Mekaanikko jäi pelottavasti joukkokolarin keskelle – veijarimainen reaktio matkalla ambulanssiin yllätti kaikki

iltalehti 14:45 08.07

Nascar-autosarjassa nähtiin pelottava tilanne. Nascar-tallissa mekaanikkona työskentelevä Zach Price koki kauhunhetkiä, kun hän jäi kahden auton väliin keskellä joukkokolaria. Onnettomuus tapahtui varikkosuoralla Brickyard400-kisassa Indianapolisin radalla. Pitkä jono autoja oli tulossa varikkopysähdykseen samaan aikaan, kun yhtäkkiä useampi auto kolaroi keskenään ja aiheutti joukkokolarin. Samaan aikaan Price oli vaihtamassa oman tallinsa kuskin Ryan Blaneyn auton renkaita.


Helikopterionnettomuudessa kuolleen Kobe Bryantin vaimo löysi miehensä romanttisen lahjan vuosien takaa – legendaarinen mekko muistetaan Sinkkuelämää-hetkestä

mtv 11:40 08.07

Alkuvuodesta menehtyneen Kobe Bryantin vaimo Vanessa Bryant sai mieheltään aikoinaan lahjaksi legendaarisen Sinkkuelämää-mekon.


Ryan Adams pyytää anteeksi – syytettiin muun muassa elimensä esittelystä 14-vuotiaalle

iltalehti 01:40 07.07

Ryan Adams sanoo oppineensa läksynsä. Yhdysvaltalainen laulaja Ryan Adams, 45, joutui taannoin kovien syytösten kohteeksi. Useat naiset kertoivat Adamsin ahdistelleen ja käyttäneen heitä hyväkseen. Adamsin muun muassa kerrottiin tarjoutuneen valmentamaan muusikkonaisia, mikäli saisi näiltä vastapalveluksi seksiä. Adams oli myös esitellyt elintään eräälle nuorelle naisbasistille, joka oli tuolloin vasta 14-vuotias.


Sivullinen jäi autojen alle – kuusi kuskia kolaroi vakavin seurauksin

MTV 10:00 06.07

Kuusi Nascar-kuljettajaa kolaroi keskenään pelottavan näköisesti Indianapolisin radalla sunnuntaina. Ryan Blaneyn renkaita vaihtanut mekaanikko Zachary Price on jouduttu tilanteen seurauksena kiikuttamaan sairaalahoitoon.


Sivullinen jäi autojen alle – kuusi kuskia kolaroi vakavalla seurauksella

MTV 10:00 06.07

Kuusi Nascar-kuljettajaa kolaroi keskenään pelottavan näköisesti Indianapolisin radalla sunnuntaina. Ryan Blaneyn renkaita vaihtanut mekaanikko Zachary Price on jouduttu tilanteen seurauksena kiikuttamaan sairaalahoitoon.


Ilotulitetehtaalla räjähti Turkissa, yli 40 ihmistä loukkaantunut

iltasanomat 14:15 03.07

Turkissa maan luoteisosassa Sakaryan maakunnassa sattuneessa räjähdyksessä ilotulitetehtaalla on loukkaantunut yli 40 ihmistä.


Kuukausien odotus päättyi: Suorat ulkomaanlennot alkoivat nyt myös maakuntakentiltä

yle 21:03 02.07

Ryanairin avauslennolla tuli Milanosta Lappeenrantaan parikymmentä matkustajaa.


Juontaja Ryan Seacrest erosi kolmatta kertaa kokkityttöystävästään – tapailee jo uutta

iltalehti 16:50 30.06

Ryan Seacrest ja Shayna Taylor alkoivat ensimmäistä kertaa tapailemaan vuonna 2013. Juontaja Ryan Seacrest, 45, on jälleen kerran eronnut tyttöystävästään, kokki Shayna Taylorista, 28. Kyseessä on kolmas kerta, kun pari eroaa. Erosta kertoo Seacrestin edustaja People-lehdelle. – Ryan ja Shayna päättivät päättää romanttisen suhteensa sopuisasti jokin aika sitten. Se pysyvät hyvinä ystävinä ja toistensa suurimpina tukijoina, ja tulevat aina arvostamaan aikaansa yhdessä parina, edustaja kertoo lehdelle.


Tänään tv:ssä: Piina oli liikaa - Kirjailija kuoli selvittäessään väkivaltaisen raiskaaja-sarjamurhaajan tositapausta

iltalehti 07:54 29.06

Michelle McNamaran menestyskirjan pohjalta on nyt tehty dokumenttisarja. Golden State Killer -nimellä tunnettu mies kylvi kauhua Kaliforniassa 1970- ja 1980-luvuilla. Väkivaltainen raiskaaja ja sarjamurhaaja murtautui uhriensa koteihin synkin seurauksin. Hänen uskotaan raiskanneen yli 50 naista ja murhanneen 12. Maksullisen HBO Nordicin uudessa dokumenttisarjassa I’ll Be Gone in the Dark ääneen pääsevät Golden State Killerin kynsistä elossa selvinneet sekä heidän läheisensä. Tapahtumat käydään läpi vuonna 2016 edesmenneen toimittaja Michelle McNamaran sanoin, joskin näyttelijä Amy Ryanin äänellä.


Ryan Goslingista ihmissusi – kiinnitettiin kauhuklassikon uuden version päärooliin

stara 18:40 28.06

Hollywood-tähti Ryan Gosling nähdään lähitulevaisuudessa valkokankaalla susimaisissa tunnelmissa. Näyttelijä on


Viihdelehti Stara.fi

stara 18:40 28.06

Hollywood-tähti Ryan Gosling nähdään lähitulevaisuudessa valkokankaalla susimaisissa tunnelmissa. Näyttelijä on


92-vuotias seksitohtori tänään tv:ssä: Ruth ei aio jäädä eläkkeelle

iltalehti 08:33 24.06

Kiitetyn ja arvostetun Ruth Westheimerin meriittilista on pitkä. Ruth Westheimer, 92, ei kerro, kuinka paljon hänellä on rahaa. Sitäkään hän ei kerro, kenen kanssa hän harrastaa seksiä. Puhetta seksistä silti riittää Dokumenttiprojektissa nähtävässä Ryan Whiten Seksitohtori Ruth -ohjauksessa. Se on valmistunut viime vuonna. Seksipuheesta vastaa nimenomaan Dr. Ruth, joka tunnetaan kaikkialla pelkällä etunimellään. Hän on USA:n tunnetuin ja kiitetyin seksiterapeutti eikä edes suunnittele jäävänsä eläkkeelle, oli yhdeksänkymppinen tai ei. Kamerat kulkevat Ruthin kintereillä, kun hän valmistautuu viettämään 90-vuotispäiviään. Hän ei ehdi levätä laakereillaan, sillä niin monta luentoa on vielä pitämättä, kirjaa kirjoittamatta ja tv-ohjelmaa osallistumatta.


Mitä draamaa! NASCAR-sarjan voitto ratkesi senttien erolla – kärkiautot kolistelivat pari metriä ennen maalia

iltalehti 16:19 23.06

Talladegan dramaattinen kisaviikonloppu sai ikimuistoisen lopun. Katso video päätöskierrosten tapahtumista uusintoineen yltä tai tästä. Pohjois-Amerikan suosituimman autourheilusarjan NASCAR:in klassikkokisa Talladegassa huipentui dramaattisesti, kun Ryan Blamey ratkaisi itselleen voiton vain senttien erolla.


Tubettaja vastasi voittamattoman nyrkkeilytähden haasteeseen – muutaman lyönnin jälkeen peli oli selvä

MTV 18:51 20.06

Nyrkkeilijä Ryan Garcian nopeat kädet ovat ihastuttaneet sosiaalisessa mediassa viime kuukausina. Voittamaton ottelija on jälleen esitellyt osaamistaan.


Valioliigapelaaja ei suostu tekemään loppukauden kestävää jatkosopimusta – seura putoamisviivan alapuolelle

iltalehti 11:35 18.06

Ryan Fraser on tekemässä kylmät Bournemouthille. Valioliigassa pelaavan Bournemouthin kausi on ollut vaikea jo ennen koronapandemiaa. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa 18. eli se olisi tippumassa ensi kaudeksi Valioliigasta toiseksi ylimmän tason Mestaruussarjaan.


Hollywood-hurmuri Ryan O’Nealin juhannus Suomessa oli melkoista kaaosta: ”Sinä nukut täällä alasti! Tämä on sinun huoneesi. Peyton Placen huone”

iltasanomat 09:00 18.06

Ryan O’Nealia kiidätettiin juhannusjuhlista toiselle Suomessa vuonna 1970. Naiset huokailivat ja miehet motkottivat.


1 700 sivun raportti julki Kobe Bryantin kopteriturmasta – lentäjän sanat paljastivat uuden yksityiskohdan

iltasanomat 08:46 18.06

1 700-sivuisessa raportissa on julkaistu ainakin osia lentäjän ja lennonjohdon keskustelusta.


1 700 sivun raportti julki Kobe Bryantin kopteriturmasta – lentäjän sanat paljastivat uuden yksityiskohdan

iltasanomat 08:46 18.06

1 700-sivuisessa raportissa on julkaistu ainakin osia lentäjän ja lennonjohdon keskustelusta.


Massiivinen selvitys: Kobe Bryantin kuolin­onnettomuuden lentäjä yritti päästä pois sumusta

iltasanomat 08:46 18.06

1 700-sivuisessa raportissa on julkaistu ainakin osia lentäjän ja lennonjohdon keskustelusta.


Kirja-arvio: Bryan Berardin NHL-uraa sävyttivät vaikeat vammat, mutta kirjassaan hän inspiroi avoimuuteen ja toiveikkuuteen

jatkoaika.com 08:00 18.06

Bryan Berard selätti NHL-urallaan kaksi vaikeaa loukkaantumista palaten määrätietoisesti kaukaloon. Samaan sinnikkyyteen kannustaa myös hänen kirjansa "Relentless: My Life in Hockey and the Power of Perseverance".


Hot topics