää kilpailukaudestaan vasta elokuussa.


Antti Ruuskanen kertoi Urheiluluurissa, miksi ei avaa kauttaan vielä Jyväskylässä – avauskisaan löytyy sopiva tavoite: "Ei ainakaan lähdetä liikaa keulimaan"

yle 17:59 13.05

Antti Ruuskasella on paikka Tokion olympialaisiin vuoden 2021, mutta hän pohtii uransa jatkoa vasta syksyllä.


Urheilutähdet kannustavat kansaa koronatilanteen keskellä – Antti Ruuskanen rehkii jalkaprässiä

iltalehti 15:38 02.05

Urheilutähdet lähtivät mukaan kannustavalle videolle. Oululainen Pitkäkankaan koulu julkaisi tiistaina Youtube-kanavallaan urheilutähtiä vilisevän kannustusvideon. Pätkän tarkoituksena oli kannustaa koulun oppilaita ja kaikkia suomalaisia jaksamaan poikkeuksellisten korona-aikojen keskellä. Videolla terveisensä lähettivät useat koulun entiset oppilaat ja eturivin urheilijat. Tunnetuimpiin kuuluvat näyttelijä Ernest Lawson ja NHL-tähti Mikael Granlund.


Antti Ruuskanen painelee pitkiä siivuja yksityisiin treenitiloihin, vaikka olympiakisat siirtyivät – ”Penkiltä ei tule uutta tilalle”

iltasanomat 18:41 25.03

Antti Ruuskanen ei vielä tiedä, jatkuuko hänen uransa ensi vuoteen siirrettyihin olympiakisoihin.


Antti Ruuskanen panosti voimakkaasti Tokioon – uran jatko auki: ”Oudolta tuntuu”

MTV 17:25 24.03

Tokion olympialaisten piti olla kruunu Antti Ruuskasen uralle. Tiistaina sinetin saanut kisojen lykkäyspäätös siirtää ajatukset samaan kysymykseen kuin lähes jokaisella muullakin, mitä seuraavaksi?


Antti Ruuskaselta linjaus olympiapäätöksestä – harjoitteleminen vaatii matkustamista ja erikoisratkaisuja

MTV 15:13 21.03

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen jatkaa määrätietoista työtä kohti Tokion olympialaisia, vaikka koronaviruspandemia on häirinnyt harjoittelua ja itse kisojen järjestäminen on vaakalaudalla. Suomalaistähti kaipaa lopullisia päätöksiä pian.


Essi Ruuskanen turhautui harmaisiin seiniin: Se oli alkusysäys sille, että vantaalainen juna-asema on nyt silkkaa väriloistoa

iltasanomat 10:25 28.02

Essi Ruuskanen liittyi Street Art Vantaa -taidekollektiiviin, joka tekee yhdessä asukkaiden kanssa Vantaasta viihtyisämpää. ”Katutaiteessa olennaista on se, että teokset eivät ole pysyviä.”


Hot topics